Cseh Katalin Magyarország ellenfeleivel épít karriert Brüsszelben

Éppen a patkányforradalom, – vagy ahogyan az iskolában tanítják a vörös terror regnálását – a Tanácsköztársaság kikiáltásának 100. évfordulóján vallott színt az európai liberálisok (ALDE) választási csúcsjelölt csapatának tagjává válása kapcsán érzett óriási megtiszteltetéséről Cseh Katalin, momentumos politikus Facebook oldalán. Az európai liberálisokról tudjuk, hogy ők sem mások, mint neomarxisták, akik – akárcsak nálunk az évtizedeken át szovjet szuronyokkal rendet fenntartó pártállami elődeik – senki más világról alkotott felfogását nem hajlandók figyelembe venni. Csak az az való, amit ők annak tartanak s amit mások számára igazságként képviselni megengednek.

Ez az a liberális diktatúra, amelynek szíját a migráció segítségével mind szorosabbra kívánják húzni az európai országok nyakán, hogy a kontinens ötszáz milliós lakossága úgy táncoljon, ahogy az ismeretlen globális háttérhatalmat kiszolgáló európai elit fütyül.

Cseh Katalin bicskanyitogató hazugságokat jelentett ki Magyarországgal és a Fidesszel szemben (Fotó: atv.hu)

Ennek a csúcsjelölt csapatnak tagja mások mellett Guy Verhofstadt, aki Orbán Viktor egyik leghangosabb kritikusa volt az elmúlt ciklusban az Európai Parlamentben. Ő vádolta meg óriásplakáton Orbán Viktort azzal az aljas és minden tekintetben hazug szöveggel, hogy Orbán „Kezdetben csak a pénzünkre utazott, most Európa egysége a tét!” Ezt a kampányt a Momentummal közösen szervezték, s az óriásplakátos kisteherautót személyes Fekete-Győr András, a Momentum első embere vezette Felcsútra.

Mindezt azért kellett előre bocsátanom, mert pénteken az ATV A nap híre című műsor vendége volt Cseh Katalin, ahol bicskanyitogató hazugságokat jelentett ki Magyarországgal és a Fidesszel szemben.

A nemzetállamok Európája vagy a globalizáció szembenállását ő természetesen a nemzetállamok rovására gondolja feloldani.  

  1. Cseh Katalin: „Azt, hogy normálisan összeférnek egymással együttműködő, egymással folyamatosan integrálódó államok, azt Európai Uniónak hívják. Az az intézmény, amelyben benne vagyunk már mi is 2004 óta. (…) Ezt az Európai Uniót akarják szétverni az Orbánhoz hasonló populisták. Csupán uszításból, csupán hazugságból, csupán önzésből. (…) A fekete-fehér világnak a középpontján van a jelenlegi realitás, az Európai Unió, ami mellett ki kéne állnunk.”

Kiállni a jelenlegi elitista Unió mellett, amelynek megreformálási szándéka Cseh Katalinnak egyenlő a szétveréssel. Szerinte az emberek akaratának megkérdezése, majd annak a képviselete az maga az uszítás, a hazugság, az önzés.    

  1. Cseh Katalin szerint van „okos integráció. Megpróbálni összehangolni azt, ami racionális. [Például] az Európai Ügyészség.”

Verhofstadt emberének nem számít, hogy ez alkotmányba ütközik, mint ahogy az sem, hogy az Európai Unió most is szigorúan ellenőrzi az uniós pénzek felhasználását.

  1. Cseh Katalin a falépítésről vagy migránssimogatásról. „Hiszek abban, hogy a választók nem ostobák. Hogy a magyar emberek képesek gondolkodni. Amit a Fidesz csinál, az a választók lenézése.”

Ezer jele van, hogy a magyar emberek nagyon is képesek gondolkodni s nem hagyják átverni magukat verbális manipulációkkal, ahogy például Cseh Katalin a „gondolkodást” értelmezi. Éppen ezért választották meg háromszor kétharmaddal Orbán Viktort és ezért szavazták ki a közéletből anno az SZDSZ-t. Nagyon utálják ugyanis, ha a momentumos Pető-Kuncze utódok, vagy bárki más akarja szájukba adni, hogy életük legfontosabb kérdéseiről hogyan is gondolkodjanak, miként szavazzanak.

Cseh Katalin építhet személyes karriert Brüsszelben Magyarország ádáz ellenségeivel szövetkezve, lelke rajta. De abban biztos lehet, hogy a magyarok nem fogják a jövőben a kormányrudat karrierista zsebmarxisták kezébe adni.

Cseh Katalin mások mellett Guy Verhofstadt társaságában (Fotó: Facebook)

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70604/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Brüsszel,Cseh Katalin,Guy Verhofstadt,Momentum,politikai ellenfelek,Tanácsköztársaság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-26 21:47:04
Ne feledjük, ezek pont ugyanolyan liberálbolsevik, aljas banda, mint az MSZ(M)P, csak más a párt neve.
Egyébiránt tényleg mindent elárul a szellemi képességeikről az a tény, hogy képtelenek voltak szabályosan bejelentkezni az EP választásokra !!!!
Azt megelőzően is alakítottak egy nagyot, hiszen elsőre, meg másodikra sem sikerült hitelt érdemlően elszámolni a 2018. évi országgyűlési választások pénzügyi támogatásával.
Válaszolok
éva 2019-03-25 21:39:17
Most miért kellett megint kitörölni? Semmi olyan nem volt a kommentben!
Válaszolok
István 2019-03-25 09:44:02
Soha többé SZDSZ , szálláscsinálói és internacionalista-finánctőkés bandája !
Válaszolok
Grimmbusz 2019-03-24 20:30:13
Van annak valami diszkrét bája, hogy a momentum nyugaton úgy van előadva mint valami húdemekkora istencsodája ellenzéki párt. Itt meg,ugye, köztudott, hogy nincsenek a parlamentben, alig szavaztak rájuk, tehát nem képviselnek igazából senkit. Nem gyanús ez odakinn senkinek? Jó értem én hogy burok, meg fizetett sorosfiúk,erre akkor is csak egy lufi az egész. A képességeikről meg mindent elárul, hogy csak nekik nem sikerült hiba nélkül kitölteni a választási jelentkező lapot. Pesti diploma ide vagy oda.
Csak kérdem:nem kéne odakinn is tudatosítani a Momentum fajsúlyát?
Válaszolok
kata 2019-03-24 14:43:21
Nem kell aggódni miattunk,tudunk gondolkodni,jobban,ahogy ők szeretnék.Ezért nincs
semmi esélyük egyetlen választáson sem.Megtapasztaltuk saját bőrünkön,milyen az
életünk a ballibsik kormányzása alatt.Ami pedig a választók lenézését illeti,jobb ha ez a
némber egy szót sem szól.Ugyanis az ő kis párttársa nyilatkozta,hogy rosszul van a vidé-
kiektől,és aki a Fideszre szavazott az tudatlan bunkó birka,akit az orránál fogva vezet-
nek.Nem kérünk sem az itthoni,sem a brüsszeli politizálásukból.Aki pedig a véresszá-
jú verhofstadthoz csatlakozik,a választók szemében eleve jó mélyre ássa magát.Ne is
reménykedjen,mert májusban és ősszel is úgy el lesznek hajtva,mint a szemtelen
légyraj.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-03-24 13:54:10
Nézzük csak meg , kik is a Cseh Katóka félék ??! Mindenek előtt köcsögök, buzernyákok, genderisták, fasiszták, nácik, a legbunkóbb prolik, panelprolik, paraszt vakítók, hazugok, tahók, uszítók, lázítók, anarchia keltők, világoson és sötétben is meg nem is bújkáló ellenforradalmárok !! Csak egy pár kiragadott név : Gyagya abnormális, agyalágyult Verhofstadt, Szaros Sinya sorszám nélküli valahanyadik menyasszonya a nagyon homály ökör, alinsky nyalóka PINCSI KUTYA , vérvörös komcsi - bolsi , ávós ivadék / fattyú , a Fegyőr Guszti, a paranoiás csaló, sikkasztó,,,,,azután az a susnyás, rekettyés, drogos, piás Momentuszi banda .... Na ezek a európai formátumú, agyas, tudós, Cseh K.-k !!! Aztán a Púnió //..Hor Gul után szabadon ..//, --Cseh K. Te csont hülye , hibbant-- rengeteg pénzt elvesz, ellop, elterrorizál Magyarországtól !!! Ebből csöpög vissza valami, mert a Púnió szélhámos, gazemberei, maffiózói, rabszolga tartói elsődleges célja ezeknek a szarrakásoknak a mindenkori jólét biztosítása !!! Aztán, a Púnió csak számlák ellenében, általa utókalkulált, ellenőrzött valóság igazolása után fizetget !! Hogy milyen hülye vagy te Cseh Kató a bandáddal együtt !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?