ATV – Fontosabb az Orbán elleni lázítás, mint az emberek érdeke

Döbbenetes agymosás tanúi lehettek szombaton az ATV Civil a pályán című műsor nézői.

A témamegjelölés is jelentékeny sunyiságot rejtegetett, ami így szólt: „Egyre feszültebb a Fidesz és az EPP (Európai Néppárt) viszonya.” De hogy miért feszültebb? Hogy tudniillik a Fidesz bevándorlásellenes politikája és az ehhez kapcsolódó plakátkampány áll a háttérben, amely fel akarja hívni a figyelmet arra, hogy a színfalak mögött mi mindent tesz, egyben tagad le az Európai Bizottság a bevándorlás előmozdítása érdekében, erről egy árva szóval sem kegyeskedik a csatorna tájékoztatni a nézőt. Kimondatlanul is rátolja a felelősséget az ATV narratívájában ugye következetesen összeférhetetlennek ábrázolt Orbán Viktorra, aki szerintük egy konfliktuskereső ember. Rosszat akar az embereknek, nem hajlandó elfogadni azokat az Európai értékeket, amelyek előtt pedig még Ujhelyi Pisti és Gyurcsán Fletó is fejet hajt, nem szólva kedves feleségéről, Klára asszonyról, aki egyenesen az Európai Egyesült Államokat igenli. Akik pedig természetesen szerintük, meg az ATV szerint is jót akarnak az embereknek még akkor is, ha körömszakadtáig azon dolgoznak, hogy megerősítsék az ismeretlen, következésképp senki által meg nem választott globalista világelit korlátlan hatalmát – az Európai Bizottság bürokratáin keresztül a nemzetállamok fölött – a profit növelése érdekében.

Pulainak (képünkön) az a fontos, hogy a magyarokért küzdő Orbánt egy összeférhetetlen, kellemetlen alaknak ábrázolják s vele szemben az Uniónak adjanak igazat (Fotó: ATV.hu)

Nos, a csatorna következetesen úgy kezeli e krízist, mintha ennek kizárólag Orbán Viktor keményfejűsége lenne az oka. Még akkor is, ha nem. Még akkor is, ha nyilvánvalóan épp ellenkezőleg, a hazug liberális, hatalmukat féltő bevándorláspárti elit akarja Orbánon keresztül a magyarok torkán lenyomni a „szép új világ” varangyos békáját.

És ehhez szíves örömest asszisztál az ATV. A Civil a pályánban például úgy, hogy egy-egy szereplő a kérdésre „válaszolva” rendre másról beszél, mint Bodóné, amikor a bor árát kérik. Például amikor a műsorvezető Fiala János nyomatékosan ismétli, mire kellene véleményt mondani, azaz hogy a liberalizmus valóban felszámolta-e az európai, nyugati ember vallási identitását, felszámolja-e nemzeti identitását és készül-e felszámolni a nyugati ember nemi identitását, ahogy az a Magyar Nemzet minapi szerkesztőségi cikkében megjelent, akkor a konzervatív elhajlással véletlenül sem vádolható Pulai András politológus azt válaszolja, hogy ez szerinte mindegy. Értik: neki mindegy! – Ja, pardon! – hőköl vissza a műsorvezető, egyszersmind belenyugodva, hogy a kontinensünk jövőjét eldöntő kérdésben nem a tartalomról, tehát a lényegről, hanem a formáról beszélgessenek. Pulainak fontosabb a látszólag keménykedő, valójában a magyarok érdekeit védő Orbán elleni lázítás, mint a kontinens keresztényi jövőjének megóvása. A politológus szerint a Fidesz ezzel azt üzeni, hogy nekik van egy B tervük, s tudnak sokkal keményebbek is lenni, hogyha a Néppárt szeretné. Zamecsnik ügyvéd pedig – tovább fűzve a fonalat – úgy aljaskodik, hogy ennek a magtartásnak az ország számára komoly financiális vonzatai vannak (nincsenek, csak szeretnék, ha lenne), miközben itthon erről hallgatnak, ezzel hülyítik a népet. Pulai pedig zárásképpen ráteszi a bolsi-libsi mantrát, szinte kéjjel hülyítve a nézőket, mondván, „hogyha van ugribugri” (azaz migrációellenes politika), akkor jön az Európai Ügyészség, meg az Unió által felügyelt erőteljes pénzelosztási ellenőrzés. Pulainak, Zamecsniknek és a hallgatásával ezzel egyetértő Gergely Zsófiának és Kukorelly Endrének ez a lényeg, ez a fontos. Az, hogy a magyarokért küzdő Orbánt egy összeférhetetlen, kellemetlen alaknak ábrázolják s vele szemben az Uniónak adjanak igazat. S nem az, hogy mi lesz Magyarországgal, a magyarokkal, amit a bekeményítő EU hatalmi elitje – az ATV agymosóival is – kevert népességű, hit és nemzetnélküli világgá akar összegyúrni.

Reméljük, az EP választás ezt megakadályozza.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70051/pics/lead_800x600.jpg
agymosás,ATV,Civil a pályán,Európai Bizottság,Fiala János,Gergely Zsófia,Kukorelly Endre,Orbán Viktor,Pulai András,Zamecsnik Péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: József bejegyzésére 2019-03-12 19:31:15
József !
Stimmel minden szó !!!!!
Válaszolok
József
József 2019-03-11 16:59:32
Pardon. Orbán Viktor nem csak a magyarokat, a zsidókat is védi, ha az a cinikus Pulai nem értette volna.
Válaszolok
József
József 2019-03-11 16:55:49
De nagyon tudták mi jó Európának. Annak idején Soros elődei Hitlert is támogatták, de a szűklátókörűségük akkor is tévútra csalta őket. Most ugyanazt eljátsszák a muszlimokkal, mint amit akkor nácikkal. Ki akkor az antiszemita?
Válaszolok
kata 2019-03-11 16:46:31
Ez az ún.ballibsi "értelmiségi" réteg olyan messze van a tényektől és a valóságtól,mint
Makó Jeruzsálemtől.Soha nem fognak igazat mondani,mert nem érdekük.Egyébként
csak beszéljenek,ezt a szennytévét úgyis csak az nézi,aki szintén messze áll a valóságtól,
akinek soha semmi sem jó amit a jobboldali kormány tesz.Azok a fanatikusok,akik hallgatják ezeket a korlátolt majmokat,azt hallják,amiben maguk is hisznek.Szerencsé-
re a normális többség visítva kapcsol el,ha véletlenül erre a csatornára téved.Minden
mondatukkal a magyarok ellen beszélnek,és még mindig nem érték fel ésszel,hogy
már régen leleplezték magukat.Egyes ügyvédek politikai szereplése pedig már-már
vérlázító.Csak ők se feledjék,hogy az emberek egyre jobban foglalkoznak a közélettel,
és az ilyen megnyilvánulások nem biztos,hogy jót tesznek nekik.Amelyik díszpintyet
ezek a "sztárügyvédek" képviselik,azonnal tudjuk,hogy az illető nyakik van a feká-
liában.Okulhatnának magyar györgy példájából,belőle sem lett semmi Siófokon.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-03-11 15:34:28
Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy az úgynevezett baloldal milyen szerepet tölt ma be a magyar politikai hadszíntéren. Rengeteg dolgot elpuskáztak, elvesztették a még meglévő - egyébiránt rendkívül kevés - hitelüket is, tehát nem véletlen, hogy acsarkodnak, mint a sarokba szorított patkányok.
Ennek a pulai (igen, csupa kisbetű !!!) nevezetű véresszájú liberráltnak, - meg persze a többi haverjának is - adnék egy rendkívül egyszerű, rövid, tömör útmutatót (ha úgy jobban tetszik: tanácsot) ingyen- és bérmentve, csak itt, és csak most:

" Ha tényleg változást akarsz, kezd magaddal !!!! " >>>>> (népi bölcsesség)

Csak azért, mert erről az igen egyszerű dologról feledkeztek meg, - immáron lassan két évtizede - ezek az "észkombájnok" (kunhalmiul: észkombálynok !!!!)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?