Baráti pofon Dobrevnek, hogy a fal adta a másikat

Azt nem tudom, hogy Dobrev Klára, a DK EP listavezetője pirulós típus-e? Azt sem tudom, hogy amennyiben az, akkor mikor önti el hamarabb pír az orcáját: akkor-e, ha egy idegen férfi váratlanul házatlan csiga formájában járul a színe elé, nevezzük őt például Csaba László közgazdász professzornak vagy ha ugyanez a CEU-un is tanító gazdasági szakember talpig felöltözve, higgad szakmaisággal elmondja az ATV tévénézőinek, hogy DK kampányának egyik tartópillére szemenszedett hazugság. Sokak szerint családi indíttatása alapján Klára asszony lelke már annyira edzett, hogy semmin nem tud elpirulni.

Azért emeltem ki a CEU-t, mert ugye amögött éppen az a Soros György áll, aki a háttérből erőlteti az Európai Egyesült Államok létrehozatalának hagymázas vízióját, amelyet a EP-választás kampányában Dobrev Klára képvisel a leghangosabban. Ezáltal ugye, felülről vezérelve, a nemzeti hatásköröket elvonva, könnyedén meg lehetne nyitni a kapukat a migránsok előtt. Az ide vezető utat pedig kikövezi uniós minimálnyugdíjjal, uniós minimálbérrel meg uniós családi pótlékkal, hadd higgye azt a nyomorult magyarja, hogyha elhiszi, amivel Dobrev hülyíti, akkor számára május végén már be is köszönt a Kánaán.

Dobrev Klára baráti kéztől két akkora pofont kapott, hogy a fal adta a másikat (Fotó: Facebook)

A dolog érdekessége, hogy valójában Ézsau két keze matat az életükben, ugyanannak a Jákob (Soros) hangjának engedelmeskedve, mégsem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal. Pontosabban tudja, csak feltétlenül szükségesnek ítélik az egy tőről fakadó agymosáshoz. Kettejük közül Dobrev ugyanis legalább annyira lenézi a magyarokat, mint Heller Ágnes, aki kifejezetten alattvalónak is nevezi őket. Dobrev nyilván azért nem vetemedik ilyesmire, holott szíve szerint valószínűleg megtenné, mert mégiscsak kampány van. Bunkósbottal pedig még neki is nehezebb összehozni azt az egy, legjobb esetben két mandátumot, mint ezzel a nyálas, de legfőképpen hazug uniós ellátások mézesmadzagjának orrunk előtti húzogatásával.

Hiszen maga Csaba László professzor volt kénytelen egyszerűen illúziónak minősíteni a DK kampányának e fontos tartópillérét. Kiemelve, hogy ez a típusú gondolkodás régóta benne van az uniós diskurzusban, de egyszerűen semmiféle anyagi alapja nincs. Azt is mondhatta volna, hogy Dobrev hazudik, mint a vízfolyás, csak kábítja a DK-ban még hites ura, Gyurcsány Ferenc áldásos ténykedése után is bízni képes nyomorultakat, akik ennél sokkal többet érdemelnének. De nem mondja, hiszen a CEU-n tanít, a jákobi lojalitás az ő kézmozdulataiban is benne van. Annyit azért a szakmai becsütet kedvéért még hozzátesz, hogy képtelenség a dobrevi javaslat másik állítása is, miszerint az Unió majd a multik megadóztatásával fogja előteremteni az európai minimáljuttatások pénzügyi alapjait.

Voltaképpen két akkora pofont kapott a baráti kéztől a Demokratikus Koalíció kampányasszonya, hogy a fal adta a másikat. Csak szépen becsomagolva, ahogy egy, a közös főnökükhöz lojális emberhez illik. Ez a maga helyén pedig sokkal súlyosabb, mintha a politikai ellenfelei mondanák róla ugyanazt.

Dobrev Klára arcán azonban jól működik a teflonbevonat. Gyurcsány látványán edződve sem az idegen „meztelen csigától”, se az őt alapjaiban cáfoló szakmai érvektől nem jön zavarba, nem pirul el. Van a magyar nyelvben az ilyen emberre illő kifejezés, nem is egy, de fölösleges koptatni őket.

Jobb tartalékolni azokat olyan gazemberekre, akiknek esetében még van remény, hogy néhány jószándékú őszinte szótól jó útra térnek.

Dobrev esetében erre azonban semmi remény.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/72985/pics/lead_800x600.jpg
a magyarok alattvalók,ATV,CEU,Csaba László,DK,Dobrev Klára,Európai Egyesült Államok,Heller Ágnes,Migráns,Pofonok,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-17 11:15:56
Csak az a baj, hogy a pofont nem sütőlapáttal adták neki. , mert az azért szokott "használni" !!!!
Furcsánynéra - meg a többi liberáltra is - tökéletesen ráillik:

" Az ember szemmel születik, de vannak, akik soha életükben nem tanulnak meg látni. "
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?