Gyurcsányéknak az Orbán-gyűlölet élvezeti cikk

Nincs hét, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára ne adna hangot aljas, a magyarokat mindig lenéző, azokat elmebeteg, demens nyomorultaknak tekintő gondolkodásának.

Most Kövér László házelnök zuglói előadását, pontosabban egy kérdésre adott válaszát használták ürügyként Orbángyűlöletük mantrázására. A lopakodó liberalizmussal kapcsolatos kérdésre válaszolva a házelnök elítélte a pedofil papokat, majd a homoszexuálisok házasságáról, a gyerekek általuk történő örökbefogadásáról azt mondta: „Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze.” Hozzátette: „Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

A bőr annyira vastag az elvetemült Gyurcsány házaspár képén, hogy most nem átallottak ismét előjönni a kötelezéssel (Fotó: Facebook)

Mindez „természetesen” kiváltotta a melegek képviselőinek ordas haragját, a Budapest Pride aktivistái a sorosista Amnesty International, valamint a TASZ támogatásával tüntetést szerveztek a Kossuth térre minden idők legtrágárabb molinóját lobogtatva. Amiből természetesen a Demokratikus Koalíció sem maradhatott ki. Sunyi módon persze elhatárolódott a trágár stílustól, ugyanakkor a parlament ablakából kilógatott szivárványos zászlóval és a szóvivő nyilatkozatával jelezte, hogy nagyon is támogatja a tüntetést.

De hogy bemutassák, hogy Dobrev Klára és férje még annál is aljasabb, mint amit a legelkötelezettebb nemzeti gondolkodású emberek tartanak róla, szóvivőjük beleszőtte reakciójukba a „köteles beszédet” is. Így mondta Rónai Sándor: „…egy közjogi méltóság nem engedheti meg magának, hogy fenyegessen kötéllel választópolgárokat…” Ez az aljasságnak azért a csimborasszója, mert Kövér annak idején sem fenyegette meg akasztással a baloldali szavazókat. Mindezt Gyurcsány maga találta ki, amivel Debreczeni József: Az új miniszterelnök című, róla szóló könyvében el is büszkélkedett. Elbüszkélkedett azzal, hogy hazugság volt az egész, de „bejött”, mert választást lehetett vele nyerni.

A bőr annyira vastag az elvetemült Gyurcsány házaspár képén, hogy most nem átallottak ismét előjönni a kötelezéssel, hátha most, kampányfinisben is hoz még valamit a konyhára. Ezzel Dobrevék a magyar Alaptörvénnyel szemben pártját fogják azoknak az azonos neműeknek, akik gyereket akarnak örökbe fogadni, akik a gyerekek életét akarják egyszer s mindenkorra megnyomorítani, sokak szerint torz személyiséggé formálva őket a többség által nem véletlenül elvetett meleg kapcsolatukban.

Kövér László ezt következetesen elutasítja, a Gyurcsány-Dobrev kettős teljes erőből pártolja. Kövér László foggal-körömmel védi a nemzetét, a Gyurcsány-Dobrev kettős pedig ezerrel árulja a hazát. A vérliberális Európai Uniónak, a nemzetállamokat végképp megsemmisíteni szándékozó Európai Egyesült Államoknak. Sajnos, még akad ember, akiket megtévesztenek, bár – remélhetőleg – egyre kevesebb.

A módszerekben azonban, mint láttuk, Gyurcsányék nem válogatnak. Nekik az Orbán-gyűlölet élvezeti cikk.

A trágár feliratú molinó szövege: „Bajszos g…cik helyett g…is bajszokat a parlamentbe, s jobb lenne a világ (forrás: Hír Tv)

8
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/73142/pics/lead_800x600.jpg
Amnesty International Magyarország,Budapest Pride,DK,Dobrev Klára,élvezeti cikk,Gyurcsány Ferenc,Köteles beszéd,Kövér László,Orbán-gyűlölet,Társaság a Szabadságjogokért (TASZ),trágár
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2019-05-22 12:01:55
Na, aztán ez a sok, értelmetlen "hozzászólás", - ami ráadásul tele van súlyos (bangóné szerint: sújos) helyesírási (kunhalmiul: hejesírási) hibákkal mire volt jó (kunhalmiul: lyó) ?!
Ezek a megnyilatkozások pont olyanok voltak, és annyit is értek, mint a szellentések.
Szerintem jobb lett volna benntartani !!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-05-22 11:51:11
Szlát !!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-05-22 11:50:32
Bocsánat ---én azt is tudok kérni....--- pofátlankodásról !! Helyesen....
Válaszolok
Suarez jr. 2019-05-22 11:49:08
Volt olyan is aki leszokott a pofátlankosról....
Válaszolok
Suarez jr. 2019-05-22 11:47:55
Nevet is kérek !! Tudni illik, mindenkor, aki belefirkált az irományaimba, az rettenetes nagy kézrevágásban részesült, sőt a genyábbak körmösökben is !!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-05-22 11:44:13
Cenzúra van ? Kérem vissza a világbajnok cenzorozott szüleményemet !!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-05-22 11:42:23
Hol van a 10 órai erőlködésem ??
Válaszolok
Suarez jr. 2019-05-22 11:41:34
Már lehet ?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?