Soros nem léphet Kun Béla örökébe

Krimiszerűnek nevezte Orbán Viktor az Európai Unió új vezetőinek megválasztási alkudozását, tegyük hozzá, teljes joggal. Hiszen milyen is lehetne az a helyzet, ha egy kereszténydemokrata identitású párt sokat veszítve ugyan népszerűségéből – a rivális szocialistákkal együtt –, de végül megnyeri az EP-választásokat, majd ujjongva átadja az Európai Bizottság elnöki tisztének jelölési jogát az általa legyőzötteknek. Mintha Orbán Viktor az áprilisi kétharmad után őrült módon Karácsony Gergelyt kérte volna fel kormányalakításra. Aki nem mellesleg itthon éppoly sorosista, mint az EU-ban a holland Timmermans, akiknek közreműködésével az Unióban megkísérelték volna átszabni Közép-Európát is a migránsbarát, keresztényellenes országok gyűjtőhelyévé. Normális dolog ez? Normális dolog azért győzni, hogy utána kiszolgáltassuk a ránk szavazó polgárokat ellenfelünknek, magunkat pedig önfelszámolásra ítéljük? Hiszen ezek után még egyszer nem lesz olyan bolond, aki az Európai Néppárt (EPP) erőire szavazna konzervatív, jobboldali, keresztény identitása miatt, az biztos. Orbán Viktor éppen erre hívta föl a figyelmet az EPP elnökének írt levelében, hiszen ez a párt öngyilkosságához, Európa széthullásához vezethet.

Az evangélikus pap lánya, Merkel saját lelkéből már rég kitakarította Istent s vele együtt a tisztességet (Fotó: Daily Times)

Július van, amikor Európa két védőszentjére emlékezünk. Szent Benedekre, aki itáliai nemesi család sarjaként a város romlottsága miatt önként hagyta ott római tanulmányait. Szent Brigittát pedig a szegények gondviselőjeként ünnepeljük. Ha pedig kereszténység és Európai Unió, akkor nyugodtan idehozhatjuk a katolikus alapítókat, Adenauert, De Gasperit és Schumant, akiknek boldoggá avatása folyamatban van. Szent II. János Pál mondta róluk: „Hogyan is becsülhetnénk alá azt a tényt, hogy 1951-ben, mielőtt megkezdődtek volna a kényes kérdéseket érintő tárgyalások, egy Rajna-parti bencés kolostorban találkoztak, hogy elmélkedjenek és imádkozzanak?”

Vajon mit gondol erről Angela Merkel, akit sokáig Helmut Kohl teljeskörű örökösének tekintettek? Ő biztosan nem imádkozott a kényes kérdésekről való alkudozások előtt, ellenkező esetben a Timmermansot támogató javaslat föl sem merül benne. Számára fontosabb lehet a láthatatlan globalista háttérhatalom gazdasági érdekeinek a kiszolgálása, Soros György NGO-inak pénzelése, mint a keresztényi gyökerek útmutatása, a választók millióinak tett ígéretének megtartása. A tények mindenképpen arra utalnak, hogy igen! Nincs gyereke, a jövőjét képtelen a család részeként elképzelni, példaadással nem tud élenjárni, hogy a kontinens polgárai Európa védőszentjeihez, alapítói értékeihez csatlakozva családban tervezhessék jövőjüket. Úgy fest, az evangélikus pap lánya, Merkel saját lelkéből már rég kitakarította Istent s vele együtt a tisztességet.

Orbán Viktorból azonban egyik sem hiányzik. Következetes politikájának, értékalapú szövetségesei támogatásának köszönhető, hogy a Néppárt tagjai fellázadtak Merkel áruló alkuja ellen.

100 évvel korábban sajnos, nem lázadt fel senki az ellen, hogy Károlyi átadja a hatalmat Kun Béláéknak. Tudjuk, milyen véres vége lett. Napjainkban Soros György nem léphet Kun Béla örökébe.

Bízunk benne, hogy Orbánék meg tudják akadályozni, hogy ez a krimiszerű helyzet tragikus véget érjen.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/75478/pics/lead_800x600.jpg
Adenauer,Angela Merkel,De Gasperi,Európai Néppárt,Frans Timmermans,Kun Béla,ngo,Orbán Viktor,Schuman,Soros György,Szent II. János Pál
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-07-03 19:17:05
Soha nem lehetett szépnek nevezni eme némbert, de ezen a fotón olyan pocsék, hogy gyermeket lehet vele ijeszteni. Velejéig gonosz mivolta, aljassága szépen kiült a képére.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?