Blogolj!

Elképesztő – Karácsony hallgatást kért Tarlóstól a kampányban

A pofátlanság csimborasszója, jutott eszembe, amikor a főpolgármester választás kapcsán Tarlós István valószínűnek látszó ellenfeléről, Karácsony Gergelyről beszélt az Inforádióban.

Azt már a zuglói parkolómutyinál igyekezett letolni a torkunkon, hogy szerinte az MSZP-Fidesz „mutyi kapcsán” jött létre az a gyalázatos szerződés, amit ő kénytelen volt aláírni, mert nem tehetett mást. Eközben a Fidesz frakciónak mindössze 9 tagja van a 21 fős képviselő-testületben, azaz a kormánypártiak semmit nem tudnak se átvinni, se megakadályozni Zuglóban. Karácsony kétségbeesett védekezése tehát nem volt más, mint kemény támadás az őt a vállán a polgármesteri székbe emelő MSZP és szavazóbázisa ellen. Ami ugye már önmagában is komoly mértékű pofátlanságra vall. Holott ő, mint polgármester simán fölléphetett volna a szerződés ellen, de nem tette. Sőt, még ellene sem szavazott, csak tartózkodni merészelt a két év alatt egymilliárd veszteséget termelő tevékenység jogi megalapozásánál.

Karácson Gergely pofátlanságánál talán a földön sincs nagyobb (Fotó: HVG.hu)

Persze, ha azt nézzük, hogy Gyurcsány Ferenc egyik nyilatkozatában elismerte, hogy Karácsony Gergely valójában az ő embere, akkor nem lehet csodálkozni azon, hogy Zugló polgármestere mindent megtesz a DK legnagyobb riválisa, az MSZP lejáratása érdekében. Igaz, be is vallotta, hogy az MSZP-t jobban utálja, mint a Fideszt, így aztán még könnyebb magyarázatot találni arra, hogy a szocialisták valamiért – na vajon miért, netán kinek a nyomására? – nem saját jelöltet indítottak tavaly miniszterelnöknek, ahogy most főpolgármesternek se. Miközben az általuk támogatott jelölt simán hátba támadja a „sajátjait” a zuglói parkolási mutyival.

De a pofátlanság csimborasszója csak most jön.

Tarlós István főpolgármester ugyanis az említett rádióban elmesélte, hogyan akart vele megmérkőzni a főpolgármesteri címért Karácsony Gergely. Egyszerűen úgy, hogy vérliberálishoz méltóan még neki, az ellenfelének is meg akarta mondani, hogy vele kapcsolatban miről szóljon a kampány és miről ne. Szó szerint ezt mondta Tarlós István: „Ő bejött hozzám és kérte, hogy ilyen, meg olyan ne legyen a kampányban.”

El tudják képzelni, hogy ilyen mértékű pofátlanság létezik e földön? Tarlós persze megmondta neki kereken: „Nézd öregem – válaszolta Tarlós –, Te bejöttél velem a ringbe, azt mondtad, hogy legyen egy meccs. Én úgy fogok viselkedni, ahogy egy ringben szoktak. Egyet tudok garantálni, övön alul nem fogok ütni. De ez nem azt jelenti, hogy Te azt mondasz, amit akarsz, téged meg ne lehessen bántani igaz dolgokkal se.”

Tartok tőle, ha Tarlós István úgy küzd vele a ringben, hogy nem üt övön alul, Karácsony Gergely akkor is hamar padlón fogja végezni.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/71170/pics/lead_800x600.jpg
fidesz,Gyurcsány Ferenc,Infórádió,Karácsony Gergely,MSZP,mutyi,Parkolás,pofátlanság csimborasszója,Tarlós István,Zugló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-04-08 13:35:42
Ritkán jövök ki a sodromból! De, most elájultam, alig térek magamhoz. Eddig még elviseltem, - annak ellenére léptünk be az Unióba, hogy nemmel szavaztam!(Tudtam ez is "alsó-felső, - KIRÁLY" LESZ!!!!!!) Előre kódolt bürokraták diktátuma csak idő kérdése lesz. Nem emlékszem a már elhunyt okos megmondónak a nevére, de világosan megmondta a TUTIT! Mégis beléptünk, és most plusz nyakunkba zúdítják a nyomorult, válogatott libaf@s "neveltjeiket" !
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-04-08 12:18:54
Ennek a karácsonyfadísznek a gondolatvilága már lassan utoléri, sőt meg is haladja a furcsány (tömegbelövető, mocskos hazudozó) furkó ferkó ideológiai magasságait !!!
Idevágó bölcselet, ami kivétel nélkül minden nyomorult liberráltra vonatkozik:
• A Soros-csicskák szerint a demokrácia az, ha két farkas és egy bárány eldönti, hogy mi legyen vacsorára !!!!
Válaszolok
kata 2019-04-07 20:04:44
Tarlós úriember / amit a szélkakasról nem lehet elmondani /,aki akkor sem szokott övön
alul ütni,ha nem kérik meg rá.Soha nem hallottam,hogy légből kapott vádakat sorakoz-
tatott volna fel,ami általában az ellenzékre jellemző.geri kománk nem tanult semmiből
semmit,akkor is ország bolondjává tette magát,amikor felszólította Ádert,kit nem jelöl-
het kormányalakításra.Kinek képzeli magát ez a taknyos,hogy megmondja mi lehet
kampánytéma és mi nem?Nagyon jól tudja hogy sáros,pontosan ezért jobb lett volna,
ha nem tetézi tovább hülyeségeinek lajstromát.Egyszer az életben vállaljon felelőssé-
get azért amit tett,de ne rinyáljon,mert csak még jobban árt a renoméjának.Nem mintha nem lenne már így is földig rombolva.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?