Darazsak a narancssárga nadrágban

A valóságnak értéke van, méghozzá időtálló! Ha tetszik, mint a gyémánt félkrajcárnak! Igaz, a népmesében a narancssárga nadrágos török szultán elrabolja, hogy beletegye színes gatyójába. Aztán a végén jól ráfarag…  Ilyen színű kakastartója Szakonyi Péter újságírónak is van, erről az ATV nézői élő egyenes adásban győződhettek meg. Nevezett televíziós szereplő láthatóan legalább annyira nem kedveli a valóságot, mint a török szultán, így aztán ő is elrejtheti a kiskakas képében – bögyében mérges darazsakkal – megjelenő „valóságot” narancssárga nadrágjában.

Legutóbb akkor, amikor Orbán Viktor az uniós „bölcsek tanácsának” írt levelet. Ebben a kormányfő egyebek mellett leszögezte, hogy a magyar jogszabályok mindenben megfelelnek az uniós jognak; a magyar bíróságok függetlensége garantált; a szólás- és véleményszabadság helyzete hazánkban rendben van, a legfontosabb közéleti médiumok – az RTL Klub Híradó, a HVG, az ATV, a Blikk, a Népszava – kormánykritikusak. Erre volt szíves Szakonyi Péter kijelenteni, hogy „A magyarok, akik nem Fidesz hívők, azok nagyon jól tudják, hogy ezekből a kijelentésekből egy sem igaz.” Ezzel két legyet is ütött egycsapásra. Először is ugye kéjjel lehazugozta a miniszterelnököt, másodszor – de egyáltalán nem utolsó sorban – a Fidesz-hívő honfitársait simán lehülyézte. Szerinte ugyanis csak a liberális-kommunista polgártársak olyan „okosak”, hogy bólogassanak arra, hogy Orbán hazudik, miközben ők is tudják, hogy nem hazudik, hanem igazat mond. A narancssárga nadrágos ember pedig nyilván azért mond ilyen félrevezető arcátlanságokat, hogy tartsa a lelket a legutóbbi választáson is brutális vereséget elszenvedő libsi-bolsi táborban s hogy elbizonytalanítsa az estleg elbizonytalanítható fideszeseket, hogy tegyék magukévá a hazug liberális tempót. Amit persze nem lehet, de hát próba szerencse. Az ATV-ben jól hangzik.

Szakonyi két legyet is ütött egycsapásra. Először is ugye kéjjel lehazugozta a miniszterelnököt, másodszor – de egyáltalán nem utolsó sorban – a Fidesz-hívő honfitársait simán lehülyézte (Fotó: ATV)

Azt nem gondolom, hogy a hivatásos félrevezető Szakonyi érintettség okán a Pride tiszteletére öltötte magára ezt a szokatlan színű férfi alsót, ennek magánügy lévén egyébként se volna relevanciája. Ám hogy pont a Fidesz színű textiliából készült gatyóban fedte el alsóbb fertályait, abban az – érintettek lenézése, bosszantása mellett – lehet egy jó adag ízlésdeficit is. Megeshet, hogy csak üzenni akart Kerpel-Fronius Gábor momentumos főpolgármester-jelöltnek, aki szintén szereti a színes nadrágokat, s a lilája éppen elszakadt, narancssárgája meg még nincs, hogy bi-bi, neki már van.

Mire is lehet jó egy narancssárga nadrág? Kerpel-Fronius talán éppen a fideszesekhez akar benne közelebb kerülni, mert hogy ő saját bevallása szerint szavazókat szeretne elcsábítani a nemzeti oldalról is. Szakonyi meg egyszerűen ülepfedésre használja a színt, ahova – ha a szükség hozza – hát szellent is jókorát, nagyokat röhögve közben, akarva akaratlanul jelezve, mit is gondol a kormányoldal képviselőiről, támogatóiról.

De hiába próbál erőlködni, a választási eredmények és a közvéleménykutatások rendre azt mutatják, hogy az igazság szúrós fullánkú darazsai révén a valóság gyémánt félkrajcárja rendre visszakerül Orbán Viktorhoz.

Mi pedig jót röhöghetünk rajta, mint gyerekkorunkban a török szultánon.

Szakonyi Péter narancssárga nadrágban középen az ATV A nap híre című műsorában (Fotó: ATV)

A mesebeli török szultán

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/74751/pics/lead_800x600.jpg
Budapest Pride,Gyémánt félkrajcár,Kerpel-Fronius Gábor,kiskakas,narancssárga nadrág,Orbán Viktor,Szakonyi Péter,török szultán
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-06-18 15:55:44
Szakonyi P. annyi butaságot hordott már össze, hogy le sem tudja tagadni; - ezt csak akkor képes az ember, ha jól megfizetik érte! Nem primitív=egyszerű, hanem szó-értelmezési, és szókincs deficitben szenved. A FIDESZ HÍVŐK HELYETT ; - HELYESEN AKKOR MOND IGAZAT! = A VALÓSÁGOT TUDÓK! A bolsi-libsi baromságait benyaló, hülyeségeivel lebutított szerencsétlen magyarok a FÉLREVEZETETT, HAZUGSÁG HÍVŐK!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-18 13:44:19
Ennek a "hótkommunista" szakonyinak (szigorúan kisbetűvel !!!) a politikai éleslátását sem homályosítják - kunhalmiul: homájosítják - el soha a nyilvánvaló tények.
Sőt a tények kifejezetten zavarják őt is, meg a hozzá hasonló agyament hibbantakat !!!
Ez a sok idióta a mai napig sem tudta még levetkőzni a gyógyíthatatlan Orbán fóbiáját, pedig ennyi év után rájöhettek volna már arra, hogy ezzel az örökös ökörködésükkel soha nem mennek semmire !!!!
Én mindenesetre kérek egy kávét >>>>>> habbal !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?