Fordítva a lovon – Bősz Anett büszke a büntetésére

Bősz Anett, független országgyűlési képviselőt is teljes, egy havi tiszteletdíj-megvonással szankcionálta az Országgyűlés tegnapi döntése, amely révén összesen 36 ellenzéki képviselő több, mint 40 millió forintos büntetést kapott törvénybe ütköző magatartásáért. Hogy reagált erre a társadalmi támogatottságot még nyomokban is alig felmutatni képes liberális politikus? Azt mondta, „Sosem voltam ilyen büszke büntetésre!”

Emlékeznek, mit művelt társaival ez a büszke képviselő?

Elállták az elnöki emelvényt, megakadályozták a levezető elnök pulpitusra való feljutását, sípoltak, szirénáztak, táblákat tartottak fel, beültek a miniszterelnök székébe, a karzatról szórólapokat szórtak az ülésterembe. Erre méltán lehet büszke Bősz Anett!

A Magyar Liberális Párt, amelynek színeiben bekuncsorogta magát az MSZP segítségével a parlamentbe, ahova választás útján sosem jutott volna be, közleményben reagált a Bősz Anettre kiszabott büntetésre. Közöljük a közleményüket, hozzáfűzve megjegyzéseinket.

Bősz Anett fordítva a lovon (Fotó: 888.hu)

„Az ellenzéki képviselőket azért büntette meg a fideszes többség, mert határozottan kiálltunk a magyar munkavállalók kizsákmányolása ellen.”

Természetesen senki nem zsákmányolt ki senkit. Például azon cégek egyike sem akart élni a törvény adta lehetőséggel, amelyeket az ellenzéki képviselők felkerestek. Még a korábbi jogszabály adta szűkebb keretet sem használták ki.

„Minden lehetséges eszközzel küzdöttünk a rabszolgatörvény elfogadása ellen, így a magyar kormány végül csak törvénytelen keretek között tudta megszavaztatni azt.”

Olyan törvény elfogadása ellen küzdöttek, amely semmiféle hátrányt nem okozott a munkavállalóknak. Viszont ha a dolgozók akarnak élni a túlmunkával, a saját érdekeiknek megfelelően, akkor, de csak akkor adott számukra a jogszerű lehetőség. A törvénybe ütköző kereteket éppen az ellenzék állította elő. Erőlködésük ellenére a jogalkotó munka minden tekintetben törvényes volt.

„A Fidesz azért büntetett meg minket, ellenzéki képviselőket, mert szembementünk a magyar kormány embertelen terveivel, és nem támogattuk a munkavállalók kizsigerelését.”

Ha valaki hitelesen beszélhet az embertelen tervekről és a kizsigerelésről, akkor azok maguk a munkavállalók. Nekik pedig december 12-ike, a törvény elfogadása óta egyszer sem jutott eszükbe szót emelni a törvénymódosítás ellen.

„Az Orbán-kormány azonban akármekkora büntetést is szab ki az ellenzékre, a tények nem változnak: Magyarország egységesen elutasította a rabszolgatörvényt.”

Magyarország egyáltalán nem utasította el a rabszolgatörvényt. Ilyen nevű jogszabály ugyanis nem létezik. A Munka Törvénykönyve módosítására a negatív elnevezést az ellenzék találta ki, hogy figyelemfelkeltőbbé tegye hazug, kizárólag saját politikai érdekeiket szolgáló, rendre érdektelenségbe fulladó demonstrációit.

„Mi az országot, a magyar polgárokat képviseljük a parlamentben, és ez a jövőben sem lesz másként. Ha pedig a hatalom a magyar emberek képviseletét pénzbírsággal sújtja, annak következményeivel is nekik kell majd elszámolni.”

Az ellenzék, főleg a liberálisok soha nem képviselték a magyar polgárok érdekeit. A hatalom pedig soha nem sújtja pénzbírsággal a magyar emberek képviseletét. A szankciók a törvény alapján azokkal a képviselőkkel szemben kerültek kiszabásra, akik törvénytelen eszközzel próbálták meg megakadályozni az Országgyűlés munkáját. Ha ez a magatartás a jövőben megismétlődik, akkor annak következményeivel az érintetteknek kell számolni.

Ilyen egy liberális közlemény, amelynek egyik állítása sem felel meg a valóságnak. Mindig fordítva ülnek a lovon.

És még egy megjegyzés.  

Ha a liberálisok ismernék a népüket, akkor tisztában lennének vele, hogy a magyarok törvénybe ütköző magatartásukkal soha nem mernék kockáztatni fizetésüket. Hiszen éppen azért dolgoznak, hogy azt megkeressék. Pedig nekik egyáltalán nem egymillió forint fölötti a javadalmazásuk, mint a közvetlenül senki által meg nem választott büszke Bősz Anettnek. 

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70448/pics/lead_800x600.jpg
Bősz Anett,büntetés,fidesz,fordítva a lovon,Magyar Liberális Párt,Munka Törvénykönyv,rabszolgatörvény
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-22 10:04:02
Bocsánat !
Javítanom kell saját írásomat, mert a helyes mondatrész így hangzik:
....leírtam, hogy NEM néhány tízezer forintra ......
A többi stimmel !!!!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-03-22 10:01:08
Hát, ezt a csőagyút eddig sem az eszéért "szerettük", az biztos.
Csak úgy spontán eszembe jutott:
• Ahhoz képest, hogy milyen sok őrült van körülöttünk, nem is olyan nagy a világ.
Egyébiránt már sokszor elmondtam, leírtam, hogy néhány tízezer forintra kellett volna megbüntetni ezeket az országgyűlési munkára teljesen alkalmatlan, - és méltatlan - liberáltakat, hanem minimum félévnyi teljes járandóságuk elvonására.
A határozatba pedig be kellett volna foglalni azt is, hogy ismétlődés esetén a bírság csak nő, és mellette hivatalból - méltatlanság címén - még eljárást is kezdeményeznek ellenük.
Kérdés, hogy ez így még mindig tetszene-e ennek a tyúkeszű luvnyának ?!
Felvetheti bárki: ezt nem biztos, hogy a mai szabályozás szerint meg lehet csinálni.
Igen ?! Akkor mégis mire való a kétharmados többségünk a parlamentben ?!
Válaszolok
kata 2019-03-21 13:33:32
Ez az egysejtű egy rakás bamba szerencsétlenség.Alig tud egy értelmes mondatot
kinyögni,de amiket mond,annak nem sok értelme van.
Válaszolok
József 2019-03-21 11:54:03
Egy elmebeteggel több !
Válaszolok
éva 2019-03-20 16:17:41
"Volt" olyan munkatársam, aki mindég valami blődséget próbált elhitetni velünk. Amikor megcáfoltuk a hülyeségét, hatalmas energiával védte hazugságait. A liberósok is bőszen védik a felnőttekhez nem méltó viselkedésüket. (Titkon remélik, hogy a tanulatlan, nyers gondolkodású magyar embereknek tetszik amit csináltak) Vajon tényleg tetszik????
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?