Strache után Orbánt takaríttatná el Brüsszellel a Népszava

A liberális demokrácia túléléséért harcol Szóltunk című írásában Horváth Gábor, a Népszava főszerkesztője. Azért Nyugat-Európában az elmúlt évtizedek alatt meghonosodott politikai berendezkedésért, amely mára odáig jutott, hogy jobban elnyomja az emberek véleménynyilvánítási szabadságát, mint a pártállam idején a Kádár-rendszer. Ha ma valaki a Lajtán túl nem az elfogadott pc narratíva szerint beszél, másnap már kint találja magát a munkahelyéről. A liberális demokrácia napjainkban keményebb véleménynyilvánítási diktatúrát jelent Nyugaton, mint a „népi” demokrácia a rendszerváltozás előtt.

Ez a globális hatalom diktatúrája, amit úgy építettek ki, hogy az emberek észre sem vették, mert a nyugati jólét teljesen eltompította az agyukat. Magát a demokráciát is ellopták tőlük azzal, hogy a többnyire nagykoalícióban irányító kabinetek cinikusan hirdethették magukról, hogy náluk a legteljesebb demokrácia valósul meg, lévén a koalíciós kormány minden választó érdekeit képviseli. Aljas képmutatás, hiszen bármelyik párt szerez többséget az aktuális választáson, az így megalakuló kormány bizonyos pozícionális átrendeződések után lényegében ugyanazokból áll, mint korábban.

Szerencsére hárommillió magyar választó pont tesz arra, hogy mit sürget Horváth Gábor (Fotó: Népszava)

A liberális demokraták a hatalom megtartásának eszközei közé emelték a tudatosan előkészített migrációt is tudván, hogy a véleményterror fenntartása mellett a balra szavazó migránstömegekkel még a választásokon is bebiztosíthatják az évtizedeken át háborítatlanul gyakorolt politikai hatalmat. Valójában a polgárok elárulásával, keresztény kultúrájuktól való észrevétlen megfosztásával.

A nyolcvanas években azt gondoltam, hogy az Esti Hírlapnál együtt küzdünk Horváth Gáborral a proletárdiktatúra véleményterrorja ellen. A jelenlegi Népszava-főszerkesztő rendszerváltozás utáni tevékenységéből azonban sajnos egyértelműen kitűnik, hogy ez nagy tévedés volt. Az akkori mintegy hetven fős szerkesztőségből mindössze két-három kolléga örült Antall Józsefék hatalomra kerülésének.

Horváth most tapsol, hogy ostoba emberi gyengesége miatt éppen a liberális demokrácia emberei az EP választások előtt egy héttel megbuktatták az osztrák alkancellárt, Strachét. Strache így nem erősítheti tovább az emberbarát, nemzetállami országok szilárduló szövetségét, amelynek révén a választásokon meg lehetne szorongatni a láthatatlan liberális diktatúra képviselőinek aljas hatalmát.

Horváth abban bízik, hogy az osztrák botrány az Orbán-kormány ellehetetlenítését vonja majd magával. Abban reménykedik, hogy a liberális diktatúra Magyarországon is maga alá gyűri az emberek többszörösen kinyilvánított akaratát, amelyet Orbán Viktor képvisel, s akit Trump nagyszerű teljesítményt nyújtó politikusnak, saját ikertestvérének nevezett.

Horváth nem viccel. A politikájával itthon és külföldön egyaránt óriási népszerűségre és tekintélyre szert tett Orbán ellen egyszerűen beavatkozást sürget Brüsszeltől, hogy Strache után Orbánt is legyenek szívesek – mint írja – ellehetetleníteni rendszerével együtt. Mert a libsibolsik itt, önerőből erre valamiért – no vajon miért? – belátható időn belül képtelenek.

Szomorú, hogy egy jobb sorsra érdemes lapszerkesztő – még ha balos is – jobban érzi magát bármilyen diktatúrában, mint a szabadság világában.

Szerencsére hárommillió magyar választó pont tesz arra, hogy mit sürget Horváth Gábor.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/73207/pics/lead_800x600.jpg
"népi" demokrácia,Antall József,diktatúra,Donald Trump,Heinz-Christian Strache,liberális demokrácia,Népszava,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-23 10:49:41
Ez a majom (kunhalmiul: malyom) a kivételesen ökör kategóriába tartozik.
Két rövid idézetet küldenék a messzi távolból ennek a csőagyúnak:
• Ha az arcod nagy, de a tetteid kicsik, akkor kis ember vagy barátocskám (Indián mondás)
• Isten semmit sem teremtett cél nélkül, de azért ez a horváth (kisbetű) határeset.
Aztán még egyet, csak a miheztartás végett:
• Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan. (Tamási Áron)
Válaszolok
Suarez jr. 2019-05-22 17:40:21
Csak ne ajvékoljanak, sivalkodjanak !! Ki nem szarja le ezt a Horváth Gábor fehérje halmazt ?? Kit érdekel, mit böfög ??
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?