Merkel tehetetlenségében leantiszemitázta a Fideszt

Míg Orbán Viktor Európa legfontosabb emberének nevezte a Magyarországon járt Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettest, addig például a 168 óra online oldalán a Szörnyek keringője című film felemlegetésével utalt eléggé el nem ítélhető módon arra is, hogy a jövő héten Heinz-Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt elnöke, Ausztria alkancellárja érkezik Budapestre Orbán Viktor vendégeként.

Ez a Szörnyek keringője címhasználat azért különösen aljas szerkesztői munkásságra vall, mert az Angliából származó kifejezés ugye egy hajdani angol szokásra utal, amelynek keretében a halálra ítélt tiszteletére egy partit tartottak a kivégzés előtti utolsó éjszakán.

Ismerve a 168 óra folyamatos „rokonszenvét” a magyar kormánnyal és a rászavazó milliókkal szemben, nem részletezem, hogy ez a fajta szóhasználat vajon kivel vagy kikkel szemben próbált mindennél aljasabb üzenetet megfogalmazni. Nagyban mernék azonban fogadni arra, hogy nem Gyurcsány Ferencnek akart kedveskedni a régi angol szokás megidézésével az újság.

Fotó: Euronews

Valamit azonban a szerkesztőségben is érezhettek arról, hogy ezt a biciklit bizony nagyon túltolták, mert röviddel a megjelenés után önszántukból levették a felületükről.

A politikusok azonban nem voltak ilyen szemérmesek se itthon, se külföldön az olasz és az osztrák vezető magyaraországi látogatásával kapcsolatban. Dobrev Klára DK listavezető például a Magyar Narancsban – anyai kedvességgel – gazembereknek nevezte Orbán mellett Salvinit és Jaroslaw Kaczynskit, a lengyel kormánypárt elnökét. Angela Merkel pedig nemes egyszerűséggel leantiszemitázta a Fideszt, kiegészítendő az Orbán-Salvini találkozó kapcsán negatívan nyilatkozó Marcus Söder bajor miniszterelnököt. (Amin nemcsak az izraeli miniszterelnök, hanem Donald Trump is csak nevet.) Frans Timmermans, az európai szocialisták hollandja, az Európai Bizottság elnöki címére aspiráló csúcsjelölt pedig úgy fogalmazott, hogy „Orbán és Salvini drámai szerelmi jelenete olyan, mintha a családok érdekeit tartanák szem előtt, de valójában ez az egész a diszkrimináción alapul.” Nyomorult üzenetük természetesen szintén a választóknál landolt, elsősorban őket sértegette.

A következő mondat azonban már Orbán Viktor reggeli rádióinterjújából való: „Most, ha csak az alapján ítélnénk meg, hogy mennyire fontos ember az olasz miniszterelnök-helyettes, hogy mennyire megtámadták őt a magyarországi látogatása alapján, akkor igazolva van az én állításom, hogy Európa legfontosabb embere volt itt, Magyarországon.”

A nagyfokú gyűlölködés motivációja nem lehet kérdés, Salvini és Orbán Viktor egyaránt a bevándorláspártiak koporsójába verik a szöget. Ki nagyobbat, ki kisebbet, az ország méretétől függően. Ezzel próbálva hitelteleníteni azt a politikát, amit a szóban forgó urak saját hazájukban megvalósítanak, felhívva a figyelmét Európa népeinek saját érdekük követésére. Hogy saját biztonságuk és kiszámítható jövőjük érdekében nem Merkelekre, Timmermansokra, Söderrekre, de még véletlenül se Dobrev Klárákra kell szavazni május 26-án, hanem Orbánra, Salvinire, Kaczynskire, Strachéra és a többi szuverenista politikusra.

Mi természetesen soha nem kívánnánk a liberális bevándorláspártiaknak a Szörnyek keringőjét, de a választási eredmények miatti szörnyűséges éjszakát annál inkább. 500 millió európai ember érdekében.   

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/72417/pics/lead_800x600.jpg
168 óra,Angela Merkel,antiszemita,Heinz-Christian Strache,Kaczynski,Matteo Salvini,Orbán Viktor,Szörnyek keringője
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-04 17:22:40
Nem lehet mást mondani, ez a merkel (csak kisbetű !!!!) mára már teljesen elvesztette a józan ítélőképességét, és egyben elment a maradék esze is.
Ideje volna már, hogy otthon, békés magányában magára zárja az ajtót, és tűnjön el a politikai életből a bodrogközi náthás 3,14csába !!!!!
Válaszolok
colonell
colonell 2019-05-04 11:19:04
Merkel egy Hitler utod! Volt stazi spicli a cdu es Nemetorszag sirasolya. Diktator demokratikus mazzal! Torvenytelensegek halmazat elkovette bizonyitottan ( sajto szolasszabadsag bundestag nelkul diktatorikusan kormanyoz!)A koruppt eu politikusok tamogatjak akik vezerlete alatt emberiseg ellenes buncselekmenyekben tettestarsak, valamint gyilkossagokban is es csalasokban tettestarsak! Keszul hogy az Eut vezesse! Le vele es bandajaval! Kosa Lakos Oslo
Válaszolok
kata 2019-05-03 20:38:00
Nagyon örülök ezeknek a megnyilvánulásoknak,mert ez azt jelenti,hogy érzik a vesztü-
ket,nem gondolkodnak,csak vagdalkoznak,és próbálják menteni a menthetetlent. Pon-
tosan úgy viselkednek,mint az itthoni ellenzék. Kapkodnak fűhöz-fához,egyre nagyobb
hülyeségeket állítva.Remélem Európa polgárai is revansot vesznek ezeken az elvete-
mült bérenceken,akik tönkretették az életüket.És merkel külön kategória,a kétszínű vén
hülye,aki addig kavart,hogy végleg belezavarodott árulásába.Mert hogy jön most ide az antiszemitizmus? Remélem bíróság elé állítják a rengeteg,migráns által elköve-
tett bűncselekmények miatt,hiszen ő szabadította választói nyakába a gyilkos hordát!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?