Pojácázták, bunkózták Tarlóst, aztán jót röhögtek rajta

„Nekem mindegy, melyik induló nyer, de ettől függetlenül az egész dolog egy választásnak álcázott marketingtevékenység. Agitpropművelet, tömegmanipuláció, a sajtóban való szakadatlan forgolódás…” – Tarlós István Magyar Nemzetben megjelent írásából való az idézet.

A főpolgármester tényszerű, senki számára nem sértő stílusú írása helyzetértékelés arról, mit gondol ő a végre lezárult ellenzéki előválasztásról.

Ehhez képest nézzük, hogy reagáltak erre a versenyben érintett pártok képviselői az ATV A nap híre című műsorában. Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja egyenesen lebunkózta Tarlós Istvánt, bunkóságcunamit emlegetve azzal kapcsolatban, ami vele együtt ellepte az elmúlt években Budapestet. De ez még nem volt elég a DK-s asszonynak, a következő hozzászólásában egyenesen pojácának nevezte a főpolgármestert. „Összességében én Tarlós Istvánról azt mondom, hogy egy pojáca” – vágta ki magából a Gyurcsány által kiképzett, virtigli DK-shoz illő, gyomorból jövő gyűlölettel. Arról persze elfelejtett megemlékezni, amikor éppen ő zokogta a kamerába krokodilkönnyeket hullatva a téli ellenzéki MTVA elleni „ostrom” idején sérelmét, hogy levették a fejéről a sapkáját... A pojáca magyarul ugye bohócot, nevetségesen viselkedő személyt jelent. A bunkózással, pojácázással kapcsolatos valódi címzettekről ezek után gondolom szükségtelen többet mondani.

Vadai Ágnes: „Összességében én Tarlós Istvánról azt mondom, hogy egy pojáca” (Fotó: Pesti Srácok)

Ott ült az asztalnál Nemes Balázs is, a Momentum szóvivője, akinek semmi kifogása nem volt Vadai minősíthetetlen megnyivánulásaival kapcsolatban, sőt lesajnálóan ráerősített a kilenc éve sikert sikerre halmozó Tarlósról, hogy „Szegénykém nem a legélesebb kés a fiókban”. A háttérben gúnyos kuncogás.  Majd talán Murányi András exnépszabadságos, a társadalmi támogatottsággal lényegében nem rendelkező, a parlamentben csak az MSZP szívessége alapján bejutott Párbeszéd kommunikációs igazgatója lesajnálóan ledrágapistabácsizta a főpolgármestert. Nyilván a szolidaritás, az emberi méltóság, a kölcsönös tisztelet jegyében, ahogy ez már a liberálissá átváltozott bolsevikoktól elvárásaikban megszokott.

Arról azonban egy kukk sem esett, micsoda marhaság például a momentumos Kerpel-Fronius jól hangzó, de megvalósíthatatlan javaslata, miszerint az építtetőknek előírná, hogy az általuk emelt lakások 30 százalékát a piaci ár feléért ajánlják föl az önkormányzatoknak. Hogy milyen disznóságokat művelt Karácsony a zuglói parkolással és más zűrös dolgokkal kapcsolatban polgármestersége idején, vagy hogy Kálmán Olga miként akarná megreformálni az egészségügyet, miközben arra a főpolgármesternek semmiféle jogi lehetősége nincs.  

Hogy itt előválasztás címén valójában becsapták az embereket és a jelöltek bántó felkészületlenséget árultak el, amint azt Tarlós István írásában leszögezte, arról a „függetlenobjektív” tájékoztatás jegyében véletlenül egy szó sem esett.

 

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/75217/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Bunkóság,Demokratikus Koalíció,Karácsony Gergely,Kerpel-Fronius Gábor,Murányi András,Nemes Balázs,pojáca,Tarlós István,Vadai Ágnes,Zugló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
David válasza: éva bejegyzésére 2019-07-27 14:44:36
Tehát a helyes cím az lenne hogy: "POJÁCÁK, BUNKÓZTÁK TARLÓST, AZTÁN JÓT RÖHÖGTEK RAJTA"
Válaszolok
éva 2019-06-27 17:07:51
V adai is tudja;- MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI ! CSAK A SAJÁT NÉVJEGYÉT OSZTOGATHATJA, MERT NEM TUD MÁST ELKÉPZELNI. EZÉRT LESZ AZ Ő FEJÉBŐL KIPRÉSELT PRIMITÍV VÉLEMÉNY; = PROLI, "POJÁCA" mert a nagy igazság: -
- AKI MONDJA MÁSRA, AZ VALÓ IGAZ (SAJÁT) MAGÁRA!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-06-27 07:20:37
A magunk fajták meg az én véleményem is , hogy ameddig nem tépjük ki a nyelvüket, nem vágjuk egy szívlapáttal fejbe ezeket a kommunista - bolsevik - liba csőcselékhez, csürhéhez tartozó KOMMENISTA - BOLSEVIK - LIBA degenerált idióta kretén , féreg, KOMCSI - BOLSI - LIBCSI NŐSTÉNY CSATORNA PATKÁNYOKAT és a HÍM SOVINISZTA CSATORNA PATKÁNYOKAT , addig bármit megtesznek , mert büntetlenül megtehetik...és állandóan elmennek a falig !!!Hogy nem meséljük el nekik, hogy mi az igazság ...azért van nekik még mindig 30 - 40 % proli, panel patkány támogatottságuk !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?