Dobrev Klára taszító visítása és a valóság

Már-már élvezet hallgatni Dobrev Klára DK-s listavezető megnyilvánulásait, amint minden jelentéktelen szalmaszálba belekapaszkodik, hogy minél nagyobb hitelt próbáljon adni az amúgy folyamatosan hiteltelen szavainak.

Most ugye, hogy leadták az EP-választásra összegyűjtött ajánlásokat, a mintegy 53 ezret, azzal igyekezett erre ráerősíteni, hogy ők adták le a legtöbbet, ezzel a Demokratikus Koalíció – mondják – „talán a legerősebb legitimációjú listát állította”.

Mi az, hogy a legerősebb legitimációjú lista? A Fidesz már bőven meglépte a 600 ezret. Mit akar ez jelentani a választópolgár számára? Nyilván azt, hogy a DK bivalyerős párt, ezért rá kell szavazni, senki másra, mert akkor lesz leghatékonyabban képviselve a választópolgár akarata.

A Gyurcsány házaspár egyáltalán nem akarja jó irányba terelni az ország dolgait (Fotó: Horváth Péter Gyula/Pesti Srácok)

Pedig természetesen ez nem így van. Pontosan úgy van, ahogy a DK állításaival ellentétben lenni szokott: azoknak bizony legvalószínűbben az ellenkezője következik be. A „legerősebb legitimáció” ugyanis legjobb esetben egy, azaz egyetlen mandátumot érhet, meg sem közelítve a legerősebb támogatottságú Fidesz várhatóan 13-15 mandátumát. S ha ezt Dobrev olykor taszító visítása révén hozzák nyilvánosságra, az még a felcsavart hangerő ellenére sem lesz kettő.

Mint ahogy azt is hiába sikította a hallgatóság fülébe, hogy „el fogják zavarni Orbán Viktort és hazahívják a külföldre költözött százezreket.” Persze meglehet, hogy Dobrev Klára az embereket annyira üresfejűnek gondolja, hogy fogalmuk sincs arról, melyik választáson lehet leváltani a kormányt: az EP-megmérettetésen-e májusban vagy esetleg majd 2022-ben, a következő parlamenti választáson? Netán a gyűlölet lángját akarta ezzel is magasabbra lobbantani, hogy azon süssék meg a családi pecsenyéjüket? Mert az egy árva mandátum valóban csak a családi pecsenyének jó. Például arra, hogy Dobrevet öt évig mentelmi jog védje az esetleges büntetőjogi felelősségre vonások elől. Az ország ügyei jó irányba terelgetése tekintetében képzelhetik, mennyit jelent egy több, mint hétszáz fős parlamentben az egyetlen mandátum.

Csakhogy a Gyurcsány házaspár egyáltalán nem akarja jó irányba terelni az ország dolgait. Sőt! Az Európai Egyesült Államok mantrázásával voltaképpen azt sulykolja, hogy ne a nemzeti kormányok irányítsák a haza, a nemzetek dolgait, hanem egy nagyhatalmú központi birodalmi elit, amely nyomban társbérletet nyitna a migránsok számára szerte Európában, kiszolgáltatva nekik milliók biztonságát és ezzel a 2010 előtti államcsőd közeli állapot szakadéka felé irányítva ismét a haza szekerét. Bár ők ezt váltig tagadják, számukra még a migránsügyek felvetése is „irreleváns”, pechükre azonban a valóság lépten nyomon rájuk cáfol. Azért kell a magas szociális juttatásokkal is kampányolni, hogy a választók megint bekapják a legyet, miközben minden józan ember tudja, hogy se szociális nyugdíjból, se szociális minimálbérből, családi pótlékból belátható időn belül nem lehet semmi.

A DK ezúttal is valótlanságok sorozatával és következetes félrevezetéssel akar választókat nyerni. Egy Apró-unokának ugye ezt is szabad.

Pedig már Einstein is megmondta, hogy az embereket nem szabad hülyének nézni. Mert ugye „Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak.” Legnagyobb bánatukra a magyar tanulós fajta.

Hiába kapaszkodnak bele minden szalmaszálba.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/71634/pics/lead_800x600.jpg
Albert Einstein,Apró-unoka,Demokratikus Koalíció,Dobrev Klára,Gyurcsány Ferenc,hülye,Orbán Viktor,visít
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-04-22 19:12:51
DILISEK = DEVIÁNSOK. - mentális zavarok;- pszichikai; önpusztító cselekvés, - szociológiai; mások ellen irányuló ártani akarás, (akár agresszió), vagy biológiai, illetve öröklött devi. = személyiség fejlődés zavara; pl. alkoholizmus. stb.
Válaszolok
éva 2019-04-22 18:30:48
Vagy;- a Dilisek Klubja!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-04-20 16:27:34
Amikor a DK-ról szóló híreket olvasom mindig elgondolkodom azon, hogy ennek a gittegyletnek már az elnevezése is merő hazugság, mert fogadjuk el:
1.) Amelyik pártnak a vezetője 2006-ban - mint akkori miniszterelnök - belelövetett a tömegbe, az semmiképpen nem lehet demokratikus !!!!
2.) Kivel is kötött ez a szennypárt koalíciót ? Senkivel, tehát ez is nettó hazugság !!!!
Lehet, hogy nem merték élő, egyenesben leírni, hogy ez a bohócegyesület a bolgár migráns, a (D)obrev (K)lára nyomán lett elnevezve DK-nak ?
Csak azért, mert az legalább hihető lenne !!!!!!
Egyébiránt, ha a cikkíró egy frappáns bölcselettel tarkította a cikkét, én is megengedem ezt magamnak.
Idézném Dobrev Klárának - úgyis, mint DK-nak - az alábbiakat:
" Azért van két fülünk és egy szánk, hogy legalább kétszer annyit hallgassunk, mint amennyit beszélünk. "
(Lendvai Zoltán János atya, a „gördeszkás pap” bölcselete)
Lehet, hogy egyre többször kellene alkalmazni az atya által megfogalmazottakat, feltéve, ha megértette a mondás igazi értelmét !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?