Momentumtempó – Donáth Anna, ha kell, külföldre menekül, mint Kun Béla

Nem tudom, önök hogy vannak vele, de miután a Momentum sajnálatos választási eredményének következményeként többször halljuk Cseh Katalint és Donáth Annát, a két, eddig is fülig brüsszelista hölgyet a nyilvánosság előtt beszélni, az allergia kiütései gyakrabban jelennek meg az emberen.

A ’sajnálatos’ jelző természetesen nem az eredményeiknek szólt, hiszen ez az általuk lendületesen tagadott honi demokrácia létének ékes bizonyítéka, hanem annak, hogy ők is – éppen úgy, mint Gyurcsányék – nem a magyar érdekek intenzívebb szolgálatának ígéretével szerezték mandátumaikat, hanem éppen ellenkezőleg, azok háttérbe szorításával. Ilyen még nem volt a magyar történelemben.

Az erősebb Európa, amelyről Cseh Katalinnak „tűpontos víziója” van, az Magyarország gyengítésének, hatáskörei elvonásának, a kevert népességűvé tételének szépen becsomagolt szinonimája; már amennyire egy látomásnak, káprázatnak, amit a ’vízió’ szó jelent, lehetnek ilyen határozott körvonalai. Igaz, Brüsszelben a magyar szavak pontos értelmezésének képessége sem megfelelési feltétel, hiszen a lényegében csak a multinacionális óriáscégek által támogatott Verhofstadt-féle ALDE vérliberális pártcsaládnál egyáltalán nem szempont az európai emberek érdekeinek képviselete. Bár néha mondják ennek az ellenkezőjét, de azt már csak azért sem kell komolyan venni, mert a párt EP-listájának negyedik helyezettje, Csillag Tamás maga mondta egy választási rendezvényen, hogy a párt választási ígéretei csupán „kampányszlogenek”.

Donáth Anna kész akár arra is, hogy Kun Béla nyomán elhagyja az országot (Fotó: Népszava)

A Momentum tehát éppen úgy tesz a magyarok érdekeire, mint anno az SZDSZ. Nem véletlenül tekintenek sokan úgy rájuk, mint az új SZDSZ-re. A régi és az új SZDSZ közötti hídra egyébként maga Verhofstadt mutatott rá budapesti sajtótájékoztatóján, amikor azt hangsúlyozta, hogy Magyarországon szükség van a nyitott társadalomra. Szerinte, tegyük hozzá gyorsan! Ez ugyanis olyan szuverenitási ügy, amiről a magyarok döntenek, legkevésbé sem Verhofstad, mögötte a momentumosokkal.

Láthatjuk, ezeknek a túlmozgásos, idegesítően arrogáns stílusban kommunikáló momentumos allergiabubusoknak eszük ágában sincs az emberek fejével gondolkodni. A változásokat például Cseh Katalin sem választásokkal, hanem Facebook-bejegyzése szerint a „bivalyerős nemzetközi kapcsolatrendszerük” révén (Soros) akarják elérni. Magyarán diktatúrával. Ám ha nem sikerült, sőt Orbánt se tudják börtönbe zárni, ahogy arról az őskommunista családból származó Donáth Anna beszélt, akkor ők a nyitott társadalom kapuin át huss, egyszerűen lelépnek a színről, ahogy anno a vörös terror után Kun Béla és tettestársai hussoltak: „Próbálnak megfélemlíteni, próbálnak minket eltántorítani attól, amit csinálunk, de azért nyitva vannak a határok…” Ezek a momentumos fiatalok, akiket legfeljebb saját rossz lelkiismeretük tart félelemben. Nyilvánvaló, hogy eszükbe sem jut együtt sírni, együtt nevetni a magyarokkal, akik révén a potenciális hazaárulás mandátumához jutottak. Csak a saját és a globalizmus pecsenyéjét sütögetik.

Minősíthetetlen felfogásukat eszmei örökhagyójuk, a nem kevésbé túlmozgásos, nem kevésbé idegesítő és arrogáns ex-SZDSZ-es Horn Gábor talán egyetlen, de örökbecsű gondolatával lehet jellemezni leginkább, amikor reagált a 82 százalékkal elbukott vizitdíjas népszavazás után Gyurcsány szavaira, aki miniszterelnökként próbálta mentegetni a menthetetlent. Így: „Feri, azt mondták, hogy menj a picsába, valljuk be...!”

Nem lenne meglepő, hogy hamarosan az ehhez hasonló társadalmi „kedveskedés” vár a már most magyarellenes momentumosokra is.  

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/73718/pics/lead_800x600.jpg
brüsszelita,Cseh Katalin,Donáth Anna,Guy Verhofstadt,Gyurcsány Ferenc,Horn Gábor,Kun Béla,Momentum,Orbán Viktor,SZDSZ
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-31 09:38:11
Csak egyszer látnám, és tapasztalnám már, hogy mindazon idióta, liberált mamlasz, aki szinte naponta a "külföldre meneküléssel" fenyegetőzik, az végre örökre, és visszavonhatatlanul el is kotródna ebből a gyönyörű országból.
Ám ezeknek csak a pofájuk nagy, aztán két napra elmennek a kenyéradó gazdájukhoz (gyengébbek kedvéért a spekulánshoz) valagat nyalni, meg némi pénzmagért esdekelni, majd úgy rohannak haza, hogy porzik utánuk a dűlőút.
Ez a két hibbant agyú luvnya a "női nem" legalja, ennél lejjebb már csak a vaksi bányászbéka érdeklődik.
Úgyhogy hajrá, takarodjatok innen a francba, a normálisan (már úgy értem: a nem "hótkommunista" módon) gondolkodó honfitársainknak biztosan nem fogtok egy percig sem hiányozni !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?