Hazalejáratás, mindenáron?

Fotó: Pesti Srácok

Békanyál. Hogy lehet éheztetni valakit a tranzitzónában, aki előtt Szerbia felé nyitva a kapu, ahol annyi élelmet vásárol magának, amennyit akar?

Szél Bernadettnek természetesen minden alávaló, amit a kormány törvény szerint csinál, ennek ellenére alaptalan feljelentéseivel nagy lendülettel kelti hazánk rossz hírét szerte a világban. Ezzel szemben Németh Szilárd honvédelmi államtitkár a helyszínen járva a következő törvény szerint eljárásról számolt be. „A 4-5 személyes hálóterek jól szigeteltek, a szellőzés és a hőmérséklet egy magyar családi házéhoz hasonló. A közösségi helyiségek között van konyha, mosdó, a kisgyerekeknek foglalkoztató, játszótér és imaszoba is. A felnőtteknek naponta háromszor, a gyerekeknek ötször biztosítanak a vallási előírásoknak megfelelő étkezést. A tranzitzónában folyamatos az egészségügyi ellátás is.” Varga Judit miniszteri meghallgatásán pedig ezt mondta: „a tranzitzónában a légkör megfelelő, a higiénia és az oktatás átlag feletti, az ott dolgozókból árad a szeretet.” Erről valahogy egy kukkot sem ejt Bernike. Önök szerint Szél Bernadettet tényleg a jószíve motiválja vagy inkább a hazáját akarja mindenáron lejáratni?

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/82916/pics/lead_800x600.jpg
hazalejáratás,Németh Szilárd,Szél Bernadett,Varga Judit
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-29 14:54:31
Ez a tökkelütött világéletében olyan (kunhalmiul: ójjan) lüke volt, hogy azt sem tudta, hányadikán van elseje !!!
Biztos én vagyok a hülye (kunhalmiul: hűjje), de még most sem értem, hogy ezeket a szemét álhírterjesztőket, rémhírkeltőket - ha úgy jobban tetszik: aljas hazaárulókat - miért nem lehet feljelenteni, bíróság elé vinni és elítélni !!!!
Nem csinálták, ma sem csinálják, és - ha így halad - a jövőben sem fogják csinálni !!!!!
Kitől és mitől fél a FIDESZ, és a kormány ?!
Jobb így, hogy - kis túlzással - ma már naponta mennek házhoz a pofonért ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?