Krug Emília és az ATV az agymosodák első ligájában

Kell egy csapat! – jelentette ki anno Minarik Ede, a mosodás, mert ugye be kellett jutni az első ligába. Azt nem tudom, hogy a film adott-e muníciót Krug Emíliának, az ATV műsorvezetőjének, csapatot azonban ő is szervezett A nap híre című műsorba.

Tagjai: Pulai András, a Publicus Intézet stratégia igazgatója, Rangos Katalin szerkesztő-műsorvezető és Arató Gergely, a DK politikusa.

A mintegy kilenc perces agymosás a Pérterffy Kórházban fellelhető ólomköpenyekről szólt, amelyek szerintük nem alkalmasak a röntgensugár keltette veszély elhárítására. Hergelésre, fölháborításra, a nézők kormányellenes szitkozódásra késztetésére azonban annál inkább.

Krug Emília az alapvető információt nem adta meg a nézőknek, ami akkora szakmai szarvashiba, amekkorát véletlenül el sem lehet követni (Fotó: ATV)

Kiindulópontul a felvezetőben megidézett 444-cikk szolgált. Bár az írás semmiféle mérvadó vizsgálati eredményre nem hivatkozik, az agymosoda-vezető, Krug Emília ettől még teljes lelki nyugalommal vette készpénznek a leírtakat. Így: „Az egész ólomköpeny történet onnan indult, hogy ezek a sugárveszélyes területen dolgozók kaptak egy sugárvédelmi oktatást és akkor gondolták, mérjük meg, hogy az ólomköpenyek mennyire védenek, hát semennyire.”

Arató Gergely is kész tényként kezelte az elhangzottakat. Íme: „Az az igazság, hogy gyakorlatilag bárhol megkapirgáljuk az egészségügyet, ugyanilyen történetek jönnek elő.” Pulai András így riogat: „Az egészségügyi rendszer még a saját szakdolgozóit sem védi, képes beküldeni őket a biztos egészségromlást okozó sugárzó térbe.” Krug tovább motivál: „Még ahhoz is az Unióhoz kell futni, hogy egy kórháznak legyen sugárvédelmi szabályzata, ami elfogadott és kétéve lejárt?” Picit mellé nyúlt ugyan, de sebaj. Rangos igazít: „Nem a szabályzat járt le, a köpeny járt le… He-he.” Krug: „Igen, he-he.”

Majd a kilenc perc elteltével az agymosoda csapatának tettestársai pontot tettek a beszélgetés végére és elköszöntek a témától.

Egy dologra azonban „elfelejtett” kitérni a hétköznap esténként mindig hat előtt pár perccel kezdődő műsor. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter aznapi Kormányinfójára, amely nem sokkal déli 12 előtt ért véget. Tehát hat óra állt volna rendelkezésre, hogy az ott elhangzott, témába vágó hivatalos információt Krug Emília vagy szerkesztője a műsorba illessze.

Gulyás Gergely: „A sugárvédelmi kötények közül hat darab három éven belül került beszerzésre, a többi régebbi. Eddig a legrégebben beszerzett 21 darab sugárvédelmi kötény felülvizsgálatát fejezték be, mindegyik állapota megfelel az előírásoknak.”

Ez lett volna az egyetlen hivatalos, mértékadó információ, amelynek ismeretében a nézők eldönthették volna, hogy szerintük mi történt valójában a kórházban. Krug Emília azonban ezt az információt nem adta meg nekik, ami akkora szakmai szarvashiba, amekkorát véletlenül sem lehet elkövetni. Nem beszélve a beszélgetés résztvevőiről, akikről ezek után szintén meg lehet a véleménye a nézőknek. Már akiknek eddig nem volt meg. 

Lehetséges lenne, hogy a függetlenobjektív liberálisoknál ez a tájékoztatási mód is azon szakmai fogások közé tartozik, amelyek alapján az ATV is eséllyel maradhat bent az agymosodák első ligájában?

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/73121/pics/lead_800x600.jpg
agymosoda,Arató Gergely,ATV,Gulyás Gergely,Kormányinfó,Krug Emília,Pulai András,Rangos Katalain
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-21 11:30:13
Mindenekelőtt tisztázzunk valami fontosat:
Ez a négy liberált idióta az eleve agymosottak kategóriájába tartozik. Miután náluk ez az évekig tartó agymosási folyamat tisztán láthatólag, és hallhatólag már végképp, visszavonhatatlanul lezárult, így megpróbálják a "tanultakat" maradéktalanul továbbadni.
Aki hajlandó ezeket a csőagyúakat még nézni és hallgatni, az megérdemli a sorsát. Egyúttal azt kívánom nekik, hogy életük végéig csak ezeket a libsiket nézze, valamint azt is, hogy ennél nagyobb örömük soha ne legyen az életben !!!!
Még egy rövid idézet a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
3.) pont: " A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül. "
Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre
Emíliának, és a többi szűkagyúnak innen üzenem:
Ne próbáljátok megfejteni a szerzőt, mert még éltek nem juttok a probléma végére !!!
Válaszolok
kata 2019-05-20 19:42:03
A ballib oldal egyre aljasabb, és ezt az atv nevű szennyet is ideje lenne már kitakarítani.
Nem tudom mióta szakértő a témában ez a négy díszpinty,de amihez nem értenek,sőt
utána sem járnak,azzal nem kellene égetni magukat.Szegény krug az utóbbi időben ég
mint a Reichstag -legutóbb ugye az amerikai nagykövettel -, de ez látszólag nem veszi el a kedvét,hogy újra és újra hülyét csináljon magából. Szánalmas,okoskodó majmok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?