Biztonságunk sikeres megvédésén röhögnek az ATV-ben

Hangos és kárörvendő nevetgélés fogadta az ATV A nap híre című műsorában a terrorizmus gyanú szerinti egyik fő képviselőjének, Hasszán F.-nek magyarországi megjelenésével és bravúros ferihegyi elfogásával kapcsolatos hírt.

Egy védett belga tanútól tudjuk, hogy emberünk az ISIS egyik vezetője, aki legalább tíz ember lefejezésében személyesen részt vett. Tőle tudható az is, hogy saját rokonait is rá akarta venni az ISIS-hez való csatlakozásra, akik ezt megtagadták, ezért társaival lemészárolta őket. Ezután kapta meg az emír, azaz az Iszlám állam hercege címet. 2016 óta pedig eltűnt a világ szeme elől. Az esetről írni még akkor is rettenet, ha egyelőre gyanúról van szó.

Komlódi Gábor: „Nekem a bajom azokkal a rendszerhibákkal van, amikor Brüsszel egy kisvasutat támogat. Ez sokkal nagyobb probléma, mint hogy néha egy-egy terrorista becsúszik.” (Fotó: atv.hu)

Az érthetetlen nevetgélésre közvetlenül az gerjesztette a beszélgetés résztvevőit – Wittinghoff Tamást, Budaörs polgármesterét, Gergely Zsófia újságírót és Komlódi Gábor ügyvédet – hogy bejátszották Halász János Fidesz frakciószóvivő sajtótájékoztatójának egy részletét. Ebben utalt rá, hogy a

védőügyvéd nyilatkozata szerint a terroristavezérek is használhatják a migránskártyát, ami óriási biztonsági kockázatot jelent. Többek gyanúja szerint az Európai Bizottság migránskártyájával ez a szír terroristavezér szabadon jött ment Európában, Brüsszel pedig pénzelte is.

Mirkóczki Ádám, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke is örvendetesnek nevezte, hogy a terrorizmussal gyanúsított szírnek nem sikerült a magyar hatóságok szűrőjén átjutnia.

Elfogása letagadhatatlan nemzetbiztonsági siker, egyszersmind bizonyíték arra, hogy Brüsszel közvetve támogatja a terrorizmust a migránsoknak juttatott bankkártyával. Konkrét igazolása annak, hogy amit a kormány állít Brüsszellel kapcsolatban, az igaz, noha ott körömszakadtáig tagadják.

A tagadók kánonjába állt bele a minden erkölcsi alapot nélkülöző diskurzusával az ATV félretájékoztató haknibrigádja. Íme néhány elhangzott megállapítás: Wittinghoff: „Én azon nevettem, hogy lesírt róla, hogy ő sem hiszi ezt a sok baromságot.” Simon András műsorvezető: „Ez egy kommunikációs blöff!” Gergely: „Ez a főterroristaként futtatott emberke a mai kormánypárti kommunikációnak annyira kellett, mint egy falat kenyér. Innentől kezdve lehet mutogatni és rá lehet kötni.” Komlódi: „Nekem a bajom azokkal a rendszerhibákkal van, amikor Brüsszel egy kisvasutat támogat. Ez sokkal nagyobb probléma, mint hogy néha egy-egy terrorista becsúszik.”

Ez annyira alja, hogy osztályozhatatlan. Ez maga a szegénységi bizonyítvány.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70780/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Gergely Zsófia,Hasszán F.,ISIS,Komlódi Gábor,röhögés,SImon András,terrorizmus,Wittinghoff Tamás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-03-28 21:27:58
Az "ilyen" tamáskodó mocsadékok csinálják össze magukat, amikor szembesülnek az általuk oly nagyon tagadott bajjal.
Jó lenne látni őket, amikor az életükért könyörögnek sárgálló gatyájukban!
(csak ne legyek jós!)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?