Tele a gatyája az ellenzéknek Hunvald miatt

Mióta Hunvald György, az MSZP egykori, börtönviselt – ingatlannal ügyeskedő, 120 milliós autóparkjáról, luxuséletmódjáról ismert – erzsébetvárosi polgármestere bejelentette, hogy ismét indul a VII. kerületi városvezetői tisztért, azóta a nagy ellenzéki összefogás vezéreinek nyomban teleszaladt a gatyája. Az ő jelöltjük ugyanis Niedermüller Péter, a DK magyarellenes, migránspárti, sorosista politikusa, akinek esetleges győzelme esetén már valószínűleg minden ellenzéki potentát zsebében érezte a zsíros állásra szóló kinevezési okmányát.

Pedig az Európai Parlamentben viselt következetes nemzetellenessége alapján ők is tudhatják, Niedermüller szava nem sokat ér. Ezt még a berlini Humbold Egyetem és az ott oktató egykori kollégái is meg tudják erősíteni, akiknek a Magyar Tudományos Akadémiához is eljuttatott levelükből kiderült, hogy miután Niedermüller jelentős tartozásokat halmozott fel tőlük, egyszerűen faképnél hagyta őket. Kötelezettségeitől pedig úgy akart megszabadulni, hogy súlyos betegnek tüntette föl magát, amiből egy szó sem volt igaz.

Hunvald Györgynek nem fűlött a foga ahhoz, hogy politikai hullává nyilvánítsa magát (Fotó: balmagyar.hu)

Erkölcsi értelemben tehát kérdéses a különbség Hunvald György és Niedermüller Péter között. Tény, hogy Niedermüllert nem ítélték el, ám a választók előtti erkölcsi deficitje ettől még az ő esetében is jelentős. Ezek után legalábbis elgondolkoztató, hogy a Tisztelt Ellenzék még arra is képtelen, hogy egy feddhetetlen jelöltet legyen képes kiállítani egy városrész vezetésére.

A magam részéről jót kuncogok ezen a silány purparlén, hiszen Hunvald függetlenként való indulása révén tovább nő a jelenlegi polgármester, Wattamány András Zsolt győzelmi esélye, aki 2014-ben is jelentős előnnyel verte meg vetélytársait, a józan erzsébetvárosiak legnagyobb örömére. Érdekesség, hogy az adatok szerint az ellenzéki összefogás jelöltjét ez idő szerint biztosan talán csak a pártok szimpatizásai és közvetlen érdekkörük képviselő támogatják. A telegatya bűzös gőzéből ugyanis erőteljesen az szaglik ki, hogy az ellenzék legfeljebb fenyegetőzni képes. Mint a DK közleményében olvasható: „Senki nem helyezheti egyéni érdekeit a közös érdekek elé. (…) valamennyi ellenzéki párt hitet tesz a közös polgármester-jelölt és a közös egyéni jelöltek mellett.” Gréczy Zsolt pedig úgy próbálta nyilatkozatában lejáratni Hunvaldot, hogy gyűlölködő és hazug módon a Fidesz indítottjának minősítette. Mondta ezt végső kétségbeesésében azok után, hogy hónapokon keresztül zéró eredményeséggel győzködték Hunvaldot, ne induljon, mert nem áll mögötte egyetlen változást akaró párt sem.

Hunvaldnak azonban nem füllött a foga ahhoz, hogy politikai hullává nyilvánítsa magát. Márcsak azért sem, mert – elmondása szerint – pártok lehet, hogy nem, de a választópolgárok annál inkább mögötte vannak. Jelezte, az év első felében 5000 választópolgár kérte indulását, s mint hangsúlyozta, aki ősszel 6500 szavazatot kap, az befutó lehet.

Halkan azért talán megállapítható, furcsa ízlésük van azoknak, akik a két rovottmúltú jelölt bármelyikére szavaznak. Ugyanakkor tény, a választás minden állampolgár szuverén joga. A voksolás egyébként sem elsősorban őket, hanem a jelölő szerveket minősíti.

Egyetlen előnye azonban kétségkívül mégis van ennek a belháborúnak. Ha ugyanis októberig minden így marad, tehát indul a börtöntöltelék Hunvald és az egyetemét, kollégáit meglopó Niedermüller is, akkor valószínűsíthető, hogy továbbra is a jelenlegi tisztakezű, becsületes, nemzeti érzelmű vezetője marad Erzsébetvárosnak. Ami két dologra is garancia. Részint arra, hogy a választási büdöset sima átszellőztetéssel meg lehet szüntetni a kerületben, részint pedig arra, hogy a főváros VII. kerülete a következő öt évben is épp olyan szépen fog fejlődni, ahogy az elmúlt tíz évben tette.

Ez pedig a legtöbb, amit a választópolgárok a polgármestertől és a képviselő-testülettől elvárhatnak.

A csalódástól csak így óvhatják meg leghatékonyabban magukat.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/82224/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gréczy Zsolt,Hunvald györgy,MSZP,Niedermüllet Péter,tele gatya,VII. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-08-08 20:33:38
A "háttérhatalom" kőkeményen fizeti a vérbírókat, majd a gazembereket, hogy felkorbácsolják a káoszt Magyarországon. Érdekük, hogy belebetegedjünk az aljasságukba, és elfásuljunk! Remélem mindenki átlát a szitán, nem idegeskedik!
Buta, agy-mosott bolsik mindég voltak! Az eszesebbje NE SZAVAZZON RÁJUK!
Válaszolok
kata 2019-08-07 22:00:27
Nem sül le a bőr a pofájáról ennek a börtöntölteléknek? Még azt szeretné, hogy a választók rehabilitálják! Attól még egy ócska bűnöző marad, hogy pár ezren rá szavaznak. Azok is valószínűleg mazochisták, vagy elvakult komcsik! Aki egyszer lopott, az nem gyógyul ki belőle. Ez a szemtelen csaló köztiszteletben álló polgármester szeretne lenni! Az ember esze megáll! Ráadásul abban a kerületben, ahol átvágva a választókat törvénytelenül járt el! Remélem az ottaniak csak porhintésként adták ajánlásukat ennek a hétpróbás gazembernek, hogy reménykedjen. Megérdemel egy óriási pofára esést! Nagyon el vannak szemtelenedve a komcsik és a libsik. Ideje lenne már jól a fejükre koppintani, hogy elmenjen a kedvük a közszereplőségtől. Csípőből tudja mindenki, hogy ugyanaz lenne a vége, mint egykoron. Az összes szemtelen ballibsi felejtse el végre, hogy közpénz van a világon, azt pedig végképp, hogy ők abba dugják a mocskos mancsukat. Dolgozzanak a pénzért, mint más becsületes ember! Aljas gazemberek!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-07 19:51:07
Hát, ha választanom kellene a két hibbant közül, akkor az nem menne, mert mind a kettő nyomorult, aberrált kommunista, akiknek nincs helye a magyar politikai palettán.
Én inkább úgy fogalmaznék:
A normálisan gondolkodó (tehát nem "hótkommunista") embereknek mindkettőjüknek tele van a nadrágja !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?