EP választás – Gréczy megfenyegette a magyarokat

Gréczy Zsolt, a DK képviselője úgy tett hétfőn a parlamentben, mint a bibliai jó emberek, akik gyöngyöt szórnak a disznók elé. A gyöngyök ugye az igazságot jelképezik, a disznók pedig a tisztátalanságot, a mindenevő ostoba világi embereket, akik mindenféle félrevezető információt válogatás nélkül befalnak.

Csakhogy Gréczy és az egész DK esetében a rossz ember szórja a gyöngyöt, így igazságról nincs szó, ordas nagy hazugságról, a mindenevőnek (le)nézett emberszázmilliók tudatos félrevezetéséről ellenben nagyon is van.

Mert mi is lenne más az Európai Egyesült Államokról való szónokolás, mint színtiszta félrevezetés?

Mintha eddig bárki is megtiltotta volna az Európai Uniónak, hogy például európai családi pótlékot adjon a polgárainak az egyes tagállamokban lévőktől teljesen függetlenül? Vagy éppenséggel magasabb minimálnyugdíjat annál, amit az adott ország költségvetése elbír?

Gréczy, a fenyegető (Fotó: HírTv)

Miért van szükség arra, hogy azzal fenyegesse meg Gréczy a magyarokat, hogy csak akkor lesznek szociális kedvezmények, ha „elindul az Európai Egyesült Államok nevű projekt”. Miféle rosszízű árukapcsolás ez? Ráadásul úgy feltüntetve a „projectet”, mintha ez lenne a megváltás az uniós polgárok életminősége számára. Tessék mondani, miért kell valami nagyszerű dologhoz mézesmadzagot is társítani a családi pótlékról, meg a minimálnyugdíjról?

Csak nem azért, mert az a nagyszerű dolog nem is olyan nagyszerű? Ettől függetlenül – Gréczy parlamenti szavaival – „az Európai Egyesült Államok projekt el fog indulni, ha tetszik önöknek, ha nem”.

Gréczy úr és mögötte Gyurcsányné, a DK EP listavezetője olyan „projectet” akar letolni a torkunkon, amiről ők is előre tudják, hogy a magyaroknak nem fog tetszeni? Amit hazugságokkal körbeszegett erővel kell megvalósítani? Ezt nevezik önök nemzeti érdeknek?

Csak nem azt akarja üzenni a DK, hogy a magyarok szavazzanak rájuk az EP választáson, a soha meg nem valósítható családi pótlék és minimálnyugdíj ígérete fejében, cserébe pedig a mindenképpen elinduló „projektjük” megnyitja az ország kapuit a migráció előtt, amivel szemben eddig következetesen ellenállt az Orbán Viktor vezette Magyarország? Azt is le akarja tagadni, hogy az Európai Egyesült Államok nevű szuperállam nem venne el további jogokat Magyarországtól, így egy sor további kérdésben nem a magyarok döntenek, hanem a senki által meg nem választott brüsszeli bürokraták? 

Eszüknél vannak, kedves Dobrev Klára?

Maga komolyan azt gondolja, hogy a magyarok annyira hülyék, hogy elhiszik kegyednek, amivel tömi a fejüket, hogy az Európai Unióban nincsenek is bevándorlást támogató tervek és politikusok? Akkor mire alapozza Gréczy Zsolt, hogy a szuperállam el fog indulni, ha tetszik nekünk, ha nem? Akkor miért gyűjtöttek önök aláírásokat a migránsbetelepítési kvóta mellett?

Nem sül le a bőr a képükről, hogy egy egész választási kampányt alapoznak ilyen félrevezető hazugsággyöngyökre, lenézve a magyarokat ostoba, tisztátalan mindenevőknek degradálva őket?

Érezhető, hogy nagyon bíznak a globális hátérhatalom, Soros György és az őt kiszolgáló balliberális uniós tábor erejében.

A magyarok pedig abban bíznak, hogy Pokol Béla egyetemi tanár most megjelent Európai jurisztokrácia című könyvében jól számolt, s reális esély van az EP választások után a nemzetállami Európa-hívők többségbe kerülésére. Akkor pedig semmi olyan nem fog történni Európában, ami az európai emberek akarata ellen való.

7
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70407/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Dobrev Klára,Európai Egyesült Államok,Európai jurisztokrácia,Európai Parlament,fenyegető,Gréczy Zsolt,Gyurcsány Ferenc,Pokol Béla,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-22 09:18:23
Hülye zsoltika ! (szigorúan csak kisbetűvel, mert a marhákat nem írjuk nagybetűvel!!!)
Időben szólok, hogy nem lesz jó vége ennek a vég nélküli fenyegetőzésnek !!!!
Egyszer majd emberedre akadsz egy tenyeres-talpas péklegény személyében, aki úgy fog pofán vágni a sütőlapáttal, hogy a saját taknyodon leszel kénytelen kicsúszni a helységből !!!
Válaszolok
Ács Péter 2019-03-20 22:51:02
Álmodni lehet de amit álmodott az rém álom
Válaszolok
éva 2019-03-20 14:13:55
Nem lesznek soha hatalmon Magyarországon, mert "AZ" meg fog szűnni! A kassza Brüsszelben lesz! A migránsok előszeretettel nyakaznak olyan fizimiskát, mint amilyen az övék! (ne kelljen meghálálni, az aljaskodásukat!) /Illetve nem itt fognak lakni!/ [Indonézia?????]
Egyszer volt, hol nem volt .... volt egy bicikli t@lvaj, de a bőséges bevételi forrása nem egészen ebből volt, hanem egy gyönyörűséges kórházban, ahol sok-sok szoba volt.
Nagyon eredményesen tudott l@pni, mert a kis fia megfigyelőként segített besurranó apucijának, amíg az, kir@bolta a betegek hozzátartozóit. Aztán nézett a megnőtt fiúcska egy hozzáillő még nálánál is nagyobb t@lvaj leányocskát. Boldogan l@pnak, csalnak, hazud@znak azóta is ártási szándékkal a vegyes étkezésű népnek, és mindenkinek!
Válaszolok
éva válasza: Grimmbusz bejegyzésére 2019-03-20 13:57:42
Grimmbusz Dier! Elfelejtettél, /kihagytál/- valamit! A költségvetésünk hogyan bírná a hazánkig "KIUTASÍTOTT" IDÁIG RUGDALT MIGRÁNSOK PLUSZ 20-30- FŐ HOZZÁTARTOZÓI ELTARTÁSÁT, SZOCIÁLIS BŐSÉGES JUTTATÁSAIT?
Válaszolok
Suarez jr. 2019-03-20 10:30:08
Tulajdon képpen , ha valakik akkora barmok, bunkók, tuskók, primitívek, mint ezek a hazug, tolvaj, rabló, csaló, sikkasztó, nemzetközi szélhámos D egenerált K retének, --- migri dobrev /dobrebovics / klara, sintér, pimpós orrú, piás, örök hazug gyurcsányi, állandó picsanyaló, szaros szájú, csökött agyú greci /G te 1 g vagy /, a teljesen hülye, agyalágyult, gusztustalan , szörnyeteg komcsi - bolsi arató, a vakond , bányarém párttitkár, adócsaló , kisz vagyont ellopó, károgó varnyúúú , az útszéli prosti, lúzer lotyó, csődörimádó csatakanca vadai...........------ akik minden nap kormány váltást akarnak, azért hazudoznak havi milliókért..., vagyis még azt sem tudják, hogy tavaly tavasszal Magyarországon választások voltak . Stadion hosszal nyert a Fidesz-KDNP , a mákony marxista kóhnbélák, rákosik a futottak még kategóriában végeztek !!! Akkor kellett volna nyerni, akkor volt ott az ideje , akkorra volt meghírdetve.......a többi az utód nyilasoktól, ÁVÓsoktól, munkásőröktől csak paraszt vakítás, mamelukok hülyítése !!!! Ezeknek a Parlament helyett a szemétdombon a dögkutakban van a helyük !!!!!!
Válaszolok
Grimmbusz 2019-03-20 09:35:45
Azt én értem, hogy magasabb CSP meg minimálnyugdíj (amit úgy egyébkén nem bírna el a költségvetés - nem véletlenül annyi, amennyi)...
De abba belegondolt valaki, hogy ugyanez az Európai Egyesült Államok egységesítené az energiaárakat (szevasz rezsicsökkentés) az adókat (szevasz beruházássegítő alacsony társasági adó)? Viszont ezek szépen beépülnének az árakba és lehetne pislogni az 1000 Ft-os kilós kenyér fölött. Vajon végső soron így nem csökkennének a reálkeresetek? Csak kérdem....
Válaszolok
kata 2019-03-19 20:46:40
Most aztán tényleg elég ebből a moslék bandából!Ez nem ellenzék,hanem ellenség!
Tényleg ennyire hülyének néznek bennünket?Hibbant alkoholista vezérük minden gaz-
tette fel van írva a kéménybe korommal.Neje elődeinek gaztettei kétszeresen vannak
felírva!Mintha nem egy lenne zsák a foltjával!Mitől lenne különb ez a némber,mint a
legnagyobb közutálatnak örvendő férje?Hiszen amit az egyik mond,ugyanazt gondolja
a másik.Tipikus sarokba szorított patkányként viselkedik gréczy is.Minél nagyobb a baj,annál jobban vicsorog.És még fenyegetőzik,hogy nem lesznek kíméletesek.Min-
denki tisztában van vele,mire számíthatnánk tőlük.Ezek mindazokért az évekért
bosszút állnának,amióta el lettek hessentve a húsosfazéktól.Mert jól kerestek,de ha
hatalmon vannak,kereshettek volna jobban is.Ez egy magyarellenes,aljas hazaáruló
bagázs,nem tisztelnek senkit és semmit,csak mennek tökön-paszúlyon keresztül,az
általuk helyesnek vélt úton.Csak ne felejtsék el,hogy nem fogjuk hagyni,hogy min-
ket is rátereljenek erre az útra ami csak nekik jó,nekünk pedig csak az igába hajtott
fejünk marad,mert a komcsik úgy döntöttek,hogy nekünk ez való.Sem belső,sem külső segítséggel nem fogtok többé hatalomra kerülni,mert mindenáron megakadá-
lyozzuk! És nem kell tőletek semmiféle ígéret,mert kapásból tudjuk,hogy nem tartjá-
tok be,sőt annak az ellenkezője lesz bevezetve.Még akkor is hazudtok,amikor kérdez-tek!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?