Az MSZP visszatáncolt – Az alpáriság mocsarából nehéz erkölcsről beszélni

Ritka pillanat, amikor az MSZP vezérkara azt mutatja, hogy úgy irtózik a patkányozástól, mint ördög a tömjénfüsttől. A valóságban természetesen nem erről van szó, hiszen ők továbbra is írtanivaló rágcsálóként gondolnak a Fidesz szavazókra, amiért van képük négyévente következetesen Orbán Viktorra szavazni. Legújabb, patkánykormányzásról szóló kampánytruvájukat azért lőtték vissza szélsebesen, mert megijedtek attól, hogy saját szavazótáboruk is határozottan elítélte őket emiatt. Berezeltek amiatt, hogy a végén annyira elpucolnak a párt mögül, hogy tovább karcsúsítják az MSZP EP-listájának két biztosnak látszó befutója – Szanyi, Ujhelyi – brüsszeli nemzetellenes áskálódásának esélyeit is. A Nézőpont szerint a teljes népesség közel nyolcvan, de a baloldali szimpatizánsoknak is több, mint kétharmada, 67 százaléka elítéli az ilyen alpári megnyilvánulást, amelyre még a nyers megfogalmazásoktól nem visszariadó Gyurcsány Ferenc is csak ingatta a fejét.

Timmermansék, Verhofstadték, Sargentiniék éppúgy tekintenek az európai emberekre, mint Bangóné vagy Ujhelyi a fideszesekre. Attól, hogy nem írják ki a Facebookra, még így van. (Fotó: politicshome.com)

A legszebb persze az egészben az, hogy a patkányozással az alpáriság mocsara mélyére süppedt MSZP azzal, hogy igyekezett onnan látványosan kiugrani, egy nappal korábban Ujhelyi még büszkén reklámozott Facebook-videóját páni gyorsasággal letakarítani, „különbeknek”, ma született bárányoknak igyekezett láttatni magát. Úgy tenni, mintha a szöveg ott se lett volna. Majd ezután ez a takarítóember áll neki moralitásból kioktatni politikai ellenfelét. Mintha mindig is ők álltak volna a nemzet erkölcsi szobrának talapzatán, s morális szempontból nem éppen a kő alatti élőhelyek világában lenne a történelmileg belakott, számukra kényelmes és természetes otthonuk.

Népszerűségük szénásszekere akkor sem állt megrakott állapotban, amikor Ujhelyiék megszavazták Brüsszel minden magyarellenes előterjesztését, keze alá dolgozva Sargentininek, hogy minél aljasabb jelentést készíthessen Magyarországról. Majd miután tettestársaival együtt többszörösen megkapta a hazaáruló minősítést, akkor ezen felháborodott és volt kedves követelni, hogy őt igenis hazafinak tekintsék, hiszen ha kell, akkor még a kokárdával is képes megjelenni egyenes adásban, pedig akkor március 15-öt még messzelátóval sem lehetett beélesíteni a horizonton.

A folytonos és következetes hazaárulást persze nem lehet egyik napról a másikra eltüntetni a Facebook-profilról, mint ahogy azzal sem lesz valaki hazafi, ha olyan szavakat használ önmaga erkölcsi nagyságának minősítésére, amit a hazát igazán szerető emberek szívesen hallanak. A hazaszerető magyarok ugyanis nem hülyék. Hiába próbál az ellenzék nekik hízelegni, ők ellenszélben is pontosan megérzik, ki a barát és ki az ellenfél.

Azért ülnek be értelmiségi képviselőik például a Hír Tv Csörte című műsorába is, – tudván, hogy mindig megkapták a magukét –, hogy kihasználják a közösség által nagyon szeretett konzervatív küzdők – Gajdics Ottó, G. Fodor Gábor – hitelességét, a feléjük irányuló rokonszenvet. Igyekeznek, hogy megtévesztő, gyakran vitapartnereik szavait használó szövegükkel félrevezessék a nézőt és elcsenjenek néhány morzsát vitapartnereik szeretettől igencsak roskadozó asztaláról. Nekik már az is megéri.  

Néhány hét és itt az EP-választás. Európa nyugati fel sajnos jólétben szunnyad s ezért nem érzékeli, hogy a migránsinvázió veszélye közvetlenül fenyegeti az európai embereket, a nemzetállamokat. Az erősebb Európa szocialista szlogenje valójában kiszolgáltatottabb, gyengébb Európát jelent, a muszlim akarat sötétjét borítja ránk.

Nem mondják ki, de megnyilvánulásaikból jól látszik, hogy Timmermansék, Verhofstadték, Sargentiniék éppúgy tekintenek az európai emberekre, mint Bangóné vagy Ujhelyi a fideszesekre. Attól, hogy nem írják ki a Facebookra, még így van.

Ezért hát az utolsó pillanatig küzdeni kell ellenük. Mindenkinek a maga helyén érvelni, vitatkozni kell a magyar érdekek mellett, hogy sikerre vigyük május 26-át.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/72238/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,erkölcs,Facebook,fidesz,Frans Timmermans,G. Fodor Gábor,Gajdics Ottó,Guy Verhofstadt,HírTV,Judith Sargentini,Patkány,Szanyi Tibor,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-05-03 20:09:53
Adja Isten,hogy úgy legyen!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-05-03 16:26:25
Kedves Kata !
Stimmel minden, de az utolsó mondatban talán nem indokolt a feltételes mód !!!
Bocsánat, csak "pici idétlen élcelődés" volt részemről, mindamellett azért hiszem is, hogy május végén tényleg elfelejthetjük azt a bizonyos feltételes módot, és ezek a tehetségtelen, normális mondanivalóval, a problémákra adandó válaszokkal, sőt értelmes mondatokkal sem rendelkező szerencsétlenek tényleg pofára esnek !!!!
Ámen !!!
Válaszolok
kata 2019-05-01 19:32:38
Az évek óta tartó sorozatos csalódások teljesen elvették a maszop politikusainak az
eszét. A decemberi bajkeverőkhöz is azért csatlakoztak,mert azt hitték ez a stílus be-
jön az embereknek,és jó sokáig nem esett le,hogy ez nem jött be. Az alpári primitív bangóné jó nagy fáziskésésben van,mert a diónyi agyával még mindig nem fogta fel,
hogy amit szeretett volna,ellenkező előjellel csapódott le.Lassan oda jutnak,hogy a
pár százaléknyi fanatikus szavazóikon kívül elfordulnak tőlük. De ez így van jól,mert
nem tanulnak soha semmiből,és azt hiszik még mindig a régi rendszer dívik, az embe-
reknek nincs hosszútávú memóriája,és mindig minden el van felejtve.Nos,az elvtársak
jobb,ha hozzászoknak,hogy semmi nincs elfelejtve,minden fel van írva a kéménybe
korommal,és mivel nekünk csak egy eszközünk van,azzal fogjuk büntetni ezt a rom-
lott bagázst. Azt is tudja mindenki,hogy csak azért vonult vissza újhülye,mert ő is at-
tól fél,hogy a még megmaradt szavazóik is fityiszt mutatnak nekik.Remélem május-
ban meg is kapják! Mekkora pofára esés lenne!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?