Bölcs Bangóné és a fideszes „gyűlöletkeltők”

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó nyilván a bölcsek kövével a kezében jár-kel a világban. Ezért tud ő mindent már akkor, amikor még maguk a kárvallottak sem tudnak semmit.

Ismert, hogy a minap sajnálatos atrocitás történt a Móricz Zsigmond körtéren. Megtámadtak egy MSZP-s és egy párbeszédes aktivistát, miközben az EP-választásra gyűjtötték az aláírásokat. Az elkövető személye ismeretlen, remélhetőleg megtalálja majd a nyomozóhatóság.

Bölcs Bangóné, a családpolitikai nemzeti konzultációs kérdőív parlamenti ordítozás közbeni darabokra szaggatója, a december 12-ei országgyűlési erőszakoskodás egyik főszereplője, az MTVA székház látványos fetrengéstervező gyűlöletkeltője azonban máris tudja, hogy ami történt, azért a Fidesz a felelős.

Mint az ATV-nek nyilatkozta: „Csak kérni tudom a fideszes politikusokat, hogy fejezzék be. Kilenc év elteltével látszik, hogy hova vezet az, amikor folyamatosan a gyűlöletet keltik az emberekben.”

A gyűlöletkeltéssel a Fidesz vádoló Bangóné parlamenti ordítozás közben éppen darabokra szaggatja a nemzeti konzultáció kérdőívét

Lássunk néhány példát, hogy a valóságban miként kelti a Fidesz a gyűlöletet?

  1. Mandiner, 2013. április 5. A bántalmazás Rákoskeresztúr városközpontjában, a rezsicsökkentés támogatására aláírásokat gyűjtő standnál történt. Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője közleményében azt írta: A két, 50 év körüli nőre „teljesen indokolatlanul és váratlanul támadt az elkövető”, ököllel kezdte őket ütni, egyikük arca komolyabban megsérült, ezért a sértettekhez mentőt kellett hívni.”
  2. Tizenhetedik Online, 2014. augusztus 25. (Kroutil Gyula, a XVII. kerületi DK politikusa) „A Wittner kurvát mikor viszik már el bilincsben?"
  3. Bp18.hu, 2015. 11. 30. Megtámadtak Pestszentlőrincen egy aktivistát, aki a kötelező betelepítési kvóta ellen gyűjtött aláírásokat.
  4. Magyar Idők, 2018. március 21. Ordenáré stílusban gyalázza és akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat Kroutil Gyula, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII. kerületi politikusa. Facebook bejegyzésében többek közt azt írja: „Száradjon le minden kéz, amelyik a Fideszre tette az X-et.”
  5. 888.hu, 2019. április 9. Ököllel ütött meg egy járókelő a Fidesznek aláírást gyűjtő aktivisták mellett álló szimpatizánst. A férfi először csak szidalmazta az aktivistákat, majd egy kis idő múlva közelebb lépett hozzájuk és ököllel arcul ütötte a női szimpatizánst.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/71669/pics/lead_800x600.jpg
888.hu,ATV,Bölcs Bangóné,Demokratikus Koalíció,fidesz,gyűlölet,Gyurcsány Ferenc,Kroutil Gyula,Magyar Idők,Mandiner,Tizenhetedik Online,Wittner kurva
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-04-22 18:28:04
Még, hogy "ökörség"! Bangó-b@nkóné ha kinyitja a száját; vörös-lilás kígyóköpet, és feketés-zöld békaürülék fröcsög belőle! Képzelem milyen penetráns a szaga!
(olyan, mint a némber- ember maga!)
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-04-21 15:45:01
Kata hozzászólásához csak egy apró adalék:
• Azért van két fülünk és egy szánk, hogy legalább kétszer annyit hallgassunk, mint amennyit beszélünk.
(Lendvai Zoltán János atya, a „gördeszkás pap” bölcselete)
Ha ez a beszűkült agyú, bölcs bangóné (persze, hogy kisbetű!!!!!), meg a többi idióta ezt az egy bővített mondatot képes lenne megtanulni, és persze értelmezni, akkor már egy picivel beljebb (kunhalmiul: bellyebb) lenne, és még véletlenül sem beszélne napi rendszerességgel ökörségeket !!!
Válaszolok
kata 2019-04-20 19:11:52
Felháborító a szemtelenségük! A Fidesz soha nem folytatott gyűlölet politizálást,ez a
ballibsi oldal privilégiuma! Ettől a primitív, ordenáré bangónétól lassan a falnak me-
gyek.Miért mindig az egyik leghülyébbnek kell nyilatkozni? És az a legszebb az egész-
ben,hogy ezek el is hiszik amit mantráznak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?