Dobrev szerint Orbán cinikus politikai gazember!

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-választási listavezetője bolsevik tempójában a munka ünnepét is következetesen az emberek félrevezetésére fordította. Kezdte városligeti beszédében, folytatta aztán este az ATV-ben.

A Ligetben ilyeneket mondott: „Jó úton járunk, mert Orbánnak nem tetszik az Európai Egyesült Államok programja.” „Ha az Európai Egyesült Államokról beszélek, akkor a gazdagabb Magyarországról, gazdagabb emberekről beszélek.” És akkor még egy mondat a tévényilatkozatból: „Orbán cinikus politikai gazember, mert nem akar az emberek jólétével foglalkozni.”

Hogy ki valójában a politikai gazember, arról érdekes módon a városligeti hallgatóság tagjai sem voltak meggyőződve. Hiába mondott ugyanis durvaságokat a magyar kormányfőre, mégis szinte kérlelni kellett a jelenlévőket, hogy háborodjanak már fel. „Én felháborodni jöttem. Kérlek titeket, hogy háborodjatok fel!” – nógatta híveit Dobrev, ám még ennek a felhívásnak sem volt igazi foganatja. Olybá tűnt, mintha a leghűségesebb támogatói sem fogadnák kételkedés nélkül a listavezető szavait. Mintha ők sem hinnének azok igazságtartalmában.

Az „államcsínnyel” megszerzett EU-beli jogászhatalmat akarja Dobrev Klára és a teljes demokratikus ellenzék mindenáron fenntartani (Fotó: Pesti Srácok / Horváth Péter Gyula)

Milyen igazuk van!

Ez a bizonyos Európai Unió ugyanis Pokol Béla jogtudós, politológus álláspontja szerint a luxemburgi bírák 1962-64-es „államcsínyével” a szuverén államok közösségéből fokozatosan egy fél-föderációvá változtatott európai hatalmi gépezetté alakult. Mint Pokol Béla rámutat, miután Európában önálló nemzetek vannak, így az európai emberek közös akaratképzése nem jöhet létre. Ennek a helyettesítője az ötévenként megválasztott Európai Parlament. Ez a testület azonban csak úgy tudná az Európai Unió tényleges főhatalmát, a mindenki felett álló uniós főbíróságot az európai népek többségi akaratához kötni, ha az Európai Bizottságot kiszakítaná az luxemburgi Bíróság melletti segédszerepéből. Íly módon a szuverén tagállamok kormányközi egyeztetései felé közelítené vissza az uniós hatalmi szerkezetet.

Ezért lenne különösen nagy jelentősége annak, hogy az EP választásokon a szuverenista erők kerüljenek többségbe, s hogy az Európai Bizottság elnöke is az ő soraikból kerüljön ki. Erre már május 26. után is van esély, de az eddigi tendenciák alapján – a jogtudós szerint – 2024-ben biztosan végbemegy ez az átbillenés.

Amíg azonban ez nem következik be, addig az uniós hatalmi gépezet továbbra is az uniós főbíróságok és a brüsszeli jogászbürokrácia háttérben megvalósuló összefogásán fog alapulni.

Ezt az államcsínnyel megszerzett jogászhatalmat akarja Dobrev Klára és a teljes demokratikus ellenzék mindenáron fenntartani. Azaz az általa emlegetett erősebb Európa a jogászi-bírósági oligarchia szorításának fokozását, a migráció kontinensünkön való általánossá tételét jelenti, nem pedig azt, hogy az emberek jóléte érdekében tegyen erőfeszítéseket. Eddig is megtehették volna, de eszükbe sem jutott. Ezért támadja Dobrev minden energiával a nemzetállamok megerősítéséért, a bevándorlás megakadályozásáért, a magyarok valódi érdekeiért küzdő Orbán Viktort.

Ezek után ki-ki eldöntheti, hogy kettőjük közül ki valójában a cinikus politikai gazember!   

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/72353/pics/lead_800x600.jpg
Dobrev Klára,Európai Bizottság,félrevezetés,gazember,Május 1.,Orbán Viktor,Pokol Béla
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-05 12:29:08
Értelmes, a választók igazi, normális (már úgy értem: nem vérkommunista) rétegéhez szóló mondanivaló híján természetes, hogy csakis ökörségeket tud összehordani ez a baromarcú némber.
A cikk alapján is ezt ugatta ez a vadbarom:
"Kérlek titeket, hogy háborodjatok fel !!!! "
Nos, - bármennyire is fura - én engedek a felszólításnak, és mélységesen felháborodom.
Elsősorban azért, mert az ilyen szemtelen, agyatlan, mocskos hazaárulók, mint a tömegbelövető, hazudozó "furcsány furkó", meg a "furcsányné", valamint a hozzá hasonló sz@rháziak még mindig a magyar politikai élet résztvevői, ahelyett, hogy a börtön mélyén elmélkednének mindarról, amit a haza ellen, és a választópolgárok ellen a hosszú évek során elkövettek !!!
Válaszolok
kata 2019-05-03 20:25:40
Gyurcsányné / csak azért is/ alapos fogalom tévesztésben van! Hiszen ő él együtt az
ország legnagyobb gazemberével! Eddig nem vette ezt észre? Persze hogy nem,mert
megtalálta a zsák a foltját,egyik gazember a másikat! Ez a lófejű némber beszél az em-
berek jólétével való törődésről? Hol,melyik országban élt ez a parazita,amikor gazem-
bertársa a végletekig kiszipolyozta az országot és az embereket? Jó vastag bőr van a kisminkelt pofáján,hogy egyáltalán ki mer állni az emberek elé. Biztató jelnek vélem,
hogy a felszólítás ellenére nem volt elsöprő felháborodás.Hátha még gondolkodni
képes eddigi szavazóik is otthagyják ezt a szektát,hiszen ezek csak arra képesek,hogy
Orbánt és a kormányt szidják,és érdekeikkel ellentétes programokat mantráznak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?