Világvége! – Stohl András „a legótvarabb fideszes tévénél folytatja”

Stohl András új vetélkedő műsorvezetőjeként tér vissza a konkurens RTL Klub nézettségét rendszeresen túlszárnyaló TV2 képernyőjére Húsvét után, melynek címe A Bank. A hírről két nap alatt tizenöt közlemény számolt be a különböző médiumokban, egy kivétellel mindegyik normális, tárgyszerű hangnemben, köztük a Blikk is.

Az az egy érthetetlenül szélsőséges és gyűlölködő nem volt más, mint a Nyugati Fény, a Gyurcsány Ferenc DK-jához közeli hírportál, amely a következő címet adta tudósításának: „Megvan a döntés: A legótvarabb fideszes tévénél folytatja Stohl András.”

A portál nem győzi sorolni hamis vádjait a néhai Vajna-féle csatornáról, aminek a lényege kimondatlanul sem más, mint az, hogy Stohl András népszerűsége révén olyanokat is a képernyő elé ültet, akik nem Fidesz-szimpatizánsok, de szerintük a stohlos műsor kapcsán azzá válhatnak. S még azokat a szavazókat is elcsábíthatja a liberálisokat támogatók soványka nyájából, akik nélküle esetleg Gyurcsány mellett maradtak volna.

Stohl András (képünkön) Nekem az a dolgom, hogy szórakoztassam az embereket, teljesen mindegy, hogy melyik oldalon állnak (Fotó: Blikk/Weber Zsolt)

 

A haladó médiumok két évvel ezelőtt még harsányabban estek neki Stohlnak, amikor először igent mondott a csatorna felkérésére. A nemrég Orbánról, a nejével szembeni erőszakos fellépéséről valótlanságokat deliráló Nagy Bandó például ezekkel a szavakkal ment neki Stohlnak. „… a népszerűségemmel olyanokat csalnék oda arra a kormányszócsőre, lakájtévére, akik nekem „köszönhetően” lesznek nézőivé, annak a tévének, mely a mi közös pénzünkből lett megvásárolva ellenünk, és amelynek műsorvezetőit a mi közös pénzünkből tudják busásan megfizetni. Annak, amelyik azt szajkózza, amit „odafönt” elvárnak tőle. (…) A Fidesz pénzzel, közpénzzel (!) darálja be a gyöngéket, jellemteleneket és pénzsóvárokat.” A csatorna természetesen senki ellen nem lett megvásárolva. Sokkal inkább azon milliók érdekében, akik azért tolják a nemzet szekerét, hogy mielőbb a magyarok életszínvonala is Nyugat-Európa-i legyen.

Különösen a választás megsemmisítő versége után lehetett hallani ellenzéki politikusoktól a magyarokra, hogy gyöngék, jellemtelenek. Azért ugye, mert volt képük a nemzetellenes kommandót DK-stól, MSZP-stől elküldeni olyan messze a kormányrúdtól, amilyen messze csak lehet. Nem azért, mert Stohl András aTV2-n „bedarálta” őket. Hanem azért, mert maguk is el tudták dönteni, hogy a saját életük biztonsága, kiszámíthatósága tekintetében Orbán Viktor kínálatának minősége fényévekkel előtte jár a Gyurcsányfélékének. Stohlnak ehhez az ég világon semmi köze. Az ő szavaival: „Nekem az a dolgom, hogy szórakoztassam az embereket, teljesen mindegy, hogy melyik oldalon állnak”. A TV2 napról napra növekvő népszerűsége azt mutatja, hogy ennek a csatorna nézői is örülnek.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/71280/pics/lead_800x600.jpg
A Bank,Andy Vajna,fidesz,Gyurcsány Ferenc,MSZP,Nyugati fény,Orbán Viktor,Stohl András,TV2
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-04-16 11:45:01
Kár, hogy nem tudni ki az írója " a legótvarabb" -nak! HELYESEN = LEGÓTVARASABBNAK!
Eltekintek a megmagyarázástól!
Ha, - jó - lesz a műsor, hát legyen! A tulajdonosnak (nem a Kormánynak) az az érdeke;- minél nézettebb műsorai legyen! Hajrá!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-04-11 13:05:26
Anyám, borogass !!!
Válaszolok
kata 2019-04-10 19:42:20
Nagy megelégedettséggel olvasom,ha az elvtársak kiakadnak,vagy őrjöngenek. Semmi baj nem lenne,ha Stohl az ellenzék szennycsatornájában szerepelne,sőt még fel is
lenne magasztalva.De micsoda árulás,hogy el merte vállalni a konkurens csatorna mű-
sorának vezetését.Remélhetőleg egyre több eset fog bekövetkezni,hogy a ballibsi ol-
dal a falnak menjen tőle.További kellemes őrjöngést kívánok!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?