Koncz Zsuzsa Orbángyűlölő gyávasága minősített eset

Nem tudom, fizet-e promóciós díjat a Koncz Zsuzsa – Bródy János kettős Orbán Viktornak, akinek azt köszönhetik, hogy még egyáltalán odafigyel rájuk valaki. Napjainkban zenei megnyilvánulásaik ugyanis teljesen érdektelenek, senkit nem hoznának lázba, ha… Ha nem szítanák benne a gyűlöletet Orbán Viktor ellen. Koncz Vadvilág című lemezének legfrissebben elkészült videoklipjében például így énekel: „Ne mondd, hogy fenn a Várban, a gyógyszer végleg elgurult…” Egy másikban meg így: „Mi lett belőled, mi történt veled / Hogy szégyenkezni kell miattad mindenkinek.”

Hogy hármójuk közül ki miatt kell szégyenkezni, azt az emberek milliói már régen eldöntötték. Orbán Viktor miatt biztosan nem. A nyilvánvaló gyűlöletkeltést pedig – gondolom – nem kell magyarázni. Ami azért különösen furcsa Koncz Zsuzsa szájából, mert ő természetesen ennek az ellenkezőjét állítja: „A mostani világ egyik nagy bűne, hogy hatalmi pozícióból felszította ezt az oktalan gyűlöletet. Ráadásául ez olyan – az emberi természetből is adódó – métely, hogy nyomtalanul eltüntetni szinte lehetetlen. (24.hu)”

Koncz Zsuzsa Orbán Viktorra célozgat, miközben a gyűlölet mérgezett kútjának forrása nem Orbán Viktor, hanem elvtársa, Kornis Mihály SZDSZ-es drámaíró, aki még 1993-ban mondta: „Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.” (Fotó: Blikk)

Ugye kimondatlanul itt is Orbán Viktorra célozgat, miközben nem kétséges, a gyűlölet mérgezett kútjának kiapadhatatlan forrása nem Orbán Viktor, hanem elvtársa, Kornis Mihály SZDSZ-es drámaíró, aki még 1993-ban mondta: „Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.”

Félrevezető, sunyi hazudozásával azonban piócaként tapad Orbánra, szívja a vérét neki is és az őt szerető magyaroknak is. Ha ugyanis nem hívná föl a figyelmet magára azzal, hogy lemezén, videoklipjében rendre nekiront a miniszterelnöknek, akkor a kutya sem figyelne rá. A daloknak ugyanis zenei értéke vajmi csekély, és csak arra jó, hogy átverjék a közönséget. A publikum ugyanis jó kis Koncz Zsuzsa koncertre készül, ahol a fiatalságot idéző nosztalgikus dalokat élvezheti megint. Csakhogy ezek a találkozások már nem a szórakoztatást, a nosztalgiázást szolgálják, hanem egyfajta hangos csomagolóanyagként szolgálnak az Orbán Viktort és kormányát folyamatosan támadó szerzeményeknek. Hogy minél több gyanútlan, szórakozni vágyó embert próbáljanak letéríteni a józan gondolkodás, a nemzetszeretet biztos talajáról, illetve az ex-SZDSZ-es, ma már gyurcsányista - momentumos törzsközönségnek újabb alkalmat adjanak a markukba röhögésre, az ökölrázásra, az Orbánellenes gyűlölet tovább erősítésére.

Ráadásul sunyi, SZDSZ-es módon és alávaló gyávasággal. Koncz Zsuzsa gyávasága azért minősített eset, mert konkrétan soha nem mondja ki, hogy bizony ő nagyon is Orbán Viktort ekézi. Nem mondja azt, hogy Orbánnak gurult el a gyógyszere, csak „szelíden” utal rá, hogy „…fenn a Várban, a gyógyszer végleg elgurult”. S közben öklöt rázatva lázít, aztán a bölcs liberális jövőbelátásával igyekszik reményt adni, hogy visszajönnek még a kommunisták, mintha lenne, aki rajtuk kívül várná őket: „Hidd el, hogy megfordulhat egyszer még a szél!”

Gyávaságát Koncz maga is bevallotta egy ATV-s interjúban, amikor a műsorvezető is Orbán nevét akarva hallani jelezte, hogy nyilatkozatából az ellenzéki érzületű hallgatók ugyanarra a személyre asszociálnak. „Belőlem ezt nem fogod kihúzni” – válaszolta „viccesen”. Naná, hogy nem, hiszen hülye lenne kukába dobni pótolhatatlan reklámvédjegyét.

S bár a szél ugyan megfordulhat, de szinte bizonyos, hogy nem fog. 3 millió ember ugyanis nem tévedhet.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/74865/pics/lead_800x600.jpg
24.hu,ATV,Bródy János,Gyáva,Koncz Zsuzsa,Kornis Mihály,Orbán Viktor,Orbángyűlölet,Vadvilág
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Angéla 2019-08-13 10:57:48
Szerintem Bródy János dalait előbb vagy utóbb a nemzeti önismeret tantárgyának kötelező mellékleteként fogják tanítani az iskolákban.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-20 14:48:52
Őszintén, tiszta szívvel kérdezem:
Érdemes még egyetlen szót is vesztegetni erre a két hibbant birkára ?!
Ugyanis ezek pontosan azért rikácsolnak időnként, hogy végre beszéljen már róluk valaki. Mindegy mit, csak beszéljenek róluk. Érdektelenek, uncsik !!!!!
Nem kéne megadni nekik ezt a "szereplési" lehetőséget sem !!!!
Válaszolok
kata 2019-06-19 19:50:16
Ez a kivénhedt ráncos bocskor eltolhatná már a biciklit, mert elvtársával eljutottak oda, hogy a belterjes libsiken kívül már nem kíváncsi rájuk senki. Mindenki tudja már a koncerteken mire számíthat tőlük, hát éljenek meg a saját fajtájukból. El ne képzeljék, hogy még fizetünk is azért, hogy gyalázzák Orbánt. Lejárt az idejük, de ezt nem hajlandók tudomásul venni. Majd megértik, ha egy tanteremre való ember sem jön össze hallgatni ezt a két sértődött díszpintyet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?