Ujhelyi patkánykormányzással tetézi Bangóné bűneit

Nem kellett sokat várni arra, hogy a több millió embert lepatkányozó Bangóné még aljasabb, az embereket teljesen hülyének néző, álszent bocsánatkérése, illetve az őt sem frakcióvezető helyettesi, sem parlamenti képviselői mandátumáról lemondatni nem hajlandó MSZP kimutassa ez ügyben is foga fehérjét.

Azt nevezetesen, hogy egyáltalán nem bánják az elhangzottakat, sőt! Ők bizony testületileg is úgy gondolják, hogy Bangónét ez ügyben méltatlan támadás érte. Ezt bizonyítja Ujhelyi István mai videója (lásd a cikk alatt – a szerző), amely egyenesen a patkánykormányzásról beszél. Ujhelyi ugye a szocik EP kampányának vezetője, lényegében a párt EP-képviselőjelölt listája első helyén áll, mert a ténylegesen ott szereplő Tóth Bertalan pártelnök jelezte, hogy ő nem óhajt Brüsszelben politizálni.

A zsigeri gyűlölet olyan mély, hogy hiába próbálnak a szocik bocsánatot kérni, látszólagos megbánást tanúsítani, nyilvánvaló, hogy abból soha egy szót sem lehet elhinni. Ujhelyi patkánykormányzása ezt ékesen bizonyítja.  Fotó: Népszava / Vajda József

Nem lehet tehát azt állítani, hogy Ujhelyi egyéni véleménye volna a friss kampányvideó, s annak címe a patkánykormányzásról. Amögött nagyon is ott áll a teljes MSZP vezérkar, amely nyilván testületileg hagyta jóvá Ujhelyi intézményes patkányozását. S még azzal sem lehet hitelesen védekezni, hogy itt egyértelműen a kormányról, annak tagjairól beszélne a képviselő, hiszen a kormányt sem a gólya hozta. Ez a testület is éppúgy azon választópolgárok akarata alapján állhatott fel, akiket Bangóné volt szíves lepatkányozni. Azzal pedig végképp mellé nyúlt Ujhelyi, hogy Bayer Zsolt hasonló megnyilvánulásával próbált visszalőni videójában. A publicista ugyanis nem képviselő, őt nem választották meg, nincs mentelmi joga. Az újságírói szóhasználat pedig egyáltalán nem jogosít fel egyetlen ellenoldali képviselőt sem politikai ellenfeleinek és azok szavazóinak a becsmérlésére. Főleg arra figyelemmel, hogy eme rágcsálók emlegetéséhez a magyarok gondolatában egy nagyon is kíméletlen és visszafordíthatatlan cselekménysor kapcsolódik.

A szocialista politikusok persze nyilván azért utálják a Fidesz-KDNP szavazóbázisát, mert ez a többmilliós homogén társaság nem fogja megváltoztatni véleményét se az MSZP-ről, se testvérpártjáról, a DK-ról, hogy a többi kicsiny ballibsi pártokról ne is beszéljünk. Ők nem fognak belátható időn belül nyugdíjba vonulni, s a demográfiai változások sem fogják ritkítani soraikat. Utóbbira bizony – a korösszetételből eredően – a szoci-DK-s szavazóknak –sajnos, nem sajnos – nagyobb esélyük van.

Ilyen lélektani helyzetben, egy többlépcsős patkányozás sokkal inkább szilárdítja, sőt tovább növeli a Fidesz-KDNP szavazóbázisát, s azokat is leminősíti, akik gyávaságból nem lépnek föl – akár erőszakosan – is a Fidesz ellen.

A lényeg azonban változatlan: a zsigeri gyűlölet olyan mély, hogy hiába próbálnak a szocik bocsánatot kérni, látszólagos megbánást tanúsítani, nyilvánvaló, hogy abból soha egy szót sem lehet elhinni. Ujhelyi patkánykormányzása ezt ékesen bizonyítja.

Ujhelyi István videója a linkre kattintva megtelinthető 

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/72097/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,DK,fidesz,gyűlölet,Gyurcsány Ferenc,MSZP,Patkánykormányzás,Tóth Bertalan,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-29 23:20:28
Szögezzük le, hogy amennyiben az a mocskos szájú ribanc, és a mellé korábban és most is becsatlakozó "újhülyefélék" önmagukra alkalmaznák a patkány kifejezést, akkor a dolog még rendben is volna, hiszen ezek a nyomorultak pontosan olyanok, és pontosan annyit is érnek, mint ezek az utálatos rágcsálók. Érdemi program, elképzelés, tettek hiányában pusztán ennyit tudnak kipréselni magukból. Mindamellett hosszú évek során sem jöttek még rá, hogy ezzel a velejéig romlott, aljas kommunikációval nem mennek semmire, hiszen a FIDESZ és a kormány népszerűsége egyre nő, az övéké pedig egyre csökken.
Pedig igazából csak egyetlen, rövid mondatot kellene megtanulniuk, és annak tartalmát megfelelően értelmezniük, mely így szól:
" Gaz és szemét nem teremt nemzetet. "
Forrás: Wass Albert
Válaszolok
Suarez jr. 2019-04-29 20:00:59
Szolzsenyicin....és én...: --a kommunisták, bolsevikok a legaljasabbak,- alávalóbbak.- kártékonyabbak.- szemetebbek.- gátlástalanabb férgek, csúszó - mászók, fehérje halmazok a Föld kerekén !! A tolvajok, hazugok, sikkasztók, rablók , gyilkosok MIND KOMMENISTÁK !!!! A kommenisták mind szégyentelen, cinikusan hazug , velejéig rothadt hatalom éhesek !! A Magyarországon lakó vérvörös proli, enyveskezű komcsik - bolsik közül is kitűnik bunkóságával, tahóságával, szélhámosságával a TOLVAJ , Leader száz milliók elsikkasztásával, a kabai cukorgyár ellopásával élen járó dr.prof. Bangóné Bangó Bangó phD. NŐSTÉNY CSATORNA PATKÁNY, leendő kalocsai börtön töltelék !!! A következő komcsi - bolsi, akasztófára való gazember, korhadt elméjű, gyökértelen, korrupt hazaáruló, aki a szegedi dolgozó emberek pénzét lopta.-sikkasztotta el , az ordas sakál vigyorú, vicsorgó Mussolíni imitátor, fasiszta,- náci.- reakciós kommunista a KÖZHÜLYE ÚJHÜLYE üszkös , büdös CSATORNA PATKÁNY !! ....a Csillag börtön leendő féreglakója !!! Emberek, bűnösek.-e az írtani való férgek, görények !!??? Igen , börtönbe velük , nincs kegyelem !!!!
Válaszolok
kata 2019-04-29 17:49:50
Felháborító ennek az újhülyének és szennypártjának a szemtelensége! Nem először
kellett lenyelnünk a lekezelő,pejoratív jelzőket,sok mindent el is tűrtünk,de mindennek
van határa! Tavaly az egész ballibsi oldal nekiesett a vidéki bunkóknak,akik nem sza-
vaztak rájuk,most patkányok vagyunk,mert szintén nem szavazunk rájuk! Ez a haza-
árulókkal,országrontókkal teli csürhe mer minősíteni több millió embert! Egyre mocs-
kosabb a szájuk,egyre durvábbak,és ahelyett,hogy penitenciát tartanának,még rá-
tesznek egy lapáttal. Nem érzik,hogy lassan saját szavazóikat is maguk ellen fordítják?
Legalábbis az értelmesebbjét,aki még tud mérlegelni és gondolkodni. újhülye pedig
jobb lenne,ha nem mutogatná magát,egy szót sem szólna,hanem az általa elkövetett
stiklikre adna magyarázatot.Mert mindig a legnagyobb tolvaj szokott tolvajt kiáltani!
Nem a véleményére vagyunk kíváncsiak,hanem arra válaszoljon,amit kérdeztek az
újságírók,és rajtuk keresztül a szavazók!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?