Mocsoktermelő – Gyurcsány képtelen elviselni Orbán sikerét

Most, hogy Orbán Viktor vezetésével a V4-ek példás egysége is hozzájárult ahhoz, hogy a magyarokat lenéző, rájuk dehonesztáló megállapításokat tevő sorosista csúcsjelöltek – Timmermans és Weber – csúfos kudarcot szenvedtek az Európai Bizottság elnöki székéért folyó versenyben, Gyurcsány Ferenc megint elérkezettnek látta az időt, hogy a benne termelődő mocsoknak ismét kinyissa az ajtaját. Az orvosi diagnózis szerint valószínűsíthető paranoiája alapján ugyanis egyszerűen képtelen elviselni Orbán Viktor sikerét. Része a diagnózisnak az is, hogy bár tudatában van, hogy mocskolódására az emberek milliói nagy ívben tesznek, a választók 70 százaléka, 5,6 millió ember egyenesen elutasítja személyiségét, önmaga megnyugtatására és talán együgyű szórakoztatására kényszeresen újra és újra utat enged a szennynek.    

Most, hogy Orbán Viktor vezetésével a V4-ek példás egysége is hozzájárult ahhoz, hogy a magyarokat lenéző, rájuk dehonesztáló megállapításokat tevő sorosista csúcsjelöltek – Timmermans és Weber – csúfos kudarcot szenvedtek az Európai Bizottság elnöki székéért folyó versenyben, Gyurcsány Ferenc megint elérkezettnek látta az időt, hogy a benne termelődő mocsoknak ismét kinyissa az ajtaját (Fotó: Index.hu)

Tudjuk, hogy mióta a Demokratikus Koalíció főpolgármesteraspiránsi „spitzenkandidátja”, Kálmán Olga úgy járt, mint Weber és a magyarokat antiszemitázó, populistázó hollandus, tehát bukott egy óriásit, azóta ki se dugta az orrát a barlangjából a nyilvánosság elé. Nyilván nem akarta vállalni a szembesítést azzal a kudarccal, amelynek ellenkezőjét az EP választások pirruszi sikerén felbuzdulva már a DK elválaszthatatlan részének tekintette. Kálmán Olga látványos bukása éppen azt igazolta, hogy „Egy lószart, mama!” – hogy klasszikusokat idézzünk. Pedig még „büszkélkedhetett” volna is embereivel, a záróeseményen meg nem jelenő Kálmán Olga füllentgetéseivel, Gréczy Zsolt Kálmán alulöltözöttségéről (Bayer Zsolt szerint papucs és bugyi) szóló vakításával bizonyította, hogy bizony mennyire jó tanítványai a párt Pinokkio növekvő orrára hajazó elnöke mocsokgyártó lelkületének.

Most az Európai Bizottság kemény alkuk végén megnevezett, valószínűsíthetően új elnöke, Ursula von der Leyen miatt igyekszik kárörvendően röhögni Orbánon. Mint a hatéves gyerek az óvodában ujjal mutogat, hogy von der Leyen Európai Egyesült Államok-párti, kiáll az azonosneműek házassága mellett, hogy számára nem egyenlő a migráció a terrorizmussal. Szinte hallom a nyerítését, amikor mondja, hogy ő a legliberálisabb és legbaloldalibb kereszténydemokrata.

Magyarán Gyurcsány ezzel azt akarja mondani, hogy szerinte Orbán olyan gyenge ember, hogy még saját ellenségét is képes megszavazni. Ha Weberre és Timmermansra gondolunk, akkor már látszik, hogy ez sem igaz, hiszen hazánk legfőbb ellenségeitől tudta megvédeni az országot.

Lássuk, mit mond az új helyzetről a magyar miniszterelnök: „véleménykülönbségek vannak, viták is lesznek, de az esélye ezeknek a küzdelmeknek a sikeres megújulásra ma sokkal jobbak, mint korábban voltak.” Arról nem beszélve, hogy az utód nélküli Jean-Claude Juncker után most „egy hétgyerekes családanyát választottunk meg a bizottság élére, ez már önmagában sokat elárul arról, hogy fordulat várható Európában. (…) A különbség az, hogy most nagyobb esélyünk van a sikerre, mint bármikor korábban volt”.

Istenem, micsoda különbség van a két nyilatkozat, a két ember között! Mark Twain szerint, ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és ellátjuk minden jóval, nem fog megharapni. Ez a legfőbb különbség a kutya és az ember között.

Pont.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/75523/pics/lead_800x600.jpg
antiszemita,Bayer Zsolt,Demokratikus Koalíció,Frans Timmermans,Gréczy Zsolt,Gyurcsány Ferenc,Kálmán Olga,Manfred Weber,mocsoktermelő,Orbán Viktor,populista,Ursula von der Leyen
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
László válasza: kata bejegyzésére 2019-07-05 10:50:09
Kata értelmes nőnek tűnsz,akkor miért beszélsz ennyi hülyeséget
Válaszolok
kata 2019-07-03 19:35:07
Én már régóta mondom, hogy fletónak óriási kisebbségi érzése van Orbánnal szemben.
És ezt nem tudja már leplezni sem. Egyre ordenárébb hangnemben nyilatkozik Orbánról, hátha egyszer sikerül felidegesíteni, vagy legalább vitára kényszeríteni. És az esik neki rosszul, de nagyon, hogy Orbán szóra sem méltatja őfostosságát. Nem is értem mit képzel magáról ez a nímand, hogy meri még egy lapon is említeni magát Orbánnal. A miniszterelnök évek óta vezeti sikeresen az országot, egyre nagyobb a tekintélye a világban. Ez a szerencsétlen pedig egy bukott gazember, aki csak a szerencsének és az elévüléseknek, na meg némely baráti bíráknak köszönheti, hogy nincs börtönben. Sajnos el kell viselnünk, amíg vannak olyan honfitársaink akik még mindig hisznek neki és szavaznak rá, de egyszer mindennek vége szakad, és ha így folytatja, a komának sem lesz túl szép vége - májzsugor, esetleg alkoholos demencia, vagy más rémség verheti le a lábáról.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?