Még egyszer nem vehetjük be a Kovács-cumit!

Most ugye az a mantra, hogy Orbán Viktor ki akarja vezetni a Fideszt az Európai Néppártból, Magyarországot pedig az Európai Unióból.

Persze a szocik is tisztában vannak azzal, hogy ebből egy szó sem igaz, hogy most is hazugsággal pótolják az önálló, mozgósító erejű kampányüzenetet, mégis ezt szajkózzák. Az utolsó percig reménykednek benne, hogy a nyolcvan százalékban EU-barát magyarok értékféltő lelkének sunyi megérintésével célhoz érhetnek. Hogy felébreszthetik bennük a lelkiismeretfurdalást, a napi politikát kevésbé figyelő magyarok bűntudatát, akik olykor-olykor meghallva a hírekben néhány félrevezető szövegfoszlányt, esetleg tévedésből rájuk szavaznak. Mondván: nehogy már rajtuk múljon Magyarország uniós tagsága.

A szocik legújabban Kovács László volt pártelnököt küldték csatába, joviális megjelenésétől, sima modorától várva csodát. A tartalom azonban változatlanul aljas és hazug. „Orbán Viktor politikája miatt ma már nemcsak a Fideszt nem vennék fel a Néppártba, hanem hazánkat sem az Európai Unióba” – fogalmazza finomkodva. Azt mondja, hogy az Unió azonos értékrendre épülő közösség, s aki nem hajlandó ezt betartani, annál felmerül a kérdés, hogy „tagja maradhat-e ennek a közösségnek.”

Kovács László (képünkön) szerint Orbán Viktor politikája miatt ma már nemcsak a Fideszt nem vennék fel a Néppártba, hanem hazánkat sem az Európai Unióba (Fotó: MSZP)

Úgy beszél erről, mintha az Orbán-kormány bármiféle értéket megsértett volna, s ezért ostoba, aki ezek után is a Fideszre szavaz az EP választáson. Pedig erről szó sincs. Ellenkezőleg. Éppen az Európai Unió sérti meg az alapokmányában rögzített értékeket, amikor olyasmit akar hazánkra erőszakolni, ami a magyaroknak nem jó, amit a magyarok nem akarnak. Háromszor kétharmaddal hatalmazták föl Orbán Viktort azért, hogy azt képviselje, amit ők szeretnének. Például a migrációmentes Magyarországot. Akkor mi ez az uniós magatartás, ha nem a legfontosabb értékek egyikével, a demokrácia szabályaival való szembemenetel?

Nem volt olyan régen, a 2002-es választási kampányban, amikor Kovács László még harcosabban képviselte a magyarokban félelmet keltő szoci kampányszöveget a 23 millió román beáramlásáról. Mindezt szerinte az tette volna lehetővé, hogy az Orbán-Nastase megállapodás a határon túli magyarok munkavállalási engedélyét kiterjesztette valamennyi román munkavállalóra.

Később, sajnos már egy hajszállal megnyert választás után a parlamentben szoci módon kért bocsánatot. „Elismerem, túlbecsültük a veszélyt!”

Még egyszer nem vehetjük be a Kovács-cumit!

Az EP választásnak az a tétje, hogy a bevándorlásellenes európai polgárok szavazatai révén át lehet-e úgy alakítani az Uniót, hogy az nem a szűk bürokrata elit, hanem a nemzetállami érdekeket képviselje. Mindannyiónknak szavazni kell érte! Nem Kovács vagy Gyurcsány, hanem saját érdekeink szerint.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70652/pics/lead_800x600.jpg
Adrian Nastase,Európai Néppárt,Európai Parlament,Európai Unió,fidesz,Gyurcsány,Kovács László,MSZP,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-26 21:23:23
Ez a vén csirkefogó, csataló sem lóg ki a sorból, mert a
KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA
szerint:

3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
(Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre)
Válaszolok
éva 2019-03-25 21:17:08
Talán merjünk kicsik lenni? Nem eleget ártott ennek az országnak? Van pofája megszólalni? És egyáltalán;- miért nem mennek a pokolfenekére?,???
Válaszolok
kata 2019-03-25 19:48:31
A vén zsivány csak azt felejti el közölni,hogy az Unió már nem azonos értékrendre épülő
közösség. Mióta egyesek eladták magukat és állampolgáraikat sorosnak,attól a pilla-
nattól kezdve ez már nem létezik. Azt is elfelejti közölni,hogy nem kényszeríthetnek
ránk olyat,amit egy ország többsége nem támogat,sőt kifejezetten ellenez.Arról kelle-
ne a vén sima modorú gazembernek beszélni,hogy ők mire készülnek,folytatják-e kép-
viselőik a hazaáruló politikát,beállnak-e klára mögé,egyáltalán miért kellene rájuk szavazni? Hiába szedték elő a vén kriptaszökevényt,neki sem hisz már senki.
Az öreg lászló hazugovics mehet vissza oda,ahol eddig is bujkált.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?