Dobrev puccskísérlete a magyar kormány ellen

Trianon 99. évfordulója pillanataiban különösen fájdalmas az a levél, amelyet Gyurcsányné, azaz Dobrev Klára és három DK-s (tettes)társa intézett az Európai Parlament frakcióvezetőihez tegnap. A frakció ugyanis Károlyi Mihály hadügyminisztere, a hazát teljesen kiszolgáltatottá tevő Linder Béla – „Nem kell hadsereg többé! Soha többé katonát nem akarok látni!” – és a vörös terrort „honosító” Kun Béla nyomán tette meg most lépéseit Magyarország újabb, még teljesebb kiszolgáltatottsága érdekében. Említett gazemberek anno még szobrot is kaptak aljasságukért. Lehet, hogy Dobrevnek is erre fája a foga?

A Facebook oldalán olvasható levelében ugyanis teljességgel hátat fordított a demokrácia szabályainak – amit ugye paradox módon a DK a nevében visel – s arra szólította föl az Európai Parlament pártjainak frakcióvezetőit, hogy „küzdjenek a Fidesz ellen Európában is.” Magyarán hagyják figyelmen kívül, hogy a Fidesz kétharmaddal nyert tavaly a parlamenti és 52,5 százalékot meghaladó győzelmet aratott a mostani EP-választásokon.

Milyen alapon mert antidemokratikus arcátlanságot leírni a mentelmi joggal oltalmazott Dobrev Klára, ha nem abban a biztos tudatban, hogy a liberális globalizmus védőernyője alatt a haja szála sem görbülhet meg? (Fotó: klubradio.hu)

Ilyeneket mond ez a szörnyeteg levél: „Ezért felkérem önöket, hogy frakciójuk nevében foglaljanak nyilvánosan állást a kormány tervei ellen. Egyben kérem önöket, hogy utasítsanak el minden politikai együttműködést az Európai Parlamentben a FIDESZ képviselőivel egészen addig, amíg Orbán Viktor a hatalomból nem távozott, és amíg szabad és tisztességes, az EU jognak és a nemzetközi normáknak megfelelő választásokat követően új, legitim magyar kormány nem lép hivatalba.”

Mi ez, ha nem a politikai korrektség jegyében megfogalmazott liberális véleményterror? Ki dönthetné el a magyarok többségén kívül, hogy mely választás tisztességes, melyik nem, illetve melyik kormány legitim s melyik nem az? Talán Dobrev?

Dobrev nem a katonákat eresztené szélnek, hanem egyenesen a nemzethez hű kormányt, hogy az EU-birodalom elitje Gyurcsányékon keresztül azt csináljon Magyarországgal, amit csak akar. Mi ez, ha nem az ország szuverenitásának szégyenteljes legyengítése, kiszolgáltatottságának abszurdumig való fokozása? Mi ez, ha nem tiszta puccskísérlet a kormány ellen?  Milyen alapon mert ilyen antidemokratikus arcátlanságot leírni a mentelmi joggal oltalmazott Dobrev Klára, ha nem abban a biztos tudatban, hogy a liberális globalizmus védőernyője alatt a haja szála sem görbülhet meg? Tán mert megvédi őt a láthatatlan hatalom, a gondolat- és véleményszabadság esküdt liberális ellenségeinek serege, a Weberek, Timmermansok, Verhofstadtok vezetésével?

A helyzet több, mint súlyos. Nem véletlenül mondta azt Kövér László házelnök Lengyelországban: védekezni kell azzal szemben, hogy Európában egyes politikai erők ma is “erőszakos népboldogító politikát kívánnak folytatni, immáron a totalitárius vonásokat mutató liberalizmus nevében.”

A ma élő Károlyik, Kun Bélák pedig alig várják, hogy az EU kicsavarja Orbán kezéből a hatalmat és nekik adja át. Ahogy már tett is rá kísérletet.

Ez azonban nyilvánvalóan továbbra sem sikerülhet!

Erre a magyarok jelentik a garanciát.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/74003/pics/lead_800x600.jpg
DK,Dobrev Klára,Frans Timmermans,Guy Verhofstadt,Gyurcsány Ferenc,Károlyi Mihály,Kövér László,Kun Béla,Manfred Weber,puccskísérlet,vörösterror
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-07 11:25:03
Lesz ez a nudliagyú, hitvány alak még porbaf...gó senkiházi a közeljövőben.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-06 09:21:22
A Demokratikus Koalíció (dobrev klára, debil-kretének pártja) már a nevében is merő hazugság, hiszen ez a gyülevész banda sosem volt demokratikus (tömegbelövetés!!!!), és sosem volt koalíció sem, hiszen az égvilágon senkivel, soha nem léptek koalícióra.
Ez a kiindulási alap !!!!
Azt eddig is minden normális (tehát nem "hótkommunista") ember tudta, hogy furcsány mocskos, hazudozó, tömegbelövető sz@rházi furkó ferkó egy rohadt, szemét haza- és nemzetáruló, hát most megtudhatta mindenki, hogy ez a hülye (kunhalmiul: hüje) liba is az !!!! Sőt.
Válaszolok
kata 2019-06-05 21:17:08
Ez a kis szösszenet megjelent a ballibsi sajtóban is? Vagy a dk-s szavazóknál a hazaárulás nem veri ki a biztosítékot? Mert ez a levél simán ebbe a kategóriába tartozik. Ezt akarják a szavazóik? Mert ha megint szankciók jönnek ,nem válogatnak ,hogy te gyurcsánynéra szavaztál, téged nem érintenek a megszorítások! Mikor érjük meg, hogy ezt a két hazaáruló parazita férget kiseprűzzük az országból? Menjenek ahová akarnak, de ne itt rontsák tovább a levegőt! Nagyon kinyílt a csipájuk a négy mandátummal, de nyugtával dícsérjük a napot! Remélem jön még kutyára dér!
Válaszolok
Gyula 2019-06-05 19:39:44
Egyet értek a cikk szerzőjének az írásával !Ezerszer leírom , ha kell ,de véleményem szerint Gyurcsány és Hitler között sok a hasonlóság !Mindkettő mély szegénységből indult , alacsony iskolai végzettségük van és volt ,mindegyikben van és volt diktátori hajlam , De a legnagyobb gond , hogy mindegyik mögött a háttér hatalom volt és van!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?