Címlap – Az ellenzék a köztörvényes bűnözést vette oltalmába

Mostanában szinte csak a főpolgármester-jelölti előválasztásról esik szó a nyilvánosság előtt. Ráadásul az is az egymással konkuráló ellenzéki jelöltek tálalásában, vagyis igazi szakmai kritika nélkül. Így Kálmánék nem győzik simogatni a budapestiek fejét, mondván, ha ők jönnek októberben, akkor minden más lesz, soha olyan boldog és problémamentes élete nem volt még a fővárosiaknak, mint amilyet majd ők idevarázsolnak. Bár Tarlós István elejtett egy-két, számukra nem túl hízelgő mondatot. Eszerint a jelölteknek érdemes lenne inkább előorvosi vizsgálaton átesni, illetve, hogy ígéretcunamijuk felének megvalósulása már folyamatban van, a másik fele pedig megvalósíthatatlan. Ez azonban fikarcnyit sem zavarja őket a budapestiek további krónikus félrevezetésében. Ahogy az már ezektől az emberektől és a mögöttük lévő pártoktól megszokott.

Ezért is jó dolog nézni a Hírtv egyik új műsorát, a Címlapot, amelyben üde színfoltként négy hölgy beszélget aktuális politikai kérdéseinkről. Akik nemcsak nagyobb esztétikai élményt nyújtanak, mint a briliáns érvelő Gajdics Ottó vagy G. Fodor Gábor, de a témaválasztáson túl a hölgyek által felvetett szempontok között is találunk olyanokat, amelyekről kevesebbet beszélünk manapság, pedig nagyon is befolyásolhatják akár a főpolgármester-választás kimenetelét is.

Gyurcsányék Czeglédyvel a bírósági folyosón. Már a EP-listára tételnél kilógott a lóláb, mert az utolsó hely mandátumot biztosan nem, de a mentelmi jogot annál inkább jelentett Czeglédynek (Fotó: Magyar Nemzet / Havran Zoltán)

Nemrég például a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt Czeglédy Csaba viselt dolgaival is foglalkoztak. Pontosabban azokkal a szervezetekkel, amelyek az ellenzék aktív közreműködésével, egy joghézagot kihasználva, valószínűleg inkább azzal előre kalkulálva megakadályozták, hogy az EP képviselőjelöltté tett Czeglédy büntetőügye folytatódjon.

A műsorban szereplő hölgyek ragyogóan mutattak rá, hogy itt egyszerűen egy kiskapu kihasználásáról van szó, hogy a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) ellenzéki tagjai egyszerűen falaztak a köztörvényes Czeglédinek, akinek bírósági tárgyalásán a fél Demokratikus Koalíció ott rágta a körmét a folyosón Gyurcsánytól kezdve Dobreven át Molnár Csabáig. Sőt, már a EP-listára tételnél kilógott a lóláb, mert az utolsó hely mandátumot biztosan nem, de a mentelmi jogot annál inkább jelentett Czeglédynek.

A mentelmi jog visszavonásához ugyanis az NVB tagjai kétharmadának szavazatára lett volna szükség, ám a név szerint ismert ellenzékiek ezt megakadályozták, ellene szavaztak. És milyen furcsa, a mögöttük lévő ellenzéki pártok egyike sem kiáltott föl, hogy ez disznóság, hogy egy köztörvényest  nem védhet a hazai igazságszolgáltatási rendszer.   

Ismert, hogy a Czeglédy által irányított bűnszervezet vállalkozásoknak, köztük több Magyarországon működő multinacionális cégnek közvetített diákmunkaerőt 2011-től 2017-ig. Az ügyészség szerint Czeglédy iránymutatásai alapján olyan számlázási láncolatot hoztak létre, amelynek az alsó szintjén iskolaszövetkezetek, középső szintjén ténylegesen gazdasági tevékenységet nem, csak átszámlázást végző gazdasági társaságok voltak, a legfelső szintjén pedig a Czeglédi-féle Humán Operátor Zrt. állt. Az okozott kár több, mint 6 milliárd forint.

Ezt akarják büntetlenül hagyni az ellenzéki pártok. Kétszer kettő, hogy ezúttal is a bűn oldalára álltak, újfent bebizonyítva, hogy a választók számukra csak eszközt jelentenek önös hatalmi céljaik megvalósításához. Legyen szó EP-választásról, vagy most éppen főpolgármester-jelölésről.

Nagyon hasznos, hogy a Címlap hölgyei melegen tartották a témát, hisz októberben önkormányzati választás lesz – éppen az ezeknek falazó ellenzéki pártoknak a jelöltjeivel… Nem szabad hibázni, úgy kell tenni, mint a kiselefántok tesznek, akik sohasem felejtenek…

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/74998/pics/lead_800x600.jpg
címlap,Czeglédy Csaba,Dobrev Klára,EP-választás,Gyurcsány Ferenc,HírTV,Humán Operátor Zrt,Nemzeti Választási Bizottság,Tarlós István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-24 09:43:48
Csupán egy apró(villa) kiegészítés még.
Emlékeznek a valamikori Salamon Béla kabaréjelenetére ?!
" Ha én egyszer kinyitom a számat !!!!
Ha én egyszer elkezdek beszélni !!!!! "
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-24 09:35:38
Rengeteget tudhat ez az ügyvédbojtársegéd a furcsány, a furcsányné, a (ro)botka, a mesterházi, a szanyi, a tóth berci (mind kisbetű !!!!) viselt dolgairól, ha körömszakadtáig védik ezt a mocskos csalót.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?