Országgyűlés – Gyurcsányék falra festik az ördögöt

Hallgatom Gyurcsány Ferenc és Tóth Bertalan napirend előtti felszólalását az Országgyűlés európai parlamenti választások előtti utolsó ülésezésén. Valójában a szocialistákhoz, Dk-hoz illő módon megszokott dolgokkal riogattak, ám így kampány idején mégsem értem, hogy kerül a csizma az asztalra?

Az ember azt gondolná, hogy akár a DK, akár az MSZP a lehető legjobb eredményt szeretné elérni ezen az európai megmérettetésen, ezért végre olyan gondolatokkal próbálnának közelebb evickélni választóikhoz, amelyek végre számukra is rokonszenvesek. Erről azonban szó sincs.

Gyurcsány Ferenc például továbbra is azzal érvel, hogy az orbáni politika elvezethet oda, hogy Magyarország kikerül az Európai Unióból. Most egy kicsit finomított a mondókáján, mert eddig szerinte személyesen Orbán Viktor tudatos politikájával akarta kivezetni hazánkat abból a közösségből, ahova a magyarok nyolcvan százaléka tartozni akar. Érezve, hogy ezzel a lódító érveléssel még azt az egy mandátumot is könnyen elbukhatja a párt, amely a jelenlegi friss adatok szerinti hat százalékkal kinéz feleségének, Dobrev Klárának. Így aztán Magyarország Unióból való kilépésének Orbán politikája szerinte nem oka, hanem következménye.

Gyurcsányék nem akarják tudomásul venni, hogy az emberek Orbánnak hisznek, nekik meg nem. Egy szavukat sem. (Fotó: Nepszava.hu)

Ám ez persze játék a szavakkal és a lényegen semmit nem változtat. A lényeg ugyanis, azaz Orbán politikája teljességgel változatlan: következetes fellépés a migráció ellen, s a kevert népességű Magyarország helyett a keresztény hagyományok megőrzésére alapozott családcentrikus, a demográfiai helyzetet több magyar gyerek születését ösztönző családpolitikával és nem bevándorlással akarja megoldani. Gyurcsány és Gyurcsányné pedig ennek éppen az ellenkezőjével, az Európai Egyesült Államok létrehozatalának támogatásával, a tagországok nemzeti szuverenitásának további erőszakos megnyirbálásával. E két szemlélet között olyan kibékíthetetlen az ellentét, amelynek hangsúlyozása azért is különösen értelmetlennek látszik a választások előtt, mert ez nyilvánvalóan a Fidesz malmára hajtja a vizet, ahogy a magyarok ezt már számtalan alkalommal kinyilvánították.

Gyurcsány és Tóth Bertalan mégis abban látja népszerűségük növelésének kulcsát, ha félelmet ébresztenek a magyarokban azzal, ha uniós tagságunkat veszélyben lévőnek tüntetik fel. Ebből is látszik, hogy ezek a balliberális neomarxisták mennyire nem ismerik a magyarokat. Mennyire nem akarják tudomásul venni, hogy Orbánnak hisznek, nekik meg nem. Egy szavukat sem. Hiszen ők már régen elváltak a magyar valóságtól és csakis saját személyes érdekeikkel kötöttek életre szóló szövetséget. Mert másuk, például hitelük már régóta nincs is. Amit akár olyan áron is szolgálni akarnak, hazafiságnak csúfolva magatartásukat, hogy félelmet keltenek a magyarokban, ha nem az ő iránymutatásuk szerint szavaznak május 26-án. Féktelen önzésük, az emberek notórius lenézése, félrevezetési szándéka egyszerűen nem engedi számukra beismerni, hogy a magyarok anélkül is jól tudják, ki az ördög Magyarországon, hogy ők azt falra festenék.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/70940/pics/lead_800x600.jpg
DK,Dobrev Klára,Európai Unió,Falra festett ördög,fidesz,Gyurcsány Ferenc,hazafi,MSZP,Orbán Viktor,riogatás,Tóth Bertalan
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-02 19:22:22
A "furcsányi" agymenés meg oda vezet, hogy ez a lökött agyú - meg a hitvány neje - végül tényleg bekerül oda, ahová valójában való: a diliházba !!!
Nem sok kell már hozzá, az egyszer biztos.
Egyébiránt itthoni és külföldi tőrőlmetszett kommunisták, és idétlen liberráltak !
Figyelmetekben ajánlom az alábbiakat:

" A székely nehezen kormányozható, makacs, perlekedő, de csak annak, aki nem tud vele bánni. A székellyel az tud bánni, aki derekabb, kiválóbb egyéniség, mint ő. "
(Forrás: Jancsó Benedek 1921)

Namármostakkor !
Ha a "székely" szó helyett behelyettesítenétek a "magyar" szót, akkor azonnal rájönnétek, hogy miért tartotok ott a hazai politikai palettán, ahol most pillanatnyilag éppen tanyáztok !!! >>>>> A bányászbéka s...ge alatti üreg legalján !!!!
Vigasztalásul: van még ettől lejjebb is !!!!!
Válaszolok
kata 2019-04-01 20:58:57
Óriási elánnal drukkolok,hogy jöjjön meg jó pár dk-s szavazó józan esze,és ne jusson
mandátumhoz ennek a szociopatának a felesége.Maradjanak itthon szégyenszemre,
/bár sokan nem bánnánk,ha megszabadítanának maguktól bennünket/,és magyarázzák
a magyarázhatatlant,szidják őrjöngve a vidéki bunkókat,akik elmaradott birkák,és a ha-
ladás útjában állnak.És kerüljenek szembe azokkal,akiket évek óta elárulnak,ellenük
"dolgoznak".Szeretném látni őket dühükben tekeregni, mint a porban a gilisztát,mert nem érdemelnek mást.A két szégyentelen,egyiknek a családja,másikuk saját maga
hozott szenvedést az országra,és még merészelnek abban reménykedni,hogy még
egyszer olyan helyzetbe kerülhetnek,hogy befolyásolhatják életünket.Ettől köszön-
jenek el,ez nem fog összejönni!Piszok,meg piszokné,tűnjetek el a közéletből,számolja-
tok el inkább kétes ügyeitekkel,arra fordítsátok az energiátokat!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?