Bangóné bocsánatkérése is sértő

Ritka az a politikusi teljesítmény, ha valaki egy nap alatt kétszer is képes bemutatni saját elvakult aljasságát. Amikor valaki képes úgy bocsánatot kérni, hogy jobban járt volna, ha helyette hallgat, mert politikai ellenfeleivel szembeni, emberhez már valóban méltatlan gyűlölete a bocsánatkérésben legalább annyira tetten érhető, mint eredeti dehonesztáló kijelentésében.

Ebben Bangóné, az MSZP egyik vezető politikusa arra a kérdésre, hogy „Ön szerint miért ilyen nagy a Fidesz támogatottsága?”, azt válaszolta, hogy „Sok a patkány Magyarországon.” Ezt nem lehet másként érteni, mint ahogy a szavak félreérthetetlen jelentése közli: akik a Fideszre szavaztak, közel három millióan, ők bizony patkányok.

Ilyen morálisan vállalhatatlan helyzetben Bangónénak egyetlen dolga maradt, lemondani a mandátumáról (Fotó: Lokál)

Majd ugyanez az MSZP prominens úgy kért bocsánatot, hogy az általa néhány órával korábban lepatkányozott fideszeseket hülyének nézve azt írta: „Meg sem fordult a fejemben, hogy szavazókat összefüggésbe hozzak a patkányinvázióval.” Mert szerinte a fideszesek nem tudják megítélni, mit jelentenek pontosan a kérdésre válaszként adott magyar szavai.

Ilyen morálisan vállalhatatlan helyzetben egy képviselőnek egyetlen dolga maradt, lemondani a mandátumáról. Vagy ha ezt önként nem teszi meg, a pártjának kellene ezt meglépnie helyette.

A helyzet jelenlegi állása szerint azonban se a képviselő, se a párt erre nem hajlandó. Ez az erkölcsi szakadék olyan mélypontja, amelynek sűrű sötétjében egyre nehezebben lehet már felfedezni a szocialistákat, még ha ilyen aljas durvaságokkal igyekeznek magukra felhívni a figyelmet, akkor se.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/72007/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,fidesz,MSZP,Patkány
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-29 23:48:48
Ennek az idióta, bárgyú senkiházinak a bocsánatkérése nagyjából annyit ér, mint egy gyengécske "bolhaf..ng" !!!
Az egész nő(?) sem ér többet !!!!
Válaszolok
colonell
colonell 2019-04-28 13:48:30
Magyar ATV szennycsatorna történelem.Mikor az uninteligens Bangoné patkányozott, akkor a riporter hölgy kapott egy utasitást a szennycsatorna szenny szerkesztöségtöl a fülébe sugva, hogy ne szoljanak közbe a némber Bangoné megnyilvánulására, ne tiltakozzanak, ne mondjanak véleményt! Mocskos szerkesztöség! Kosa Lajos Oslo
p.s Bochkor, Kárász, Jakupchek, és az emlitett riporter hölgyön kivül az egész ATV bagázs egy hazug csalo SZENNYCSATORNA!
Válaszolok
colonell
colonell 2019-04-28 09:16:43
FIDESZ- KORMÁNY! NEM NYAFOGNI KELL, HANEM CSELEKEDNI!ADDIG TILTAKOZNI, ÉS BOJKOTÁLNI BANGONÉT ÉS PÁRTJÁT, AMIG EZT Az"ÉRETLMISÉGI OVONÖT" ( SZEGÉNY MAGYARORSZÁG, AHOL ILYENEK BEJUTNAK A PARLAMENTBE) KI NEM EBRUDÁLJÁK A MAGYAR PARLAMENTBÖL A CSALOT, HAZUGOT, ÉS A KÖZÉLETBÖL!EGY PARSONA NON GRATA.KOSA LAJOS OSLO
Válaszolok
kata 2019-04-27 20:04:06
Ezen nem volt mit félreérteni! Egyenes kérdésre,egyenes volt a válasz.Hiába magya-
rázkodik,csak egyre jobban belebonyolódik saját bunkóságába. Egyébként sem szok-
tak fukarkodni a pejoratív jelzőkkel,ha a jobboldaliakról van szó.A nyomorult,hatalom-
éhes maszopot is minősíti,ha nem mondatják le ezt a primitív egysejtűt.Sok mindent
eltűrtünk már,de mindennek van határa!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?