„DK-innováció” – Dobrev Klára újabb magyarellenes hazugságai

A Gyurcsány házaspár maga a négy lábon járó innováció. Ferenc testvérnél ugye a kígyók kígyóznak, Klára asszony pedig feltalálta a csőben a lyukat. Iványi Gábor lelkész – Soros György helyett – most akár a vele amúgy is lelki rokonságban lévő házaspárt is fölterjeszthetné Nobel-díjra.

Az újító szellem különösen aktuális most, az EP kampány kezdetén, aminek tiszteletére minden párt ki akar találni valami szívhez szólót, amivel növelni reméli szavazóinak számát.

Dobrev Klára (képünkön) arra ösztökél, hogy írjunk alá gyorsan, nehogy kimaradjunk az Európai Unióból. Szimpla átverés tehát a legújabb DK-s innováció” is. (Fotó: Facebook)

Dobrev Klára például azt, hogy a társadalmat lázba hozó gondolatokkal amúgy is gyengén eleresztett Demokratikus Koalíció aláírásokat gyűjt azért, hogy Magyarország maradjon az Európai Unió tagja. Ugye, hogy ez maga az innováció? Bár egy pöti mégse, mert az MSZP egy fél nappal hamarabb jelentette be ugyanezt a fantasztikus voksvonzó truvájt. Valamiért ezek a liberális jóemberek most is ugyanarra gondoltak, mint elődeik: beülnek a készbe és a maguk javára fordítják mindazt, amiért a Fidesz az elmúlt nyolc év alatt nagyon is megdolgozott. Hiszen kétségtelenül Orbán Viktor és kormányának munkája kellett ahhoz, hogy napjainkban a magyarok nyolcvan százaléka uniópárti legyen. Legnagyobb arányban Közép-Európában.

Mit csinál tehát Dobrev Klára? Lenyúlja ezt a munkát, a magyarok elé téve egy olyan kérdőívet, amiről tudja, a honfitársaink elsöprő többsége igennel válaszolna rá és nyugodt lelkiismerettel aláírja. Már ha valakit nem riaszt el a DK-s aláíróstandok taszító látványa és gyanútlanul odamegy, ahol sokan vannak, mint a cucliban, mikor megérkezett a banán.

A Demokratikus Koalíció ezzel az aláírásgyűjtéssel azt a látszatot igyekszik kelteni, mintha rajta múlna Magyarország uniós tagsága. Arra ösztökél, hogy jaj-jaj, írjuk alá gyorsan, nehogy kimaradjunk az Európai Unióból.

Szimpla átverés tehát a legújabb DK-s, szocialista „innováció” is. Magyarázatként aljas módon még hozzácsapják azt a hazugságot is, Orbán „ahogy kivezette a Fideszt a Néppártból, úgy fogja kivezetni Magyarországot is az Európai Unióból.” A Fideszt ugyanis senki nem vezette ki a Néppártból, tagságát saját maga kérésére függesztették föl addig, amíg a bölcsek tanácsa elkészíti május 26. utánra jelentését.

A Gyurcsány házaspár minden új üzenete tehát továbbra is hamisságra épül. Ha valaki ezek után véletlenül mégis aláírná a bevándorláspártiak gyűjtőívét, amellyel a DK (MSZP) szintén a migránsbarát európai elit szerekerét akarja tolni, akkor számoljon vele, hogy könnyen a fejére eshet Ferenc testvér másik komoly innovációja, a terépcsecső.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70608/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,DK-innováció,Dobrev Klára,Gyurcsány Ferenc,hazugság,Iványi Gábor,MSZP,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Kálmán bejegyzésére 2019-03-26 21:38:36
Kálmánka !
Ez a hozzászólás pont olyan volt, mint a f...ng !!! Jobb lett volna benntartani !!!!!
Az a bíróság van a FIDESZ zsebében, amelyik sorra engedi el, menti fel a komcsi bűnözőket ?! Az a bíróság van a FIDESZ zsebében, amelyik képes volt kimondani, és indoklásában "kifejteni" (kunhalmiul: kifelyteni!!!), hogy a kolontári iszapömlés egyetlen "tettese és felelőse" a gát volt ?!
Az a hülye (kunhalmiul: hüje) "főd", az a hibás, ugye ?!
N O R M Á L I S ?!
Szóval te is akkor kezdjél el beszélni, ha van értelmes - és főleg igaz - mondanivalód !!! Addig, pihenj, szerelvényt igazíts !!!!!
Válaszolok
kata válasza: Kálmán bejegyzésére 2019-03-26 13:05:53
Nem mondom,hogy nincs egyetlen fideszes politikus sem,aki megvehető.De
azért elég nagy a különbség a ballibsi oldal viselt dolgai és a kormány között.
Vagy nézzük csak meg,a rendszerváltás előtt negyven évig kik uralták az or-
szágot,kik szedték a sápot.Nagyszüleim elég sokat meséltek tevékenységük-
ről.És azt is meg lehet nézni,hány korrupciós ügyben emeltek vádat a volt
mszp-szdsz kormánytagok,és csókosaik ellen.Vagy felmentették őket,vagy mi-
nimális büntetést kaptak.
Válaszolok
Kálmán válasza: kata bejegyzésére 2019-03-26 06:46:03
Kedves Kata.Mert a fidesz nem lopja l az uniós pénzeket ugye?És őket még felmenteni sem kell, mert eljárás sem indul.Többek között a bíróságok is a zsebükben vannak.Szóval maga is akkor beszéljen, ha tud értelmeset mondani.
Válaszolok
kata válasza: József bejegyzésére 2019-03-25 19:36:31
A volt mszp-szdsz kormány ezerrel tüntette el az uniós pénzek milliárdjait,amit
az uniós szervek vizsgálatai bizonyítottak.A tisztelt hatóságok,és bírók pedig
asszisztáltak ahhoz,hogy az elvtársak eltüntethették a pénzt,és még a bíróságon
fel is mentették őket.Soha nem volt még ennyire korrupt kormányunk,mint az említett banda.Egyéb ügyeikről most nem szólva.Akkor tessék vádaskodni,
ha bizonyítani is tudja amit állít.Maga melyik országban él?Vagy a ballibsi
oldal ha lop,csal,hazudik az nem baj?Szíveskedjen a 444, a 24,az index,stb
kommentelőit boldogítani!
Válaszolok
József 2019-03-25 16:38:17
A fidesz maffia kormány ezerrel tünteti el az uniós,a közpénzek milliárdjait,a tisztelt hatóságok pedig pofátlanul asszisztálnak mindehhez;soha nem volt még ennyire korrupt kormányunk!!
Válaszolok
kata 2019-03-24 20:45:12
Az a pár százaléknyi agymosott,aki még hisz ennek a kártékony párnak,természetesen
rohanni fog a standokhoz,de ezeken felül senkire ne számítsanak.Az ország normális fele nagyon jól tudja miért erőlködik ez a komcsimaradék.Az egész arról szól,hogy a
brüsszeli képviselőséggel megkapja a mentelmi jogot.Óriási élmény lenne,ha nem ér-
nék el az 5%-ot,a nagyasszony itthon maradna,és kénytelen lenne számot adni viselt
dolgairól.Nem vagyok öreg,de remélem még megérem,hogy ezt a két aljas csalót
bilincsben viszik el,és nem egy baráti bíró mond szentenciát felettük, hanem az,aki
a jogszabályokat tartva szem előtt börtönbe küldi őket.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?