„Kurvaország”

Fotó: origo.hu

Békanyál. Tisztesség hiányában nehéz bizalmat remélni a választóktól.

Kovács László, az MSZP egykori elnöke a párt sorozatos mélyrepülését azzal magyarázza a Magyar Hírlapban, hogy 2010 óta azok kerültek be a párt vezetésébe, akik nem teljesítményükkel, hanem lojalitásukkal emelkedhettek a „királycsinálók” bizalmába. Hiányolja belőlük a tehetséget, a tapasztalatot, a tudást és a megkérdőjelezhetetlen tisztességet. Bár reménykedik, hogy ez a helyzet egyszer megváltozik, addig is, átmeneti megoldásként támogatná a DK és az MSZP összeolvadását. Ha van párt, amelynek vezetése leginkább híján van a politizáláshoz feltétlenül szükséges tisztességnek, akkor az maga a Demokratikus Koalíció. A tisztességtelenség homokjára pedig bármilyen tapasztalatot, tudást rá lehet ugyan építeni, ám a homokvárak sorsa, mint tudjuk, kérészéletű. Kovács László felsorolásából azonban valami fájón hiányzik: a haza, a hazaszeretet megnevezése. Gyurcsány pedig egyenesen „kurvaország”-ról beszél. A közös nevező természetesen változatlan: önmaguk és a külföldi háttérhatalom szolgálata. Soha nem a magyaroké.

 

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/82532/pics/lead_800x600.jpg
békanyál,Demokratikus Koalíció,Gyurcsány Ferenc,Kovács László,Kurvaország,MSZP,összeolvadás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-08-18 12:41:33
Elképesztő ennek az agyatlan bolsinak a megnyilatkozása. Ezek (aszalódott komcsik = mert nem tudtak már megrohadni) szűk-csőlátásúak! Képtelenek fejlődni, de legalább a korral haladva; - kicsit csiszolódni! Nem várjuk el , hogy okosodjanak, mert gyárilag alul fejlettek! Ezt meri kijelenteni;- " Tisztesség, tudás hiánya, teljesítmény nélküliek, tapasztalatlanok vezetik" szerinte az országot! Megint a nép marad ki a nagy "okosságból"! Pedig ez; a NÉP, és a haza, a nemzet a legfontosabb amit egy politikusnak tisztelnie kell, hogy vezethessen!
Válaszolok
kata 2019-08-17 20:47:23
Előbujt a pöcegödörből a vén kriptaszökevény! Nem kell magyarázni a bizonyítványt, végre a közelében van az egyik tolvajpárt annak a szintnek, ahol már régen lennie kellett volna. A tisztesség szót pedig ne vegye a szájára ez a vén gazember, mert neki is jó része volt az állami-és a pártvagyon elsíbolásában. Találjanak csak ismét egymásra, megérdemli egyik a másikat, és remélhetőleg mindkettő tönkremenetele lesz az eredmény! Mert ferenc testvér addig okoskodik, addig jár a kútra, míg egyszer bekövetkezik amit sokan évek óta várunk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?