A mézesmadzag valójában dézsából öntött hazugság

Feltétlenül el kell mennie szavazni és a Fidesz-KDNP neve mellé húzni az ikszet, akinek fontos, hogy tíz év múlva is a maihoz hasonló kiszámíthatósággal, a boldogulás esélyével folyjanak ezeréves medrében a magyarok hétköznapjai. Láthattuk, hallhattuk, az ellenzék az utolsó napokra nagyon is feltűrte az ingujját. Véssük az agyunkba: az orrunk előtt húzogatott mézesmadzag valójában dézsából öntött hazugság.

Dobrev Klára a DK kampányzáróján például az Európai Egyesült Államok újbóli elmantrázása mellett végképp kimutatta a foga fehérjét s a hatalom visszaszerzése iránti vágyáról visítozott. Ura, Gyurcsány pedig egyszerűen azzal zsarolt, hogy aki a nacionalistákat, a nemzetállamokat támogatja, az háborúval fenyegti Európát. Tudjuk, olvasatukban a nacionalisták populista idegengyűlölő nácikat jelentenek.

A családokra költött összegeket helyettük a migránsokra fordítanák (Fotó: ATV)

Dobrev persze most is kifelejtette az agyak gyömöszöléséből, hogy az általuk olyannyira akart „erős” Európai Egyesült Államok, mely szerintük maga az álom, valójában kevert népességű birodalmat jelent, megszüntetve a nemzeteket, amelyben az a tény, hogy valaki magyar, olasz vagy német, az ég világon semmit nem jelent. Azzal sem hozakodott elő, hogy amennyiben az elmúlt években az ellenzék lett volna hatalmon, akkor most a hazai városokban is lámpással kellene keresni a magyarokat, az afrikai, közel-keleti migránsok százezrével grasszálnának utcáinkon, mint a németeknél, franciáknál vagy a belgáknál. S Gyurcsányék a családokra költött összegeket helyettük a migránsokra fordították volna.

Mesterházy Attila MSZP-s korifeus az ATV-ben azt sulykolta, hogy a szocialista párt világosan megmondta, hogy nem akarnak illegális migrációt, nem akarják lebontani a kerítést. Ezt hiába mondják el ezredszerre, senki nem hisz nekik, hiszen az Unióban folyamatosan azokkal szavaztak, akik a bevándorlást támogatták.

Arra már az ember oda sem nagyon figyel, ha a momentumos Cseh Katalin azért mossa meg a fejét a vele egyébként szövetséges LMP-s Vágó Gábornak, mert arról beszél, hogy ők Verhofstadttal együtt a globalista nagytőke szekerét tolják. Úgyis tudjuk, hogy erről van szó, de mégis jobban esik neki hazudni, a valóságot elhallgatni.

Nyilvánvaló, hogy a teljes ellenzék az európai elit birodalmi vágyait támogatja, a magyar érdekek képviselete a valóságban még véletlenül se jutna eszükbe.

Azért írtam az elején, ha valakinek fontosak a saját, a családja, országa érdeke, akkor nem szavazhat másra, csak az Orbán Viktor vezette Fidesz-KDNP listára. Csak ebben az esetben van esély arra, hogy megváltoztassuk – belülről – azt a rosszul működő Európai Uniót, amely szerencsés esetben tovább fogja szolgálni a javunkat s nem a kárunkat akarja csak azért, mert ellenezzük a bevándorlást.

Nekünk vasárnap a saját helyünkön kell észnél lenni. El kell menni szavazni és jó helyre kell húzni az ikszet.   

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/73513/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Cseh Katalin,Dobrev Klára,fidesz,Gyurcsány Ferenc,hazugság,Mesterházy Attila,Mézesmadzag,Migráns,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-26 10:44:01
A liberálbolsevikok a félretájékoztatás, a hazudozás, a rombolás, a züllesztés, a káosz megteremtése és fenntartása terén mindig kiválóan teljesítettek, más területeken viszont száz évre visszamenőleg nem volt egyetlenegy értelmes gondolatuk, ötletük, előremutató elképzelésük, intézkedésük sem.
Nemhiába írta Prof. Dr. Bokor Imre a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című gyűjteményében ezeket a mondatokat:

5.) pont: A kommunista szeret nevet váltogatni, pártja nevét megváltoztatni, szocialista lenni, reform kommunistává válni, demokrata pózban tetszelegni, vezéreit ajnározni, „lefelé” taposni, önmagát dicsértetni, másokat befeketíteni és megalázni
6.) pont: A kommunista mindig éber, keresi az osztályellenséget, az ingadozókat, a másként gondolkodókat és valós vagy vélt (kreált) ellenfeleit.
Ezek után mégis mit várhatunk a különböző nevű és színű, - de kivétel nélkül mind komcsi - un. ellenzéki pártocskáktól ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?