Összenőve a hazugsággal! – Védjen meg téged Horváth Csaba!

Ugye, az elmúlt napok a zuglói parkolásmaffia ügyének bohóctréfáival teltek. Karácsony Gergely akkor kezdett rettenetesen kínos magyarázkodásba, mikor kiderült, hogy amig a legtöbb kerületben nyereséges a közterületi parkoltatás, addig Zuglóban óriási a veszteség. Az esetenként több milliárdos éves nyereséggel szemben a XIV. kerületben egy év alatt nyolcszáz milliós veszteséget termeltek, s az idei tervezettel együtt az összeg meghaladhatja a mínusz egymilliárd forintot. Míg általában a kerületekben 6000 forint a parkolóórák üzemeltetési költsége, addig Zuglóban ez 69 ezer forint.

Karácsony ugyanakkor kezdetben letagadta, hogy köze lenne a parkolási rendszer kiépítéséhez, az előző fideszes kerületvezetésre próbálta tolni a felelősséget. Aztán mikor fehéren-feketén kiderült, hogy éppen ő kezdeményezte s még a szerződést is ő írta alá, akkor lódítási stratégiát váltott. A felelősséget igyekezett rányomni arra az MSZP-re, aki őt minden felelős potenciális tiszteséghez hozzásegítette, a zuglói polgármestereségtől a miniszterelnök-jelöltségen át a főpolgármester-jelöltségig. Ezek után Karácsonynak volt arca azt mondani, hogy azért kellett aláírnia ezt a szerződést, mert a háttérben MSZP-Fidesz mutyi húzódik meg. Miközben rajta volt azon, hogy az olcsóbb pályázat menjen a kukába, sarokba szorulása után, hogy mentse a bőrét, lelkiismeretfurdalás nélkül hátba támadta legfőbb támogatóit, a szocialistákat.

A nyilvánvalóan légből kapott marhaságtól még az ellenzéki sajtó is a fejét fogta, s olyan lesajnálóan beszélt Horváthról, hogy azt épeszű ember képtelen lett volna elviselni (Fotó: MSZP)

Majd ezután érkezett Horváth Csaba, hogy kimentse Karácsonyt a pácból, túltéve az MTVA-székházban lezajlott bohóctréfákon. Azt volt képes mondani, hogy a zuglói parkolás nem is veszteséges, hanem nyereséges. Ettől a nyilvánvalóan légből kapott marhaságtól még az ellenzéki sajtó is a fejét fogta, s olyan lesajnálóan beszélt Horváthról, hogy azt épeszű ember képtelen lett volna elviselni. Mondhatnánk, védjen meg téged Horváth Csaba!

Ám hogy a politikának a liberális, neomarxista oldala sziámi ikerként van összenőve a valótlanságokkal, arra elszomorító példa Brüsszel friss beismerése, hogy valóban tudomásuk volt arról, hogy a húsz ember lemészárlásával gyanúsított terrorista, Hasszán F. kapott pénzzel feltöltött kártyát. Ahogy két év után végre kiderült az is, hogy Donald Trump elnökké választásásához semmiféle orosz kapcsolatnak nem volt köze, csak a sorosista bukott Clintonné állította ezt. Látható, hogy a szemrebbenés nélkül hazudni képest ellenzéki magyar elvtársaik – Karácsony, Gyurcsány és a többiek – szintén képtelenek arra, hogy igazat mondjanak a választóknak. Nekünk pedig az a dolgunk, hogy állhatatosan küzdjünk és kíméletlenül leplezzük le az álhírgyárakat.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70904/pics/lead_800x600.jpg
álhírek,Clintonné,Donald Trump,fidesz,Gyurcsány Ferenc,Hasszán F.,Horváth Csaba,Karácsony Gergely,MSZP,MTVA,Zugló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-04-01 22:36:32
Ez az úgynevezett felszívás túl jól, és túl erősre sikeredett, mert az agyukig "felszívódott"! Valahogy látszik is rajtuk!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-04-01 17:12:38
Hát, ezt a két gügyét eddig sem az eszéért "szerettük", de újabban már a megszokottnál is hülyébbek (kunhalmiul: hüjébbek).
Csak emlékeztetőül fűzöm ide:
" Karácsony Gergely és Horváth Csaba már a pelenkával magukba szívták a demokráciát. "
(Forrás: Molnár Zsolt, Bp.-i MSZP elnök 2018)
Arra ugyan nem tért ki a budapesti MSZ(M)P elnök, hogy a pelenka mivel volt tele, de el tudjuk képzelni !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?