Gátlástalan hazudozással akarják legyőzni Orbán Viktort Gyurcsányék

A gátlástalan hazudozás az egyik fő fegyvere a Gyurcsány – Dobrev – Kálmán Olga triumvirátusnak, amivel előbb Tarlós Istvánt akarják térdre kényszeríteni, aztán seregeiket Orbán Viktor ellen vonultatnák föl a 2022-es választásra. A napokban azt az eszmei örökséget mutattam be, ahogy eljutunk a hullaszagú kezeit megmosni akaró Szamuely Tibortól a szemkilövető Gyurcsányon át a véres kommunista örökség legifjabb potenciális gondozójáig, Kálmán Olgáig.

Most a taktikai eszközökre, a gátlástalan hazudozásra hozunk példát, bemutatva, hogy ugyanabban a témában – Karácsony főpolgármester-jelöltségének támogatásában – hogyan változott száznyolcvan fokot Gyurcsány Ferenc álláspontja.

Az európai parlamenti választások másnapján Gyurcsány Ferenc a Parlamentben sajtótájékoztatót tartott és a következőket mondta: „Karácsony Gergely mögött egy négypárti írásos megállapodás van. Nincs semmi oka, hogy elbizonytalanodjon bármelyikük is Karácsony Gergely támogatásában. Nagyon világos, hogy e négy párt támogatásával és remélve a kormánnyal szemben álló társadalmi és egyéb mozgalmak támogatását is, Karácsony Gergely magabiztos győzelmet arathat.”

A gátlástalan hazudozás az egyik fő fegyvere a Gyurcsány – Dobrev – Kálmán Olga triumvirátusnak, amivel előbb Tarlós Istvánt akarják térdre kényszeríteni, aztán seregeiket Orbán Viktor ellen vonultatnák föl a 2022-es választásra (Fotó: Facebook)

Nem sokkal később a Demokratikus Koalíció megváltozott hivatalos álláspontjának közlését Gyurcsány feleségére, Dobrev Klárára bízta. Az már bizonnyal a rinocéroszbőrű pártelnöknek is sok lett volna, ha néhány nap elteltével teljesen mást mond Karácsonnyal kapcsolatban, mint a választások után. Akkor, akikor a politikai klíma semmit nem változott. Dobrev ezt mondta: „Szeretném a budapestiek figyelmébe ajánlani, hogy a főpolgármester-jelölti előválasztáson szavazzanak Kálmán Olgára. (…) Szerintem Kálmán Olga legjobb jelölttel igenis be tudjuk bizonyítani, hogy Budapestnek olyan főpolgármestere tud lenni, aki méltó ahhoz, hogy a város polgárait képviselje.”

Nesze neked hitelesség, nesze neked szavahihetőség.

Miután mint tudjuk, hasonló a hasonlónak örül, arra Kálmán Olga két szintén egymásnak ellentmondó nyilatkozata a legjobb bizonyíték.

Kálmán Olga két hónapja a 24.hu-nak adott interjúban azt hangoztatta, hogy nincsenek politikai ambíciói és meg sem fordult a fejében, hogy a főpolgármester-jelöltségre pályázzon. Mint mondta: „Azt állítom, hogy én biztosan nem fognék ilyen politikai vállalkozásba.”

És tessék, elvállalva a DK felkérését, a minapi, Dobrevvel közösen tartott sajtótájékoztatón önmagára célozva már így nyilatkozott: „Az EP választás megmutatta, hogy a választóknak az az akarata, hogy minél több új szereplő lenne a magyar politikában.”

Jól látható tehát, hogy a gátlástalan hazudozás az új szereplők fiatalabb generációjának is éppoly sajátja, mint kiválasztóinak. Nyilvánvalóan ez vár az egész országra, ha az EP választások után az ellenzék vezetőjévé előlépett Gyurcsány Ferencnek vagy nyúlványainak egy fikarcnyi hatalmat juttatnak a szavazók. S nem csak azért, mert nem adhatnak mást, csak mi lényegük, hanem azért is, mert például a főpolgármesteri székért való küzdelem sem Budapestről, az emberekről szól, hanem a pártok belső erőviszonyairól.

Aki rájuk szavaz, az annyit jelent, mintha beállna ’Itt a piros, hol a pirosat’ játszani mondjuk a Halászbástya árnyékában meghúzódó sötét alakok valamelyikéhez. Csak az a biztos, hogy becsapják.

Orbán Viktor, Tarlós István óta azonban Magyarország, Budapest ezt már nem engedi meg magának. Az emberek tudnak választani!

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/74253/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Demokratikus Koalíció,Dobrev Klára,gátlástalan,Gyurcsány Ferenc,hazugság,Kálmán Olga,Karácsony Gergely,Tarlós István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-11 09:40:16
Örök rejtély marad számomra, hogy erre az aljas emberre(?), meg a hülye pártjára még több százezren szavaznak polgárok ebben a hazában. Abban a hazában, amit ez az őrült elárult, megcsalt, átvert, félrevezetett, tönkretett. Abban a hazában, ahol előfordulhatott az, hogy az 56-os forradalom 50. évfordulóján ez a vadállat belelövetett a tömegbe !!!!!!!
Nézzék meg ennek a bomlott agyú idiótának a fényképét, és borzadjanak el már annak a gondolatától is, hogy ez a vadbarom újra vezetné Magyarországot !!!
Ne adj Isten, hogy ez a hibbant agyú, meg a szedett-vedett pártja ismét kormányra kerüljön !!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?