Farkasházy le is tagadta, hogy örül Orbán rossz napjának

Egy boldog ember valószínűleg van szerte e hazában a szlovákok elleni szomorú focivereség után. De, mint látni fogjuk, van azért több is.

Farkasházy Tivadar újságíró, közgazdász, humorista azonban biztosan az lehet, aki négy éve az Európa bajnoki kudarcos selejtezők után nyitotta ki a nyilvánosság számára lelke legsötétebb bugyrait. Amikor anno a törökök megvertek minket a 89. percben lőtt góllal, az északírek pedig szintén az utolsó percben egyenlítettek ellenünk, akkor megszólalt a magyar ellendrukkerek nagy nevettetője és azt mondta, „Ha kikapunk, akkor mindig azzal vigasztalom magam, hogy Orbán Viktornak szereztünk egy rossz napot. Igen, az boldoggá tesz.”

Talán nem meglepő, hogy eme nyilatkozat után állítólag ketten le is köpték Farkasházyt, amit természetesen elítélünk, egyben pregnáns jelét adva, hogy milyen toleráns a magyar nép. (Mármint, hogy csak ketten...)

Farkasházy nemcsak boldog a focikudarc miatt, de valótlanságot is állít (Fotó: Facebook)

Tegnap azonban kiderült, hogy nemcsak boldoggá teszi a magyar csapat kudarcához kapcsolódóan Orbán Viktor szomorúsága, hanem – igazodva az oly divatos liberális píszíhez – még valótlanságot is állít. A 888.hu ugyanis megkérdezte tőle, tartja-e még két évvel ezlőtti állítását. Az ellendrukkerek nagy nevettetője ezt szemrebbenés nélkül letagadva azt mondta, „én ilyet biztosan nem mondtam”. Aztán a videófelvétellel való szembesítés nyomán magyarázkodásba fogott, majd egyszerűen letette a telefont.

De hogy az ellendrukkereknek népesebb a tábora az egy szál Farkasházynál, arra álljon itt további néhány példa.

Az Index szerzője, Tóth Gergely három éve a következő címet adta írásának. „Ne féljen bevallani, ha a magyar válogatott ellen szurkol!” A 2016-os EB-re végül a sikeres pótselejtezők után mégis kijutó nemzeti tizenegy Ausztria elleni meccsét sikerült ilyen „magyarbarát” módon felvezetnie a portálnak, mert szerintük „minden egyes EB pont a fideszes elit hamis önigazolását szolgálja.”

Az Amerikai Népszava pedig azt írta: „Azt kívánjuk, hogy ahányszor pályára lép ez a csapat, 10-0-ra kapjon ki. Nem azért, mert nem szeretjük Magyarországot, hanem azért, mert szeretjük. A diktatúrák a sportsikerekkel hosszabbítják meg létüket.”

A Klubrádió pedig az EB idején megszavaztatta hallgatóit, amelynek eredménye az volt, hogy a hallgatók 88 százaléka nem tud tiszta szívvel szurkolni a nemzeti csapatnak.

Egy szó, mint száz, a magyarok döntő többsége szomorú a tegnapi szlovákok elleni vereség miatt és egyáltalán nem osztozik Farkasházy, meg a többi ellendrukker boldogságában. Együtt sír, együtt nevet a magyar csapattal és Orbán Viktorral. 

Hiszen bárhogy diktatúráznak, bárhogy bomlasztanák tovább az amúgy napról napra erősödő nemzeti öntudatot, az urnáknál kevesek, mint Mackó sajtban a brummogás. S ez fáj nekik a legjobban.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70539/pics/lead_800x600.png
888.hu,Amerikai Népszava,Farkasházy Tivadar,futballvereség,Index,Klubrádió,Orbán Viktor,szlovák válogatott,Tóth Gergely
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-03-24 15:11:33
Ez a kis-p@cs s@rházy t@ddy , amikor rájött, hogy nem tud semmit, és így nehéz lesz
megélni! - Innen - onnan begyűjtött pletykákat, hazugságokat rosszakaratú egyénektől!
Elindított egy lejárató hazugság - cunamival telefirkált lapot (hócipő), és Isten tudja ki-mindenkit tett tönkre! Örüljön a mocs@k, részemről le van s@rva, de nem ő, hanem a feje fölötti ventilátor!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-03-23 15:30:45
Ki a búbánatos t......köm kíváncsi még ennek a begyepesedett agyú liberráltnak - meg a majom társainak - a véleményére ?!
Egy idézeten kívül nem érdemel több szót ez a senkiházy teddy:

" Az emberiség elment a Holdra, felhasította az atomot, évtizedekkel meghosszabbította az emberi életet, szimfóniákat, remekművű könyveket írt, képeket, szobrokat alkotott és közben olyan dedóba illő hülye gyerek maradt, mint volt öt- vagy tízmillió év előtt. "
(Márai Sándor)
Jó, akkor a teljesség kedvéért legyen kettő idézet:
" Gaz és szemét nem teremt nemzetet. " (Wass Albert)
Válaszolok
kata 2019-03-22 21:09:09
Ez a semmirekellő kis beszédhibás majom tartsa meg magának a hülyeségeit.Csak a
belterjes liberális körökben dívik kedvelni ezt a kis humortalan parazitát.Illetve ne tart-
sa magában a véleményét,mert ahányszor megszólal,annyival kevesebb a szavazat a
ballibsi oldalnak.Ez egy ingyenélő,egy nehéz napja még nem volt egész életében az
állam,a párt,vagy bárki nyakán élősködött.Egy tisztességes napot nem dolgozott még végig,mert valakivel mindig megfinanszíroztatta a semmire nem való lapját,saját ma-
gát és családját.Mindenbe belekötnek,semmi nem jó nekik,de a kormány által biz-
tosított kedvezményeket minden szégyenkezés nélkül igénybe veszik.Az egész ballib-
si oldal egy fekély az ország testén,ellenünk beszélnek,ellenünk szavaznak,a válasz-
tások után pedig meglepődnek,hogy fogy a táboruk,egyre nehezebb lesz megugrani
az 5%-os küszöböt.Az amortizáció megkezdődött,nem fog megállni,remélem a követ-
kező választáson óriási pofont kapnak arra a hazaáruló pofájukra!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?