Weber-látogatás – Orbánt a migráció támogatására akarják rávenni

Szinte reszketett a balliberális ellenzék és természetesen a „haladó” média, hogy Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, az Európai Bizottság csúcsjelöltjének látogatása számukra kedvező eredménnyel záruljon. A számukra kedvező eredmény azt jelenti ugye, hogy Weber úr bejelenti: azonnali hatállyal kizárják a Fideszt a Néppártból, s akkor megkezdődhetett volna a földbe döngölése, a migrációs kapu kinyitása. Milyen jól is jött volna nekik ez a kampány hajrájához közeledve. Ha viszont mégis marad, akkor szerintük annak kellett volna történnie, hogy közösen bejelentik: a Fidesz ünnepélyesen felhagy bevándorlásellenes politikájával, s Orbán Viktor – ráhajtja fejét a Soros György egyetemét a miniszterelnöki vizit előtt udvariatlanul felkereső Manfred Weber vállára és – Isten bizonyra megfogadja, hogy a jövőben követi a néppártnak a régitől távolodó (liberális) értékrendjét. Mindkét vágyott verzió vége persze ugyanaz lett volna, Magyarország behódoltatása a bevándorlók előtt.

Vágó István (képünkön) rossz (sanda, lázító, hazug) üzenetével kiejtette magát az általa vezetett kvízjátékból (Fotó: Blikk / Pozsonyi Zita)

Vágó István, a bukott kvízmester, a papíron szintén kerítéspárti DK politikus például a következő mondattal hülyítette olvasóit Facebook oldalán. „Üzenem Weber úrnak, hogy Orbán Brüsszel-ellenes kampánya az őket is érintő EP-választások illegális befolyásolását szolgálja.” Vágó a kampány igazságtartalmát nem merte kétségbe vonni, ezért azzal igyekezett megbélyegezni az akciót, hogy illegálissá, tehát törvénybe ütközővé minősítette, mondván közpénzből fizetett párttámogatás. Persze jól tudja, hogy nem a párt, hanem a kormány kénytelen megvédeni az országot a migrációtól. Ergo a kormánynak kell felvilágosítania a magyarokat, hogy a hátuk mögött mire készül Brüsszel a Soros-féle célok teljesítése érdekében. A plakátokon pedig az szerepelt, hogy „Készült Magyarország Kormánya megbízásából”, Fideszről szó sincs, ergo közpénzből fizetett párttámogatásról sincs. Vágó tehát rossz (sanda, lázító, hazug) üzenetével kiejtette magát az általa vezetett kvízjátékból. Hiszen épp azért próbálja megbélyegezni a kormányt és erősíteni Webert, mert ugyanaz lehet a német vezető (túl) határozott fellépése mögött, mint amire a DK is vágyik: a liberális értékek, benne a migráció elfogadtatása. Pedig hát, ha valakinek, akkor egy volt kvízmesternek illene tudni az orwelli mondást: „Az igazság akkor is létezik, ha tagadják.”

A migránssimogató valósággal a DK-közeli nyugatifeny.hu sem mert előjönni. Batka Zoltán savanyú pofával azt a rezümét volt kénytelen megfogalmazni, hogy „a Weber-Orbán találkozóról azt tudom teljes felelősséggel megállapítani, hogy Weber jött, tárgyalt egy keveset és hazament, amúgy meg nagyjából lófasz sem történt.” Az alpári idézetért elnézést kérek, nyilván a vágyott végcél elérésének látványos meghiúsulás miatt vesztette el a szerző a nyugalmát.   

A szocialistaközeli hirklikk.hu azonban legalább bevallotta a lényeget. „Valódi eredménye ennek a látogatásnak ugyanis az lehetett volna, ha Orbán Viktorral közösen jelentik be, hogy a magyar miniszterelnök változtatni fog a menekültkérdésben elfoglalt álláspontján és a jövőben ebben a kérdésben is együttműködik az Európai Unió meghatározó országaival” – írta Föld S. Péter.

Nincs itt kérem semmi csoda. Az ellenzék vágya az uniós liberális „értékek” iránt nem jelent mást, minthogy a segítségükkel rávegyék Orbánt a migráció támogatására. Ha ugyanis választásokon reménytelen megszerezniük a hatalmat, ami több, mint nyilvánvaló, ha erőszakoskodó kormánypuccs-kísérleteik rendre bohóctréfákba fulladnak, akkor marad megint a külföldi segítség. A szovjet csapatok helyett az EU támogatta migránshordák beáramoltatása s az ő szavazataikkal a hatalom megszerzése. Ám vágyott céljukról a Weber-látogatás során is lecsúsztak.

Több millió magyar nagy örömére!

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70166/pics/lead_800x600.jpg
Batka Zoltán,Európai Néppárt,Facebook,Föld S. Péter,hirklikk.hu,Manfred Weber,Migráns,Nyugati fény,Orbán Viktor,Soros György,Vágó István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-14 15:32:14
Vágó (hányadék) Pistike !!!!
Ez már megint nem jött be, mi ?!
Ez az örökös, kudarcos mocskoskodás számszakilag már gombócból is túl sok !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?