Döbbenet: Brüsszel meg akarta buktatni az Orbán-kormányt

Izgalmas interjút adott Orbán Viktor a Kleine Zeitungnak Heinz-Christian Strache alkancellár, az Osztrák Szabadságpárt elnöke látogatása alkalmából. A liberális média Strachét is azon szörnyek közé sorolta a minap Salvini olasz miniszterelnök látogatása kapcsán, akik itt keringőznek Magyarországon az EP-választások előtt, hirdetve Orbán álláspontját, hogy igen is meg kell akadályozni a migránsok Európába áramlását. Hirdetve azt az álláspontot, amely az európai emberek körében sokkal népszerűbb annál a liberális hazugságnál, amely az erősebb Európában, a „vágyott” Európai Egyesült Államok birodalmi, egy központból vezérelt berendezkedésében igyekszik láttatni, hogy abban a tagállamok polgárai jobban élnek majd, hiszen a szolidaritás felerősítése mindenki számára nagyobb kanalat ad a jóból való merítéshez.

Arról persze nem szól a fáma, hogy a központosítás által erőltetett „nagyobb jólét” igencsak hasonlít ahhoz, amit a közép-európai országok a szocializmus pusztító évtizedei alatt már sajnos megéltek. A bőrükön tapasztalták, hogy jólét helyett csak ígérgetések lepték el a mindennapokat és undorodva nyelték le a nadrágszíj újabb – természetesen csak átmenetinek hazudott – meghúzásáról szóló békát. Ami a gazdaság folyamatos gyengüléséhez, a versenyképesség csökkenéséhez, az adók emeléséhez, míg végül a rendszer bukásához vezetett.

Heinz-Christian Strache és Orbán Viktor (Fotó:Mandiner)

Ugyanezen idő alatt Nyugat-Európában a liberális jólét dívott, amit a második világháború óta semmi nem rendített meg. Annyira elkényelmesítette az emberek agyát, hogy jó részük ma még azt a veszélyt sem képes érzékelni, hogy a migránsok milyen óriási kockázatot jelentenek a nyugati jómód megtartásában. Sőt, ők a bevándorlók jelenlétével is régen megbékéltek már, hiszen úgy gondolják, hogy a jólétük csak a migránsok közreműködésével tartható fenn. Ami sajnos fontosabb számukra, mint a kulturális indentitás megőrzése.

Azt pedig egyenesen nem hajlandók észrevenni, hogy a hatalma fenntartására berendezkedett elit aljas módon kicselezi őket, s nagykoalíciók alakításával még a jobb- és baloldali váltógazdálkodást is ki tudják kerülni. Hiszen bármelyik párt kerül többségbe a választáson, a másik oldallal karöltve kis változtatásoktól eltekintve ugyanaz a politikai elit folytathatja a hatalom gyakorlását, amelyik korábban. A demokrácia megcsúfolásaként pedig még azt is kommunikálják, hogy ők a társadalom minden oldalát képviselni tudják. Ezt a technikát figyelhetjük meg most, az EP választások előtt is, amikor az elvben jobboldali Európai Néppárt inkább keresi a szövetséget a Szocialistákkal és a Zöldekkel, mint az ő elvben természetes szövetségesükkel, a keresztényi alapokon álló jobboldallal. Azért küzdenek a bevándorlás erősítésért, hogy alapvetően a baloldalra szavazó muszlimokkal erősítsék saját, egyre fogyatkozó szavazóbázisukat. Még arra a döbbenetre is képesek lettek volna, – amint arra Orbán Viktor a Kleine Zeitungnak adott interjújában rámutatott – hogy a politikájukkal szembe menő, a nemzetállami többség támogatását szilárdan maga mögött tudó magyar kormányt Brüsszelből megbuktassák.

Ők azonban a magyarok több évtizedes tapasztalataival, amit a szocializmusban szenvedtek el, nem számoltak. Közép-Európa lakói biztosan nem asszisztálnak ahhoz, hogy a jóléttel elzsibbasztott nyugat-európai emberek reflexeinek működésképtelenségét kihasználva a nyakunkra ültessék a háttérhatalom birodalmi elitjét.

Magyarország sokszor megvédte már fegyverrel Nyugat-Európát a keleti támadásoktól. Lehet, hogy most az izmos magyar demokrácia lesz az, amely útjában áll a liberális hatalmi agressziónak? A hazafias Kaczynskivel, Strachéval, Salvinivel és természetesen Orbán Viktorral?

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/72561/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,döbbenet,Heinz-Christian Strache,Kaczynski,Kleine Zeitung,Matteo Salvini,Megbuktatni,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-08 10:06:35
Mi lenne, ha egyszer az életben ezek a begyepesedett agyú, migráns-simogató, idióta "brüsszeliták" a saját dolgaikkal foglalkoznának, nem pedig kis hazánkkal. Volna ott is tennivaló bőven.
Tudnék is ajánlani nekik egy kevéssé hasznos, ám annál élvezetesebb szórakozást, amivel nap, mint nap kielégíthetnék az örökös tenni vágyásukat, csak hagyjanak már végre békén minket, és a kormányunkat !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?