Gyurcsány alattvalóvá tenné Magyarországot

Gyurcsány Magyarország bukásának szurkol az EP-választásokon! Sőt, ahogy azt az ATV-s nyilatkozatában kifejtette, meg is van győződve arról, hogy a DK politikájával szemben az orbáni politika veszíteni fog. A 751 fős parlamentből a Fidesz által képviselt szuverenista politikának szerinte legfeljebb 90-100 képviselője lesz, míg az erősebb Európát akaró pártcsaládoknak 460-nál is több. Előrejelzését a Politicio nevű legnagyobb brüsszeli politikai online újság mandátumbecslésére alapozza.

Mire is olyan büszke Gyurcsány? Mit is jelent a Demokratikus Koalíció által olyan büszkén támogatott Európai Egyesült Államok víziója? Egy komoly lépést jelent egyfajta világkormány felé, amelynek első állomása Európára nézve az Európai Unió birodalmi irányítása lenne. Elvéve a nemzetektől az uniós szerződésekben még nemzeti hatáskörben hagyott maradék döntési jogokat is, kiszolgáltatva az egyes országokat a multinacionális nagytőke globalista akaratának. Elvéve például a nemzetállamoktól a határőrizet jogát, amely ugye egyet jelentene migránsok korlátozás nélküli betelepítésével, magukhoz vonva továbbá az adóztatás jogát is, amivel egycsapásra áthúzhatnák a demográfiai helyzetünkre jótékony hatást gyakorló, a gyermekvállalást ösztönző kedvezményeket. Kiosztva az európai nemzeteknek az alattvalói státuszt.

Gyurcsány az uniós elit bunkós botjával akar hadonászni idehaza (Fotó: ATV.hu)

A DK Gyurcsány jóváhagyásával, felesége száján keresztül ezúttal is csúnyán félrevezeti az embereket, amikor az asszony azt meri kijelenteni, hogy a szuverenitás vita nem más, mint „hazug-vita”. Szerinte ugyanis a szuverenitás arról szól, hogyan hozzunk döntéseket. És ezek a döntések a közös döntéshozatal esetén sem lesznek kevesebbek, mintha magunk hoznánk meg őket – mondja.

El tudják képzelni, mi kerekedne például egy olyan gyermekvállalási tervezésből, amelyben a születendő gyermekről nem a leendő apa és anya, hanem mondjuk a társasház összes lakója, netán az egész utca vagy a városrész döntene? Semmi. Az a gyermek sose születne meg. Gyurcsány felesége szerint ez mégsem lenne kevesebb, mintha a leendő szülők határoznának róla! Ki gondolhatja ezt még így a félrevezetőkön kívül?

Ez a pénzzel bőségesen rendelkező európai – Orbán Viktort idézve – „liberális maffia”, ez az európai népek számarányához képest rendkívül szűk kisebbség mindenáron rá akarja erőltetni a félmilliárdos európai népességre liberális diktátumait. Leninnek sem volt nagyobb támogatottsága az Auróra ágyúlövése idején. S ezeknek a kövét fújja Gyurcsány is a DK várhatóan egy, legjobb esetben kettő EP képviselőjével, miközben az uniós elit bunkós botjával akar hadonászni idehaza.

Pedig ebből az európai nemzetek polgárai éppen úgy nem kérnek, mint ahogy a magyarok is elutasítják itthon a gyurcsányista ellenzék politikáját.

A Századvég Alapítvány a napokban tette közzé részletes, az EU mind a 28 országára kiterjedő közvéleménykutatását, amelynek valamennyi eleme azt támasztja alá, hogy az Európai Unió rosszul működik. Az emberek hetven százaléka – az alapítók és a XX. században csatlakozók is – különösen a migrációs válság kezelésében tartja gyengének az EU teljesítményét.

Orbán Viktor nem véletlenül mondta, az európai parlamenti választáson erős üzenetet kell küldeni Brüsszelbe arról, hogy „változást akarunk, egy olyan Európát szeretnénk, amely megvédi a határait tengeren és szárazföldön”. Hogy Gyurcsány mandátumvágyai vagy Orbán és az európaiak 70 százalékának változást akaró üzenete valósul-e meg, azt május 26. fogja eldönteni.

Ha a magyarokon múlik, ez a kérdés nem lehet kérdés!

7
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/73023/pics/lead_800x600.jpg
alattvaló,ATV,Demokratikus Koalíció,Dobrev Klára,EP-választás,Európai Unió,Gyurcsány Ferenc,Migráns,Orbán Viktor,Politico,Századvég Alapítvány
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-05-21 10:17:54
Köszönöm. Visszaigazolva érzem azt, hogy nemcsak én látom így a mai magyar valóságot.
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-05-20 19:27:02
Ha megengedi,csatlakozom! Szegény zorronak mókusok hintáznak a fejében.
Az tényleg kezeltesse magát,akinek Orbán és a Fidesz a hazája! De az is,aki ezt
le találta írni!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Zorro bejegyzésére 2019-05-20 18:55:56
Maradjunk annyiban, hogy te egy hazátlan senkiházi vagy, aki meg sem érdemli, hogy ebben az országban éljen (bangóné szerint: éllyen!!!!).
Sürgősen gyere le arról a titkos szerről, amit tolsz, mert érezhetően kikezdte a még megmaradt egy-két agytekervényedet is.
A ti köreitekben nem szégyen, csak a normális (már úgy értem, hogy a nem "hótkommunista" idióta) emberek szemében roppant kellemetlen az, ha valaki idő előtt teljesen meghülyül (kunhalmiul: meghüjül), mert:
IDÉZET A KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLAT CÍMŰ ÖSSZEÁLLÍTÁSBÓL:
6.) pont: A kommunista mindig éber, keresi az osztályellenséget, az ingadozókat, a másként gondolkodókat és valós vagy vélt (kreált) ellenfeleit.
(Forrás: prof. Dr. Bokor Imre)
Ne keresgélj (kunhalmiul: keresgélly) az emlékeidben, mert úgysincs halvány segéd fogalmad arról, hogy kiről is van szó !!!!
Ja, (bangóné szerint: lya) és zárásként még valami:
• Az a baj(ly) a hüly(j)ékkel, hogy soha nem adják fel. >> (népi bölcsesség)
Ne keresd a mondás eredetét, mert csak feleslegesen felizgatod magad, és nagy hirtelen azt sem találod meg, hogy merre van a szeretett (ökör) furcsány ferkód hátsó fele, és az önként magadra vállalt feladatba telj(ly)esen begabaly(j)odsz, mint maci a málnásba !!!!
Ha ezek után van még valami felesleges mondanivalód, akkor azonnal ugasd bele otthon egy kály(j)hacsőbe !!!!!!
Világos ?!
Válaszolok
Zorro válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-05-19 19:15:18
Akinek Orbán meg a fidesz a hazája az kezeltesse magát.
Nekem Magyarország a Hazám Orbán nélkül is. SŐT!!!
Válaszolok
Zorro válasza: kata bejegyzésére 2019-05-19 19:12:15
Inkább 10 Gyurcsány mint egy Orbán!
Válaszolok
kata 2019-05-18 20:38:13
És a probléma másik része,hogy még mindig vannak olyan elvakultak,akik erre a gazem-
berre és mocsok bandájára adják szavazataikat,miközben kiélvezik az Orbán kormány
által bevezetett jóléti intézkedéseket! Ne mondja nekem senki,hogy nem érzik a különb-
séget bálványuk országrontó kormányzása és a mostani állapotok között! És még mi
vagyunk a birkák!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-05-18 15:54:55
Na, itt a tipikus hazaárulók mintapéldánya.
Boldogabb történelmi időkben - példának okáért a török megszállás korszakában - az egri várkapitány tudta helyes megoldást !!!
Mielőtt indokolatlanul, ajtóstul rontanának a házba a liberáltak, sietek leszögezni, hogy nem a furcsány erőszakos kiiktatására utalok.
Ám az mégiscsak elfogadhatatlan, hogy ezek a sz@rháziak megtorlatlanul - nap, mint nap - becsmérlik, mocskolják és elárulják a saját hazájukat !!!!!!
Szerintem ez a legfőbb probléma.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?