Mórickának jobban hisznek a magyarok, mint Gyurcsányéknak

Tudjuk, hogy Mórickának mindig az a bizonyos örömforrás jut eszébe, amiről Borsos Miklós a Clark Ádám téren lévő „0” kilométerkő szobrát mintázta. A DK-ról pedig az közismert, hogy neki az Unióról mindig az európai minimálnyugdíj és többi szociális társa, azaz az emberek félrevezetése, átverése, megcsalása jut eszébe.

A kormánypártisággal egyáltalán nem vádolható, a CEU-n szintén tanító Csaba László közgazdászprofesszor is elmondta, hogy az Unióban nincs és nem is volt sohasem központi szociális ellátás, erre ugyanis Brüsszelnek egyszerűen nincs pénze, s az eddigi huszonhat éves gyakorlatot figyelembe véve nem is lesz. A DK tehát hiába kampányolt a szép nagy cuclival. A hiszékeny balos választók száján Gyurcsányné be tudta ugyan tolni, de a valóságban ebből – ő tudta legjobban – semmi nem lesz. Erről mindenütt – erejükhöz mérten – az országok maguk gondoskodnak.

Úgy fest, Gy. Németh Erzsébet (képünkön) a döglött lóról továbbra sem akar leszállni (Fotó: ATV)

Úgy fest, a döglött lóról a DK-sok továbbra sem akarnak leszállni. Gy. Németh Erzsébet pártpolitikus az ATV műsorában ezt be is bizonyította. Az ugyan nem tűnt föl neki, hogy nem Orbán Viktor volt az, aki az EP-választási kampányban zászlajára tűzte például az európai minimálnyugdíj bevezetését. Erzsébet asszony azonban úgy tett, mintha ez így lett volna. Teljes határozottsággal kezdte ugyanis követelni, hogy a Magyar Államkincstár kimutatása alapján a legkisebb, 28.500 forintos nyugdíjakat – közel 18 ezer ember járandóságát – a kormány azonnal emelje föl három-négyszeresére, mert ez tarthatatlan. Újfent közölte, hogy a DK egyébként is európai minimálnyugdíjat akar bevezetni. Az emberség csak úgy sütött belőle, s közben jótündérként mosolyogva szemérmesen pislogott, mint szemérmetes Erzsók A helység kalapácsában.  

Nem tudni pontosan, hogy a Demokratikus Koalíció igéreteit és vágyait milyen alapon kéri számon Gy. Németh Orbán Viktor kormányán, de ha már Mórickánál és az örömforrásoknál tartottunk, akkor megemlíthetjük, hogy az eszköztulajdonos számára nem örömteli elfoglaltság más szerszámával verni a csalánt. Az eszközhasználónak, jelen esetben a DK-nak persze annál inkább, ami ettől azonban még egyáltalán nem illendő.

Persze meglehet, hogy a DK-nak sem túl nagy boldogsága származik belőle. Hiába nyerték meg ugyanis az ellenzéki mandátumszerző versenyt az EP-választáson, legfeljebb a régi és új haverjaikat – MSZP, Jobbik – tudták vele szívatni, az ellentáborból, a Fidesz-KDNP oldaláról ugyanis nem tudtak szavazókat elcsábítani. Sőt, míg a Fidesz a 10.277 szavazókörből 10.235-öt megnyert (99,59%), Csenyétén, Pálmajoron és Piskón pedig a kormánypártok százszázalékos eredményt értek el, addig nyilvántartanak az országban 60 olyan szavazókört, ahol a Demokratikus Koalícióra egyetlen szavazatot sem adtak le. Egy darabot se.

Lehet tehát cumiztatni a választópolgárt, lehet nem létező európai minimálnyugdíjjal és más mézesmadzaggal kalimpálni az orruk előtt, látnivaló azonban, hogy a DK félrevezető szövegeit a magyarok túlnyomó többsége nem veszi be. Brüsszelben busás jövedelemmel bulizni persze jó a félrevezetéssel megszerzett négy mandátum révén, de például a minimálnyugdíj kiharcolásához azonban édeskevés.

Lássuk be: ott tartunk, hogy a magyarok Mórickának jobban hisznek, mint a Gyurcsány házaspárnak.

Nem én mondtam, a tények.  

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/73949/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Borsos Miklós,Brüsszel,DK,Dobrev Klára,Gy. Németh Erzsébet,Gyurcsány Ferenc,Móricka,MSZP
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Ernest válasza: Ernest bejegyzésére 2019-06-05 11:47:13
Olyan hülye, hogy szalmával kitönve, elrettentő példa gyanánt kellene kiállítani az idióták panoptikumában!
Válaszolok
Ernest 2019-06-05 11:45:42
Ezt a "Nő"-t? csak meg kell nézni! Dől, ömlik, sugárzik belőle a butaság!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-05 09:16:15
A DK (már az elnevezésük is merő hazugság, mert sem nem demokratikus, sem nem koalíció !!!) által elért EP választási eredmény nem mond semmit. Ez a választás, és majd az őszi, önkormányzati megmérettetés két különböző dolog. Ha a kettő közötti különbséget zongorázni tudnám, akkor valószínűleg világhírű lennék.
Ez a gy. német erzsók (szándékos a kisbetű) meg annyira beszűkült agyú, hogy azt sem tudja hol van, pláne nem, hogy döglött lovon ül, ráadásul fordítva.
Ismét csak azt javaslom mindenkinek, hogy tüzetesen nézze meg a róla készült fotót, mert az - mint általában - sok mindent elárul !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-06-04 23:05:54
A kommenisták - bolsevikok - libások HAZUDNAK LOPNAK CSALNAK SIKKASZTANAK !! A komcsik átverik a dolgozókat , munkásokat, kizsákmányolják őket , betartanak nekik ! Gátlástalanul gyilkolnak is , lásd a történelmi valóságot 1918.-tól kóhn béláéktól 1944 -45 .-n és 1956 .-on át rákosik, csermanekek vezérletével napjainkig , a bukott oligarcha gyurcsányi.-ig , a bulesz migri gyurcsányi böszméné.-ig !! Büdös kommenista ne hazudj, ne lopj , ne csalj , ne sikkassz, mert brutalitásodért, agresszivitásodért, pofátlanságodért, cinkosságodért nem fogod elkerülni jól megérdemelt jutalmadat !! A D egenerált K retén párt, a Ballik - Jobbik párt , a Mome.... mind kommennista töltelékek pártja !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?