Kocsmabűz – Szabó Tímea a hulladékos gödör mélyére tart

Szabó Tímea, a leginkább csak láthatósági mellénnyel észrevehető Párbeszéd parlamenti képviselője ismét úgy érezte, hogy fel kell hívnia magára a nagyérdemű figyelmét. Ezt valami furcsa kényszerképzet alapján ezúttal sem azzal próbálta megtenni, hogy az emberek számára vonzó ellenzéki mondanivalóval tegye emlékezetessé parlamenti szereplését.

Ő a T. Házbeli ocsmányság emblematikus gödörlakóihoz – Jakab Péterhez, Tordai Bencéhez – közelítve úgy döntött, hogy alpári megjegyzésével kocsmai böffentéssé amortizálja a keveseknek megadatott lehetőségét, a parlamenti felszólalást. Kövér László házelnöknek azért kellett elvennie a hangot és a „Szégyellje magát, nem a kocsmában van” figyelmeztetéssel rendre utasítania Szabó Tímeát, mert ő „a fideszesek az anyjukat is eladják 2 forintért” kifejezést importálta felszólalásába az ivószagú füstös böfögdék ápolatlan világából.

Szabó Tímea jó úton jár, hogy teljesen lesüllyedjen Jakab és Tordai alpárisága gödrének mélyébe (Fotó: Facebook.hu)

Hogy ez neki miért volt jó, fel nem foghatom. Innentől kezdve ugyanis senkit nem érdekelt felszólalásának tartalma. Senkit nem érdekelt a venezuelai magyarok befogadásáról szóló mocskolódása, az itthoni rászorulók gondjainak részletezése vagy a hazáját az EU-ban talán legtöbbször feljelentő Jávor Benedek EP képviselő gallérjának szidolozása.

Szabó nyilván meg van győződve arról, ezzel a stílussal járul hozzá leghatékonyabban a Párbeszéd szavazóinak gyarapításához, amit ugye eddig is csak iszonyatos erőfeszítésekkel sikerült a zéruspont fölé tornázni. Pedig ha ránézne a táblára, akkor tisztán láthatná, mennél mocskosabb szájjal, mennél gyalázkodóbb módon akarják a választópolgárok előtt lejáratni a Fideszt, különösen annak vezetőit, élén Orbán Viktorral, népszerűség tekintetében annál jobban nyílik az olló a Párbeszéd rovására.

Föl kellene fogni még Szabó Tímeának is, hogy a magyarok nem hülyék. Orbán Viktor nem azért áll közel a szívükhöz, mert fondorlatos módon, ügyes praktikák segítségével manőverezte föl magát a kormányrúdhoz, hanem azért, mert igazi demokrataként olyan nyílt nemzetpárti politikát folytat, amivel a magyarok tömegei teljes mértékben azonosulni tudnak.

Hiába hazaárulózta le korábban Szabó a miniszterelnököt azért, mert szerinte Putyin alattvalóivá teszi a magyarokat vagy fütyült bele az arcába botrányosan december 12-én a parlamenti patkóban, ezt a választók csípőből elítélik és egyre erősebb megvetéssel szemlélik 2 forintot (se) érő politikai tevékenységét.

Szabó Tímea jó úton jár, hogy teljesen lesüllyedjen a nyilvánvalóan antikommunista kormányfőt rákosizó Jakab Péter vagy a nemzeti ünnepen a köztársasági elnököt és a házelnököt vadászruhában inzultáló Tordai Bence alpárisága gödrének mélyére. Még egy-két ilyen felszólalás és utoléri őket.

Tovább erősítve ezzel az Orbánt szerető milliók meggyengíthetetlen érzéseit.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/71005/pics/lead_800x600.jpg
anyjukat is 2 forintért,böfögés,Jakab Péter,kocsmabűz,Kövér László,MSZP,Orbán Viktor,Párbeszéd,Szabó Tímea,Tordai Bence
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-04-02 20:06:11
Az a szerencséje ennek a köpedelemnek,hogy Orbán úriember! Ha ez véletlenül pl.az
ukrán parlamentben játszódik le,nem lehetetlen,hogy kapott volna egy olyan maflást,
hogy még az unokájának is fájna.Szégyentelen aljanép az egész ellenzék,és még ezek
tartják magukat értelmiségieknek!Ezért kár volt egyetemre járni,bár azt is tudom,hogy a
diploma nem jár együtt automatikusan a becsülettel,tisztelettudással,netalán alapmű-
veltséggel.Még a legegyszerűbb ember is tiszteletben tartja munkahelyét,legyen az
bármilyen.De ezek az ún.tanult emberek összetévesztik a munkahelyet a kocsmával.
És azért a Parlament nem egy szokványos munkahely,ezt sem tartják tiszteletben.
Szégyentelen alávaló bagázs!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?