Nem vicc! – Dobrev nem kért bocsánatot

Nem tudom, hogy Dobrev Klára megkérdezte-e már a négyéves Marcika fiától, hogyan ül be négy elefánt egy Trabantba? Ez ugye nem meserészlet, hanem egy kis viccecske még a pártállami időkből. A válasz – kettő előre, kettő hátra –, ami valószínüleg megmosolyogtatja a kíváncsi gyermeki hallgatóságot.

Mindez onnan jutott eszembe, hogy a brüsszeli politikusok hatalmas felháborodással fogadták a kormány nemrég óriásplakátokon is követhető tájékoztatási tevékenységét, amelyben arról informálta a magyarokat, hogy mindenkinek joga van tudni, mire készül Brüsszel. Hogyan akarja elősegíteni a finoman szólva sem nyilvános, sokkal inkább a háttérben menedzselt intézkedésekkel a migrációt. A felháborodókat az „hergelte”, hogy szerintük nincs itt semmiféle látnivaló, legkevésbé eltitkolt törekvés a migráció elősegítésére.

Aztán egyszer csak hopp, belefutott a magyar biztonsági szervek hálójába Hasszán F., aki az alapos gyanú szerint részt vett húsz ember lefejezésében, s akit az Iszlám Állam hőstetteiért egyenesen herceggé léptetett elő. Ezt az embert éppen embercsempészet gyanújával csípték fülön Ferihegyen, egyéb „jócselekedeteire” csak eztán derült fény. A lényeg azonban az, hogy „véletlenül” ott volt a zsebében az a névtelen migránskártya, később kiderült, hogy még vagy 70 ezernek is ott van, amelynek létezését oly sokáig tagadta az Európai Bizottság, jóllehet az unió 40 milliárd forintnyi összeget fordít erre a programra. Sőt, a szervezet magyarországi képviselője azt is elismerte, hogy a migránsvízum ügyében is volt javaslata az Európai Parlamentnek. Az Európai Bizottság szóvivője a napokban pedig kifejezetten sikeresnek nevezte a migránskártya programot, ám hogy ez egyben terroristák

Dobev Klára szerint „nincsenek bevándorláspárti tervek, nincsenek bevándorláspárti politikusok.” Vagy mégis vannak? (Fotó: olkt.hu)

pénzelését is jelenti, arról elfelejtett említést tenni.

És akkor most érünk vissza Marcikához. Dobrev Klára ugyanis nemsokkal azután, hogy a DK listavezetője lett a EP választásra, azzal lepte meg a tévénézőket, hogy Brüsszelben „nincsenek bevándorláspárti tervek, nincsenek bevándorláspárti politikusok.”

Ez február vége felé történt és bocsánatkérés azóta sem hagyta el Gyurcsány hitvese száját. Marcikát természetesen meg lehet nevettetni az elefántos viccecskével, sőt meg is kell.

A magyaroknak azonban nem illő ily határozottsággal a szemükbe mondani a nyilvánvaló valótlanságot. Ha pedig már megesett, akkor az úri szalonokban ilyenkor legalább bocsánatot szoktak kérni. Marcika akár jót nevethetett a tréfán. A magyarokat azonban nem illik kisgyereknek nézni.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/71359/pics/lead_800x600.jpg
bocsánatkérés,Demokratikus Koalíció,Dobrev Klára,elefánt,Európai Parlament,Hasszán F.,hazugság,Iszlám Állam,terrorizmus,Trabant
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-13 20:39:33
Csak nézzék ennek a hibbantnak a pofaberendezését, mert az mindent elárul !!!!
Egyébiránt:
• A gyűlölet olyan, mint a pálinka. Tompítja az agyat, gyengíti a szemet, és olyan tettekhez vezet, amelyek jóvátehetetlenek.
(Forrás: Wass Albert)
Válaszolok
kata 2019-04-12 19:24:20
A pofalemezét elnézve fletó nem egyedül ürítgeti a nedűt az üvegből.És mint tudjuk az
alkohol nem csak külső jegyeket hagy hátra,hanem belül is rombol.Az agysejteknek
sem tesz jót! Lehet,hogy már megkezdte munkáját ebben a két jómadárban?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?