Blogolj!

Nyakó Európa lángra lobbantásának rémképével uszít Orbán ellen

Nehéz volt higgadt maradni Nyakó István MSZP-s sajtófőnök Orbán ellen uszító mondatai nyomán, amit az ATV A nap híre című műsorában mondott április 4. kapcsán. A lényeg: „Sajnos elmegy az az utolsó generáció, amelyik a bőrén tapasztalta meg, milyen a háború. (…) És jönnek ezek a rohadék, populista bujtogatók, akik egész Európát megint lángra akarják robbantani. Amit mi megteremtettünk és az elődeink megteremtettek az Európai Unióval, azt akarják szétverni.”

Ilyen kijelentésre nincs mentség. Ha valaki hasonlót Rákosi idejében mert volna tenni, még be sem fejezte volna a mondatát, máris megállt volna a ház előtt a fekete autó. De pártja közvetlen jogelődje, az MSZMP idején se vitte volna el szárazon. Ám hogy – „a rohadékok megint lángra akarják robbantani” – az egyáltalán nem általuk épített Európát kiszólás vajon az egykori szovjet hadsereget vezénylő kommunista elvtársaikra vonatkozik-e vagy azokra a náci mocsokból éppen kimosakodni akaró friss „technikai” szövetségeseikre, akiket jobbikosokként ismer az ország, ezt döntse el az olvasó. Egy biztos: Orbán Viktornak se egyik, se másik oldalhoz semmi köze nem volt és nem is lesz. Ha valaki, aki egész életében megfeszített erővel küzdött mindkét oldal ellen, az éppen ő, a magyar miniszterelnök.

Tehetetlenségükben Nyakóék is szajkózzák Junker idiotizmusát az Orbánék gerjesztette háborúról, hogy szavazatok reményében kataklizmával rémítgessék a magyarokat (Fotó: Facebook)

A diktatúra, szoftosabb változatban a véleményterror éppen Nyakóék bunkósbotja volt a társadalom sakkban tartására. Hogy ezt a magyarok máig nem felejtették el, azt jól mutatják a közvéleménykutatások. A liberálissá előlépett komcsik ezért nem tudnak tíz százaléknál lényegesen magasabb társadalmi támogatottságot elérni, mert a józan magyarok tisztában vannak vele, hogy ezek akkor sem mondanak igazat, amikor kérdeznek. Soha! Mindig a saját érdekeiket nézik, mindig a saját pecsenyéjüket sütik.

Az EP kampány küszöbén se tudnak semmi olyat mondani, ami rokonszenvessé tenné őket. A soha napján megvalósuló szociális Európájukon úgy röhög az ország, ahogy csak tud. Tehetetlenségükben aztán ők is szajkózzák Junker idiotizmusát a háborúról, hogy szavazatok reményében kataklizmával rémítgessék a magyarokat, ami éppúgy földönfutóvá teheti őket, amit az ötvenes években már megéltek. Mindezt csak azért, hogy erős Európát vizionáljanak, amely az európai elit által birodalommá összefogott, egymásban és a migránsokban feloldódó nemzetek liberális diktatúrájával majd megvédi őket.

Nem árt tudni, napjaink erős Európájának egyetlen nagyon komoly ellensége van: a liberális európai vezetés, háta mögött a szebb élet reményével felbujtott migráns seregekkel, amely a kevert világon keresztül akarja megőrizni saját hatalmát az európai emberek felett. Ezt tagadja foggal körömmel az összes magyar ellenzéki párt, hogy újfent félrevezesse a magyarokat, csökkentve Orbán Viktor nagyarányú győzelmi esélyét az EP választásokon. Azét a kormányfőét, aki nemhogy támadni akarna bárkit is, hanem biztonságot adó kerítéssel védi az országot, egyben Európát a junckerista marxista Nyakóféléktől.

Kampány van! Aljasságokat ilyenkor főképp lehet beszélni, ma már senkit nem visz el érte a fekete autó. Szavazatokat meg lehet próbálni hazugságokkal, rágalmakkal is szerezni, egyszersmind hiteles, keresztény kultúrájú szuverenista politikával is. Reméljük, május 26.  csattanós választ ad Nyakóéknak.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/71124/pics/lead_800x600.jpg
Európa lángra lobbantása,Európai Parlament,Jean-Claude Juncker,jobbik,marxisták,MSZMP,MSZP,Nyakó István,Orbán Viktor,Rákosi Mátyás,választás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-04-08 14:18:01
Ennek a Nyakónak szörnyen felfújódott a béltraktusa! Nagyon messzire szállt!
"amit MI!- megteremtettünk és elődeink!" KIK? AZ E L Ő D E I ?
Akkor mire volt jó a rendszerváltás? Ki akarja (7%!) az ELŐDÖK megteremtettségét?
A magyarok többsége ; - plusz, akik nem "hallatják" akaratukat, vagy nem engedik a szavazatukat érvényre juttatni - nem kérnek a migránsokból! És főleg a KÖZPONTI HATALOMIZÁLÁSBÓL! AMI EGYET JELENT AZ ELNYOMATOTTSÁGGAL!
Válaszolok
kata 2019-04-05 19:59:36
Nagyon remélem,a még rájuk szavazó elvakultakon kívül senki nem dől be ezeknek a
férgeknek.Környezetemben tapasztalom,egyre többen figyelik a politikai híreket,itthon,
és külföldön egyaránt.Minden normális ember tudja mit tettek ezek a hazaárulók itt-
hon és Brüsszelben .Mindenki emlékezhet rá,mit műveltek amikor hatalmon voltak.Még
van pofája építésről makogni!Mindenki tisztában van vele,hogy ezek semmit nem épí-
tettek,gyarapítottak /kivéve a vagyonukat az ország kárára /,magyarul amit ők építet-
tek azt nem lehet lerombolni,mivel nincs mit.Most sem a programjukról vartyognak,
mert azon kívül,hogy ekézik Orbánt,nincs programjuk.Most sem az emberekkel van-
nak elfoglalva,hanem szaladgálnak egyik pártocskától a másikig,hogy ki-kinek a hátán
jusson Brüsszelbe a jól fizető zsíros állás elnyeréséért.Ennyi a program.A nyomorult
fletó ugyan kimakogott pár pontos családtámogatási fantazmagóriát,de róla is tudja
mindenki,hogy mennyit ér a szava és ő maga.A világért sem ismernék be,de ha Orbán
ígért valamit,azt teljesítette.Ez a legnagyobb bajuk,hogy az emberek annak hisznek,
amit megtapasztaltak.Kampánytevékenységük merüljön ki abban,hogy rákényszerí-
tik ujhülyét,valljon színt az őt ért vádakra /ez is a legjobbkor jött,mint az ablakos tót-
nak a hanyattvágódás /,és ne sumákoljon tovább.Óriási elégtétel lenne,ha ez a nyo-
morult maszop csak egy majmot delegálhatna,a dk-s bagázs pedig kiszorulna Brüsszelből.Kíváncsi vagyok ez a tenyérbe mászó pofa mit mondana,és egyáltalán
milyen állapotba kerülne a díszes társaság.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-04-05 19:51:11
Első blikkre csak annyit mondok ill. mondunk cca. 3.5 - 4 millióan, hogy a vérvörös, komcsi - bolsi - libcsi kóhnbéla, lenin, sztalin, róthmanó, csermanekjanó , kisnyilas, ÁVÓ.-s, csatorna patkány Nyákó közölje már velünk, hol lesz a háború színhelye meg az időpontja....Feltétlen ott kívánunk lenni mindannyian, hogy végre az utolsó , végső harcban megsemmisítsük a még itt lévő kommenista férgeket , hogy valóban elmondhassa a világ, hogy kommenista már nem nő a Föld kerekségén !!!! Gyurcsányi takarodj , Gyurcsányi takarodj , Gyurcsányi takarodj !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?