Molnár Csaba: „Orbán Viktor egy farok”

Molnár Csabának, a Demokratikus Koalíció jelenlegi EP parlamenti képviselőjének a párt választási kampánynyitóján egy hótunalmas beszéddel sikerült szomorítania a hallgatóságot. Mantrázta ő is az Európai Egyesült Államokat elölről, hátulról, istenítette az elitista birodalmi Európát, amelyhez csak a DK támogatásával csatlakozhat az uniós élethez ragaszkodó magyarság. Mondta ezt annak ellenére, hogy hajszálpontosan tisztában van vele, hogy nekik, azaz a DK-nak minden felmérés szerint legfeljebb egy EP mandátumuk lesz, míg Orbán Viktor 13-16 parlamenti helyre is számíthat. És reális esélye van annak, hogy hogy a bevándorlásellenes szuverenisták, az európai emberek akaratára figyelő erők összességében több mandátumot szereznek, mint legnagyobb bánatára a föderalista weberes, macronos, timmermanszos oldal.

Tehát a DK 1 és a Fidesz 13-16 mandátuma úgy viszonyul egymáshoz, mint kisegér az elefánthoz.

A kicsoda a micsodáról ne nyissunk vitát (Fotó: Világ Figyelő)

Mikor látta Molnár, hogy beszéde inkább álmosítja, mint élénkíti a hallgatóságot, egy poént eszelt ki, naná, hogy Orbán Viktor rovására és beleszőtte a szövegbe aljas gyalázkodásként. Íme: „Ha őt kizavarják [Orbánt az Európai Néppártból], akkor kikerülünk mi is [az Európai Unióból]. (A kettőnek semmi köze ugyan egymáshoz, de ez most lényegtelen – a szerz.)  Orbán picike és jelentéktelen ahhoz, hogy letérítse az útjáról, erről a hetven éve járt útjáról ezt a hatalmas, ötszáz milliós közösséget. Ahogy szokás mondani, nem a farok csóválja a kutyát. És ebben a példában Orbán Viktor egy farok, de ezt kérem ne értsék félre.”

Ekkor a hallgatóság – naná, hogy semmit félre nem értve, pont úgy reagált, ahogy azt Molnár akarta – egycsapásra felébredt, hangosan nevetni és tapsolni kezdett. Mint az a közönség, amely a Csupasz pisztoly 2 című filmben a természettudós elvont előadásán elaludt, de azonnal felélénkült, amikor a Szeretők az ágyban című szexkönyvből olvastattak föl vele részleteket.

Csakhogy Leslie Nielsen filmje eleve vígjátéknak készült, szórakoztatás céljából, Molnár Csaba pedig a magyarok millióinak biztonságakaró magatartásán nevettette meg alpári módon a hallgatóságot.

Ez a DK-s rögvalóság. Ami a magyaroknak jó, azon ők röhögnek, gúnyolódnak, és a rosszat szándékosan jónak hazudják számukra.

Molnár Csaba valamikor a Nyugat-Magyarországi Egyetem meghívott oktatója volt. Kulturális jogot tanított.

A kicsoda a micsodáról pedig ne nyissunk vitát.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/71504/pics/lead_800x600.png
Demokratikus Koalíció,Európai Parlament,farok,kampány,Leslie Nielsen,Molnár Csaba,Orbán Viktor,Szeretők az ágyban
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-19 20:19:37
Ennek a "kedves, antipatikus" idiótának üzenem:
1.) "Amikor megjelenik a földön egy intelligens ember (most éppen Orbán Viktor), arról lehet felismerni, hogy az összes hülye ellene szövetkezik. "
(Jonathan Swift)
2.) " Gaz és szemét nem teremt nemzetet !!!!! " (Wass Albert)
Vedd már észre, te tökkelütött, hogy addig, amíg ezt a szemét politikát folytatjátok, soha nem kerültök előbbre !!!! Ott maradtok, ahol éppen most vagytok:
A bányászbéka valaga alatti üreg legalján !!!
Válaszolok
éva 2019-04-17 11:25:09
Nagyon szomorú, hogy sok embernek (300 fő) ez tetszik! Tudom miért utálkoznak. A sok hazugság, rágalom mellett; - főleg a határon-túli magyarok megsegítése bőszíti leginkább őket! Na, de akkor is! Gondolkodni, mérlegelni, felismerni a hazaárulókat, a többség érdekét nézni = szabadnak maradni; - MINDENKI ÉRDEKE! Nem kéne, csak gyűlöletből nemzetgyilkosságot elkövetni. Ui: még jó, hogy kevesen vannak!
Válaszolok
kata 2019-04-16 16:49:29
Ha lenne még OPNI,ezt a szerencsétlent egy képzett szakorvos már a kinézete miatt
beutalná! És ha még a száját is kinyitja,akkor rájövünk,még laikusként is,hogy tényleg
ott a helye.Rengetegszer leírtuk már nagyon sokan,hogy soha nem kerülhettek hata-
lomra többé! A lúzerek pártja tele rosszindulattal,indokolatlan gőggel,bicskanyitogató
szemtelenséggel nem képviselhet soha senkit ebből az országból! Remélem az az egy
mandátum sem lesz meg! Akkor aztán szidhatják megint a vidéki bunkókat,hogy is-
mét keresztbe tettek a haladásnak!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?