A hullaszagú kezek örököse Kálmán Olga

Figyelmeztető kettőséget tartogatott az élet ezekre a napokra. Miközben – Kövér László házelnök szavaival – a „Tanácsköztársaságnak nevezett terrorista rémuralom” centenáriumi megemlékezései zajlanak, a vörösterror szellemi örökösei főpolgármester-jelöltet állítottak Kálmán Olga személyében. Gyurcsányné nagyapja révén vér szerint is kötődik a vérengző bolsevizmushoz az 56-os kivégzések felügyelete kapcsán. Férjéről, a beismerten hazudozó, kurvaországozó, szemkilövető böszméről pedig, a Demokratikus Koalíció elnökéről ezek után nehéz lenne tagadni, hogy nem a Kun Bélák, Szamuelyk és Lukács Györgyök szellemi és politikai leszármazottja.

Közülük való Kálmán Olga is, aki természetesen a függetlenség álarcában lépett színre. Ezt legfeljebb azok hiszik el neki, akik majd rá fognak szavazni, miközben ők tudják a legjobban, hogy ez is úgy hazugság, ahogy van. Ha valóban független lenne, akkor Gyurcsányéknak eszükbe sem jutott volna támogatni az indulását.

A kommunista diktatúrák véres szellemi örökségnek az egyik gondozója Kálmán Olga (Fotó: Népszava)

Csak emlékeztetőnek idehozok néhány idézetet Szamuelytől, a halálvonat és a Lenin-fiúk parancsnokától, aki az egyik legkegyetlenebb végrehajtója volt a vörösterrornak.

„Meg akarom mosni kezemet, mert hullaszagú” (Gratz Gusztáv: A forradalmak kora)

„A hatalom a mi kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. [...] A vértől nem kell félni. A vér acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, amely az igazi kommün világához elvezet minket. [...] Aki öklöt emel fel a proletariátusra, az aláírta a saját halálos ítéletét. Ki fogjuk irtani, ha kell, az egész burzsoáziát.” (Salamon Konrád: Rubicon történelmi magazin, 2011 február).

Ugyanott, szintén Salamon Konrádtól.

„Forradalmi katonák, végezzetek gyorsan és könyörtelenül a megfutamodókkal, s aztán előre. Szempillád meg ne rezzenjen, kezed meg ne remegjen soha – a halál útja a győzelem felé vezet.”

Hátborzongató gondolatok.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy esetleges győzelme esetén Kálmán Olga a vörösterror véres eszközeivel akarja Budapestet vezetni. Nem. De azt igen, hogy eddigi műsorvezetői-politikai tevékenységéből kiérződik a nosztalgia azon kommunista diktatúrák iránt, amelyeknek terrorista rémuralma folytán világszerte százmillió ember esett áldozatul.

Nos, ezen diktatúrák szellemi örökségének az egyik gondozója Kálmán Olga. Csak az eszközök változtak. Vérontás helyett a lopakodó liberális diktatúra erősítése migrációval, genderelmélettel, a melegjogok dédelgetésével, keresztényellenességgel.

A lényeg ez. A többi kampányhablaty. Olyan, mint az „Adjuk vissza Budapestet a Budapestieknek.” Ennek tudatában szavazzon rá, aki rá akar szavazni.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/74157/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,diktatúra,Gyurcsány Ferenc,hullaszagú kezek,Kálmán Olga,Kun Béla,Lukács György,Szamuely Tibor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-10 01:39:05
Ennek a nőnek(?) sugárzik a mélyről jövő gyűlölet, és az agresszió a szeméből.
Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ez a "hótkomcsi" luvnya, ha fegyvert kapna a kezében azonnal lőne bárkire, aki nem az ő szája íze szerint szólal meg !!!
Kun Béla II. !!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-06-08 23:22:20
Nagyszerű , remek írás Horváth Úr !! Holnap én is aktivizálom magam...
Válaszolok
kata 2019-06-08 21:01:25
Ezek tudnak olyan semmitmondó jelszavakat kitalálni,hogy azt hinné az ember, egy óvodás szellemi szintjén állnak. Egy épkézláb javaslatuk nincs, de olyan fölénnyel nyilatkozgatnak, mintha már a zsebükben lenne a kinevezés. Remélem a fővárosiak kellő számban vesznek részt a szavazáson annak idején, és megmutatják ennek a semmirevaló bagázsnak, hogy hol a helyük. Gyurcsányéknak most amúgy is nagyon kinyílt a csipájuk, azt hiszik a főváros már a kezükben van, és úgy gondolják, innen már csak egy ugrás lesz visszakerülni az ország élére.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?