Elképesztő! – Dobrev a gyerekeivel a Pride-on

Mikor megláttam Dobrev Klára Facebook-posztját, amelyen két gyermekével áll a Kossuth tér közepén, háttérben a Pride felvonulásra váró félmeztelen, rózsaszínhajú, hagyományos értékek mentén élő ember számára rokonszenvet egyáltalán nem ébresztő gyülekezőkkel, nagyon meglepődtem.

Nem gondolom, hogy Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc bármilyen módon is érintett lenne az azonos neműek egymás iránti vonzódásában, de szemlátomást mindent elkövetnek azért, hogy ez a meleg közösség minél nagyobb hangerővel legyen képes demonstrálni a másságát, minél szélesebb körben tegye ismertté nemi identitását annak reményében, hogy többen csatlakoznak hozzájuk, és így minél nagyobb létszámmal tudják demonstrálni a többségi társadalommal mindig is szemben álló politikájukat.

Az különösen elképesztő, hogy Dobrev a pusztító üzenet célba juttatásához még saját gyermekeit is képes eszközül felhasználni, hogy hitvány politikájához erősíteni próbálják soha nem volt hitelességüket (Fotó: Facebook)

Valószínűsítem, hogy a meleggé válás nem reklám kérdése. Az érintettek nem attól vonzódnak az azonosneműekhez, mert megtetszik nekik a szivárvány színű zászló, a Pride-on bőrtangában való csípőringatás vagy az azonos nemű félmeztelen emberek nyilvános ölelkezése.

Ennek mélyebb okai lehetnek, amihez a heteroszexuális társadalmi többségnek alapvetően semmi köze. Semmi köze egészen addig, amíg ezt a fajta másságot az elfogadás békanyálán nem akarják leerőszakolni a torkán. Nem akarják az embereket rábeszélni arra, amit maguktól sohasem tennének. Vagy ha mégis, akkor nem kell rábeszélni őket. Nem kell hozzá ekkora felhajtás, nem kell hozzá az idén már az egész júniust átívelő rendezvénysorozat, amit néhány éve még megúsztunk sokkal rövidebb alkalmakkal.

A legszörnyűbb az, hogy Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc teljesen tisztában van vele, hogy a melegvilág eszkalálódása a társadalmak romlásához, az emberiség újratermelődésének felszámolásához vezet.

A magyar Alaptörvény nem véletlenül rögzíti, hogy Magyarországon házassághoz csak férfinak és nőnek van joga, hiszen csak ők képesek arra, hogy gyereket nemzzenek. Csak ők képesek arra, hogy a társadalom folytonosságához hozzájáruljanak, hogy a magyarságnak újabb ezeréves felívelő jövőképe legyen.   

Nem gondolom, hogy Dobrev Klára anyaként másfajta jövőt gondol saját gyermekeinek.  Még akkor sem, ha ennek éppen az ellenkezőjéért demonstrál, ennek az ellenkezőjét hirdeti Facebook-oldalán. „Egy olyan országban hiszek, ahol a gyűlölet helyett szeretet, kirekesztés helyett pedig befogadás van. Anyaként elképesztő büszkeséggel tölt el, hogy olyan gyerekeim vannak, akik így gondolkoznak. Annával és Tomival – és természetesen még sok más ezer emberrel együtt – a Budapest Pride-on vagyunk.”

A Demokratikus Koalíció politikája konfliktusokat, leépülést, a pusztulást hozná Magyarországra. A genderizmussal, a melegjogokkal, az Európai Egyesült Államok támogatásával folyamatosan készülve arra, hogy egyszer kirúghassák a sámlit az önálló fejlődésért küzdő nemzetállamok lába alól.

Az különösen elképesztő, hogy pusztító üzenetük célba juttatásához még saját gyermekeiket is képesek eszközül felhasználni, hogy hitvány politikájukhoz erősíteni próbálják soha nem volt hitelességüket.

Őszintén szurkolok Annának és Tominak, hogy – bármit is hablatyolnak otthon a szülei kirekesztésről, gyűlöletről, szeretetről és befogadásról – öntudatukra ébredve képesek lesznek saját érzésviláguknak megfelelő felnőtt életet élni.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/75705/pics/lead_800x600.jpg
Budapest Pride,Dobrev Klára,Európai Egyesült Államok,genderizmus,Gyurcsány Ferenc,melegzászló,szivárványszín
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-07-10 21:10:37
Így van! Farmerben és koszos tornacipőben! Lehet, hogy a gyerekek maguktól is mentek volna, de akkor is le kellett volna őket beszélni! De ez a gyalázatos pár mindenből politikai tőkét akar kovácsolni magának. Szégyentelenek!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-07-10 12:30:27
Majd elfelejtettem:
Mai hír, hogy Izrael magyarországi nagykövete fogadta furcsány (hazugláda, tömegbelövető gazember) ferkót, AKI A HIVATALOS AKTUSON TORNACIPŐBEN JELENT MEG !!!!!!
Úgyhogy van kitől, és van mit tanulniuk a szerencsétlen, többszörösen hátrányos helyzetű furcsány gyerekeknek !!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-07-10 12:04:08
Ne háborgassuk ezt a barom murvát, meg a "kedves családját" !!!!
Hadd tanuljanak azok a gyerekek a hülye anyjuktól - meg a gazember apjuktól - minél több állatságot. Kellenek a tinók is a soros-csicska CEU egyetemre !!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?