Orbánnak kuss lehetne a neve?

Fotó: MTI

Békanyál. Nem állhat valami jól az önkormányzati választásora készülődő ellenzék, ha Gréczy Zsoltnak, a DK parlamenti képviselőjének az Orbán-kormányt támadt fenyegetni kedve.

Ő ugyan ezt szép szóval történő figyelmeztetésnek hívja, de tudjuk, mi köze van a DK-nak a valósághoz. Szerintük a választások után a kabinet meg akarja nyirbálni a polgármesterek és az önkormányzatok jogköreit. Leginkább az fájhat neki, hogy az önkormányzati cégeket esetleg az állam tarthatja majd ellenőrzés alatt, a települések költségvetését pedig az államkincstár készítheti majd el. Ha ebből egy szó is igaz lenne, akkor persze Gréczy helyében én is ideges lennék, hiszen az ellenzék nem azért akar győzni, hogy szolgálja a választóit, hanem azért, hogy az önkormányzatok költségvetését saját háborús céljaira használja a Fidesz-kormány ellen. És azért, hogy Gréczy ennek a fake-newsnak minél nagyobb feneket kerítsen a médiában szavazatgyarapító szándékkal, nem átall úgy beszélni a miniszterelnökről, mint akinek a választások után önkormányzati ügyekben kuss lesz a neve. Emlékeznek, Karácsony a tavalyi választás napján fenegette meg Áder Jánost, nehogy Orbánnak merje adni a kormányalakítási jogot, ha a Fidesz nem éri el a többséget. Elérte… Hogy utána kinek lett kuss a neve, azt mindannyian tudjuk.   

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/83002/pics/lead_800x600.jpg
Áder János,Demokratikus Koalíció,Gréczy Zsolt,Karácsony Gergely,kuss,Orbán Viktor,polgármester
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-09-01 00:12:40
Tavaly áprilisban karácsony is fenyegetésre vetemedett, és mi lett belőle? Ez a nyomorult samesz is visszavehetne a nagy pofájából, mert nincs ok az örömködésre. Majd meglátjuk október 13-án este, hogy kinek kell kussolnia! Biztosan nem Orbánnak! Az egész vezérkar egy idült alkoholista képére hajaz, az alkoholmámorban nem nehéz hagymázas álmokat igaznak hinni. A választás éjszakáján hozzáér a seggetek a hideg falhoz, és a nektek kellemetlen valóságra fogtok ébredni. Országrontó gazember mocskos talpnyalója vagy, semmi jogod fenyegetni, bírálni azok után, amit kormányzásotok alatt műveltetek!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-31 16:04:10
Bunkó grétzy ! (nem véletlen a kisbetű, mert a marhát nem írjuk nagybetűvel !!!!!)
Neked már most KUSS a neved, úgyhogy takarodj a helyedre !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?