Dobrev-kampány: A potenciális terrorizmus díszes csomagolása

Azt nem tudom, ha Dobrev Klára például dánnak születik, vagy ha férje történetesen Ausztráliában látta volna-e meg a napvilágot, akkor fölemelte volna-e a hangját a Sri Lanka-i szörnyűséges robbantássorozat ellen, amely 352 halottat és ötszáz sebesültet követelt.

A halottak között van például az a három szőke kisleány, akiknek önfeledt játszadozásáról nem sokkal a robbantások előtt osztott meg vidám képeket dán divattervező édesapjuk. Vasárnap óta pedig egyszerűen nincsenek. Ahogy nincs annak az ausztrál házaspárnak a férfi tagja se, akik néhány nappal korábban keltek egybe s nászútjukat töltötték a mosoly szigetének is nevezett Sri Lankán, ahol keresztények, muszlimok és buddhisták olyan békességben éltek egymással, hogy az igazán példaértékű.

Vajon dánként vagy ausztrálként is olyan beletörődő, csöndes mismásolással vették volna-e tudomásul a szörnyűséget, ahogy Obamától és Hillary Clintontól kitelt, akik a liberális pc szerint húsvéti ünneplők elleni támadásról voltak képesek beszélni a kereszténység legnagyobb ünnepe elleni célzatos merénylet után. Pedig a hírekből már azt is lehet tudni, hogy a merénylet bosszú volt az Új-Zéland-i Christchurch-ben lemészárolt ötven muszlim szintén értelmetlen halála miatt.

Az erősebb Európa melletti harc, az Európai Egyesült Államok követelése nem más, mint a potenciális terrorizmus díszes csomagolása. A magyarok sokadik becsapása. Erről szól Dobrev EP kampánya, erről szól a DK mézesmadzagja.  (fotó: MTI)

Mert ahogy Sri Lankán, úgy Dániában vagy Ausztráliában is támadhattak volna a minden bizonnyal muszlim, dzsihadista önkéntes merénylők, hiszen keresztények, turisták ott is vannak.

Most hét helyi, agymosott tamilt használtak föl a profi kiképzők. Hátizsákjukba az aceton-peroxid vegyületből házilag is könnyen elkészíthető bombákat tettek. A korábbi dzsihadista merényleteknél mindig az így elkészített pokolgépet robbantották föl. Az agymosottak meg a kiképzés szerinti előírás szerint, komótosan sétáltak a templomok, szállodák belsejébe – a mit sem sejtő emberek közé – robbantani. Azok a tamilok, akiket talán látásból még ismerhettek is a környékbeliek.

Ha Magyarországon történik mindez, szélsőséges esetben akár Gyurcsány és Dobrev ismerősi köréből is kikerülhettek volna, akik mellettünk elsétálva tömegmészárlásra készülnek. Akár a politikus házaspár is veszélybe sodródhatott volna, gyerekeivel együtt. Hiszen a kereszténység ellenében Magyarországon is éppúgy lehet bosszút állni, mint Sri Lankán.

És Gyurcsányék mégis amellett politizálnak, hogy a kormány engedje be hazánkba a migránsokat. Velük együtt a terroristákat. Az erősebb Európa melletti harc, az Európai Egyesült Államok követelése ugyanis nem más, mint a potenciális terrorizmus díszes csomagolása. A magyarok sokadik becsapása.

Erről szól Dobrev EP kampánya, erről szól a DK mézesmadzagja.  

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/71877/pics/lead_800x600.jpg
díszes csomagolás,Dobrev Klára,Európai Egyesült Államok,Gyurcsány Ferenc,Kereszténység,Sri Lanka,terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?