Gy. Németh Erzsébet marhatőggyel a kezében

Ha az elmúlt napokban rendeztek volna versenyt arról, hogy ki tudja leggyorsabban elkapni a szarva közt a tőgyét, akkor Gy. Németh Erzsébet biztosan a dobogó legfelső fokára állhatott volna föl.

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja, fővárosi képviselő és főokos, jelen állás szerint az ellenzék XVII. kerületi polgármesterjelöltje arra a különös mutatványra is képes volt, hogy egyetlen nyilatkozaton belül elmondjon több fals információt is. Egyetlen nyilatkozaton belül kapja el szarva közt a tőgyét, amit ugye ott csak az a jóember keresi, akinek elmentek otthonról, rosszabb esetben aki szándékosan akarja félrevezetni a publikumot.

Ha az elmúlt napokban rendeztek volna versenyt arról, hogy ki tudja leggyorsabban elkapni a szarva közt a tőgyét, akkor Gy. Németh Erzsébet biztosan a dobogó legfelső fokára állhatott volna föl. (Fotó: ATV)

Mondjuk a DK az a párt a honi közéletben, amely a valótlanságok terjesztését vagy az adott szó megszegését talán a legprofibban csinálja anélkül, hogy annak rá nézve bármiféle negatív következménye lenne. Legalábbis a hangos és széleskörű ballib médiában, hiszen azért országosan tagadhatatlan, hogy a legelutasítottabb magyar politikus maga a pártelnök, Gyurcsány Ferenc. Ami arra utal, hogy a liberálisoknak is csak látszólag szabad mindent, mert a magyarok átlátnak a szitán s a megfelkelő időpontban – mondjuk választásokkor – oda helyezik őket, ahová éppen valók: a sötét sarok kicsiny vesztes ellenzéki kupacába.

Nos, ezért az „eredményért” dolgozott az elmúlt napokban Gy. Németh Erzsébet is, a legkudarcosabb magyar politikusok pápájának tanítványa.

Először azzal hozakodott elő, hogy a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban nincs működő CT készülék. Ezzel még önmagában nem lett volna baj, ha azt is hozzáteszi, hogy a kórház a gép műszaki hibája ellenére megoldotta mind a sürgősségi, mind az ütemezett CT vizsgálatra váró betegek ellátását arra a nyolc napra, amíg a hibát elhárították. Ellátás nélkül tehát senki nem maradt. Ezúttal is működött az a fővárosi gyakorlat, ha az egyik egészségügyi intézményben elromlik egy fontos berendezés, például a CT, akkor a biztonsági tervnek megfelelően segítenek az ellátásban a kijelölt kórházak, intézmények. Gy. Németh, s őt követően a ballib sajtó tehát valótlant állított, a téma felvetése csak arra volt jó, hogy hangulatot keltsen a kormány ellen, hogy kampányoljon a DK-nak és saját magának az októberi választásra.

A szarva közt a tőgyét elkapó verseny aktuális győztese néhány napra rá a ferihegyi zaj ügyében Tarlós Istvánt igyekezett hülyére venni, aki – Gy. Németh szerint – nincs tisztában azzal, mely kerület szenvedi el a legnagyobb zajterhelést. Szerinte nem a XVIII., amely 85 százalékban érintett, hanem a XVII., amely a maradékba tartozik, s ahol néhány alkalommal levitt néhány háztetőcserepet a leszálló gépek keltette légörvény. Tarlósba rugdosásnak persze jó ez a szöveg, ahogy a saját kampányblúza gallérját is lehet vele fényesíteni, csak egy baj van vele, hogy egy szó sem igaz belőle. De ez ugye nem baj, mert liberáliséknak mindent szabad, még valótlanságot állítani is.

Mert ugye mi más lenne az a minden alapot nélkülöző állítás is, hogy a Fidesz lopott pénzből fizeti az októberi választások aktivistáit, esetenként 3-5 ezer forintot óránként. „Lehet, hogy durva, de azt gondolom, hogy a Fidesz ebből fizeti meg az aktivistáit” – replikázott a kételkedő riporteri közbevetésre. Ezzel szintén az a baj, hogy egy szó sem igaz belőle, amit maga Gy. Németh is bevallott a beszélgetés során az „azt gondolom” kitétellel. Bizonyítékot ugyanis ezúttal sem mutatott fel, mocskolódó rágalmait annál nagyobb hévvel tolta ki magából.

Nos, hát ennyit aktuálisan az elmúlt napok tőgyelkapó versenyéről, meg a Demokratikus Koalíció valósághoz fűződő változatlan torz viszonyáról.

Egyébként a vizuális típusok biztosan könnyen el tudják képzelni Gy. Némethet mosolyogva egy hatalmas marhatőggyel a kezében. Akár menő választási kampányfotó is lehetne belőle a polgármesterjelölt asszonynak, nem igaz?

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/82104/pics/lead_800x600.jpg
CT/MR,Demokratikus Koalíció,Gy. Németh Erzsébet,liberális,Szarva közt a tőgyét,Tarlós István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-08-08 20:41:47
SAJNÁLATOSAN ! Csőlátású az, aki nem látta még be eddig, azt' - nem lehet fellépni ellenük Brüsszel = Nemzetellenes Politikája miatt!
Nem lehet széllel szemben ......
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-06 15:51:31
Először is vegyük figyelembe a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁNAK ide vonatkozó pontját, mely így szól:
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
Lejegyezte Prof. Dr. Bokor Imre
Másodszor:
A FIDESZ-KDNP, és a kormány saját magának is köszönheti, hogy az ilyen csőagyúak, mint ez a gy.német erzsók (igen, csupa kisbetű) így elszemtelenedtek, mert a hatalomra kerülésük első percétől kezdve nagyon keményen fel kellett volna lépni az ilyen hitvány hazudozókkal - meg a lakájmédiájukkal - szemben.
Beperelni, bíróság elé citálni, elítélni, megbüntetni, a gatyát is leperelni róluk !!!!
Sajnos - hiába kérték, később követelték sokan, sok fórumon - nem tették meg, ez lett a következménye !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?