Ujhelyi a nemzeti ünnepen is lehazugozta Orbánt

Orbán Viktor még szinte be sem fejezte március 15-ikei, nagy sikert arató ünnepi beszédét, amikor Ujhelyi István, az MSZP EP képviselője már föl is tette aktuális gyalázkodását Facebook oldalára. Hogy mikor írta, fene tudja, de hogy nem az ünnepi köszöntő után, az biztos, mert állításai köszönőviszonyban sincsenek az elhangzottakkal. Megeshet, hogy a biztonság kedvéért előzetesen elküldte ellenőrzésre még Timmermans csúcsjelöltnek, esetleg Verhofstadtnak és Sargentini asszonynak is kipuhatolandó, legfrissebb aljaskodása kellő mértékben előmozdítja-e a szocialisták, a libsik és a zöldek foggal körömmel tagadott, de minden idegszálukkal megvalósítani akaró migránspolitikáját: rabbá tenni ismét azokat a nemzeteket, amelyeknek az elmúlt bő másfélszáz évben nagyon is kijutott a leigázottak kegyelemkenyeréből. Nem kímélve köztük a magyarokat sem, akiket a szovjet elnyomás után Ujhelyi most mindenáron a liberális uniós elit jármába akar beleerőszakolni.

Aktuális gyalázkodását így kezdi Ujhelyi. „A miniszterelnök a nemzeti ünnepen hazudott a haza érdekéről.”

A lelke Ujhelyinek mindig hótiszta marad. Mint annak a gengszternek, akiről a temetésén mondták barátai: tiszta lelkiismerettel halt meg, mert sohasem használta. (Fotó: nepszava.hu)

Akkor nézzük sorba.

Hazugság-e, hogy „keresztény kultúra nélkül nincs magyar szabadság, és nincs szabad Magyarország sem?” – mint azt Ujhelyi állítja. Nem.

Hazugság-e, „hogy egy liberális európai birodalomban mindannyian elveszítjük a szabadságunkat?” Nem. 

Hazugság-e, hogy „szabad ember csak az lehet, aki egy szabad nemzet fia, és nem egy birodalom alattvalója?” Nem.

Hazugság-e, hogy „az európai ember csak akkor lehet boldog, ha maga dönthet saját és nemzete sorsáról?” Nem.

Hazugság-e, „hogy a magyaroknak joguk van a saját hazájukhoz, joguk van a saját magyar életükhöz?” Nem.

Hazugság-e, hogy „erős Európát, erős nemzetállamokat és új, erős vezetőket akarunk látni?” Nem.

Hazugság-e, hogy „a szabadság nem cél, hanem az út, amin eljuthatunk a céljainkhoz?” Nem.

Hazugság-e, „hogy mi, magyarok nem azért jöttünk a világba, hogy elszenvedjük az életet, hanem hogy értelmet adjunk neki?” Nem.

Ezekre a kérdésekre csak az Ujhelyi-félék képesek igennel válaszolni.

És most hadd kérdezzem meg én, igaz-e Ujhelyi István Facebook bejegyzésének címében foglalt állítás: „Orbán ki akar lépni Európából!” (Nyilván Európai Uniót akart írni, mert ugye a kontinensről való kilépésünk fizikailag kizárt. A szociknál már csak így van ez. A magyar számukra – így is, úgy is – problémát okoz. Helyesírás tekintetében Bangónénak, Kunhalminak, fogalmazás terén meg Ujhelyinek. Hogy az erkölcsi összehasonlításról már ne is beszéljünk.)

Szóval igaz lenne-e, hogy Orbán ki akar lépni az Unióból? Természetesen nem. Ezt Ujhelyin kívül senki nem gondolja így. Ő is csak azért mondja, hogy szembe fordítsa a magyarokat az általuk negyedjére megválasztott miniszterelnökkel.

A hazaszeretetről, hazafiságról az utóbbi időben sokat hablatyoló Ujhelyi ma is bebizonyította, hogy még az ünnepi bejegyzéséből sem lehet egy szót sem elhinni. Számára ezek a szavak csak kampánymaskarák. A lelke így neki is mindig hótiszta marad. Mint annak a gengszternek, akiről a temetésén mondták barátai: tiszta lelkiismerettel halt meg, mert sohasem használta.

7
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70256/pics/lead_800x600.jpg
Európai Unió,Frans Timmermans,Guy Verhofstadt,hazugság,Judith Sargentini,március 15.,MSZP,Orbán Viktor,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
éva válasza: éva bejegyzésére 2019-03-27 11:25:57
Apropó!
8. - "EGY ERŐS EURÓPA: -ERŐS NEMZETÁLLAMOKKAL, ÉS ERŐS VEZETŐKKEL VALÓSÍTHATÓ MEG!" - Tudjuk a történelemből, hogy a központi hatalom , bár eleinte kegyetlenül elnyomó, kizsákmányoló, lelkileg megtörő magatartást tanúsít! Viszont, el is kényelmesedik, túlzott gazdagsága, egymagára maradottsága nem lesz elég a muszlim túlerővel szemben felvenni a harcot. Az elcsigázott, maradék őslakósok már nem védik meg őket. Talán most erre nem gondolnak, akár hol székelnek (USA?) ha Európa meggyengül, nekik is vége lesz.
9. - "A MAGYAROK AZÉRT SZÜLETTEK,HOGY ÉRTELMES, BÉKÉS ÉLETÜK LEGYEN! ÉS NEM AZÉRT, HOGY SZENVEDJENEK!"
Mi ebben a H A Z U G S Á G?
A MAGYAR NÉP NEM AKARHAT BARBÁR, FANATIKUS, NEVELETLEN (egy család=20 főt irtott ki, mert nem csatlakoztak az ISIS-hez!) gyilkológépeknek a kiszolgáltatottja lenni!
Válaszolok
éva 2019-03-21 21:02:41
2. old.
Egy libi EU-ban elveszítjük a szabadságunkat! = a NY-i Liberalizmus egyenlő a XX. századi
bolsevizmussal. Úgy döntenek, önkényeskednek, ahogy nekik tetszik. Pl.> a tartózkodást nem számítják be a szavazatba. Vagy hazugság jelentést fogadnak el. Stb.
5.- "CSAK A NEMZET FIA LEHET SZABAD" = Egy birodalom alattvalója főleg, ha kisebbséghez tartozik semmilyen szinten nem lesz önálló. Megszűnik a választás, nől a kiszolgáltatottság.
6,- "EGY EURÓPAI EMBER CSAK AKKOR LEHET BOLDOG, ......" = Egy központosított elnyomószervezet nem fog törődni a néppel. A DEMOKRÁCIA MEGSZŰNIK LÉTEZNI!
7.- A MAGYAROKNAK JOGUK VAN A SAJÁT HAZÁJUKHOZ, ÉS A MAGYAR ÉLETÜKHÖZ"
vagyis a kultúránkhoz. Naponta a müezzint ötször meghallgatni zsúfolt városban idegesítő. Éghajlatunk nagy páratartalommal rendelkezik, ezért nekünk kellemetlen lenne a csador viselése. Pedig akik ezt a viseletet ránk akarják erőltetni, már rég kiszámították, hogy kb. 3 milliárd főnek mennyi anyagot kellene vásárolnia ehhez!
Hihetetlenül sok pénz, haszon a számukra! DE, a gyógyvízben kezes-lábasban fürödni több szempontból sem lenne előnyös. A vizet szennyezné a mosószermaradvány , ami az üreges felépítésű szálakban marad, és nem diffundálna be a bőrön keresztül a gyógyhatás!
Válaszolok
éva 2019-03-20 16:02:02
a 2. OLDALT KITÖRÖLTÉK! MAJD FOLYTATOM HOLNAP!
Válaszolok
éva 2019-03-20 15:06:08
Azért tartom fontosnak, hogy leírjam gondolataimat, mert megdöbbentett egyik szerettem téves nézete ezen témával kapcsolatban.
1. - "nem a vallás kötelezővé tétele, a lényeg! Csak az "EGY A ZÁSZLÓ -ALÁ SORAKOZÁS"!
EZ PEDIG A MEGLÉVŐ, ERŐS KULTÚRÁNK! MOST EZ!
2. - voltak nagy birodalmak, (gazdagok és rabszolgák), - a kisebbségeket elnyomták akkor is. (Törvényszerű volt a bukásuk, de sok idő el kellett telni)
3. - O.V. mondja a haza érdeke!; - " a keresztény kultúra nélkül nincs magyar szabadság, és nincs Magyarország sem!" Meg kell látni, hogy a migr@cióval olyan "erősen " FAN@TIKUS ,- MÁS HITTEL RENDELKEZŐ B@RBÁR NÉPSÉG ÖZÖNLI EURÓPÁT, HOGY TELJESEN KIZÁRT A = B É K É S EGYMÁS - MELLETT ÉLÉS! Pl. a radikális, vérg@zős iszl@misták a békésebb m@szlimokat kényszerítik a saját elhatározásuk teljesítésére, akár családok kiirtás@val is! Iraki Szaddam Huszein élete megmutatja milyenek ezek! A mi hitünket HAZUGSÁGNAK VESZIK! Ezért, hitetlenek, kiírtandóak vagyunk a számukra! Ha " ELEGEN" lesznek, AKCIÓBA LÉPNEK! folyt. a 2. oldalon.
Válaszolok
éva válasza: éva bejegyzésére 2019-03-20 14:40:14
Nem szeretném, ha ma is kitörölnétek!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-03-15 17:57:30
Ez az újhülye marhább, mint valaha volt !!! Üzenem neki, meg a többi csőagyú, ökör haverjának:

" • Nem lehet pótolni azt, amit Isten kihagyott !!!! "
(Elhangzik a Tűzszekerek című filmben)
Lehet, hogy nem érted még így sem, ezért csak neked, csak itt, és csak most, kicsit részletesebben kifejtenem a mondat értelmét:
A te - nem létező - agyadról van szó, te ökör !!!!
Még egy apróságot ajánlok a figyelmedbe, de valószínűleg ezt sem tudod majd felfogni:
" • Nem szerencsés felcserélni az értelmes állatot az ártalmas élettel. "
Válaszolok
éva 2019-03-15 16:38:42
UJHÜLYE ANNYIRA SÍKAGYÚ, HOGY MÁR-MÁR SZÁNALMAS! Ahhoz nem fér semmi kétség, hogy nagyon meg akar felelni azoknak, akiket hazugságaival félrevezetett, és visszafordíthatatlanul ádáz ellenséggé tett a magyarokkal szemben.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?